wacht nog op reactie

Goedemorgen, Wacht nog steeds op een reactie van Robin Laat over een betaalde bestelling waarvan 1 artikel niet geleverd is , omdat deze na contact niet op voorraad was. Heb een mail terug gestuurd ( 2X ) maar nog geen reactie terug gehad bestelling 1-4768

Retourbeleid langzaam

Retourbeleid mag iets sneller. Duurt echt lang voor je geld weer terug gestort is.

Snelle levering en prima kwaliteit

Assortiment mag groter

Top geregeld prachtige kleding

Toppie ga jullie zo door

Topmerk net mooie stoffen, en een snelle levering

Top kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit

Fijn bedrijf

Super merk,goede service

Teleurstellend

Bestelde en betaalde broek was ineens niet op voorraad. Vervolgens email wisseling over vervangend vergelijkbaar product. De broek die wij kregen was echter een veel te nette broek, niet een vrijetijdskleding broek. Broek inmiddels geretourneerd. Mvg

Top kleding

Wat een mooie kleding, maar is er ook een winkel in de buurt van Venlo waar ik het kan kopen? En de jas van Roger Smith (PSV) Waar kan ik die kopen.

Heb maar een deel van mijn bestelling ontvangen

Niet volledige bestelling geleverd gekregen. Mail gestuurd maar tot op heden nog geen reactie ontvangen

Jammer dat ik geen bevestiging mail van jullie kreeg mar van post nl

En heel jammer dat jullie met psv in zee zijn gegaan verder tevreden over jullie kleding

Keurige en snelle levering - kwaliteit uitstekend

Voor het eerst online besteld. Kende Genti alleen nog van de sale verkoop. Bestelling ging vlot. Veel korting door uitverkoop. Levering op de tweede werkdag na bestelling. Netjes verpakt, hanger erbij. Alles top.

Helaas geen bevestiging gekregen van mijn bestelling..

Bestellen gaat goed en vlot. Alleen na betaling geen bevestiging gekregen. Geen idee of de bestelling goed is gegaan maar er is wel betaald. Dus ik weet niet of de bestelling wordt geleverd. Wel tevreden over de kwaliteit van de kleding maar de service is niet voldoende. Aanbeveling is ja mits...

Helaas geen e-mail waarin wordt aangegeven wanneer de bestelde producten geleverd worden.

Altijd kwaliteit

Erg mooie kwaliteit kleding die prijziger is dan de standaard kledingwinkels. Maar daar doe je uiteindelijk ook weer langer mee. Super tevreden altijd!

Fijne kwaliteit, hoog draagcomfort!

Snelle en correcte wijze van reactie en verzending. Top geregeld!

Slechte afspraken

Ik heb een belofte gekregen en daarna een mail gestuurd met vragen, geen antwoord en ik heb een broek teruggestuurd en na een belofte ook nog geen terugbetaling ontvangen

Klasse

In 1 woord: Klasse

Super kwaliteit + service

Mooie produkten, superfijne communicatie, goede levering, keurig ingepakt Bedankt

snelle levering, prachtige kwaliteit

Trui besteld, gelijk bevestiging en levering al de volgende dag. Kwailteit en pasvorm zijn perfect!

Geweldige ervaring

Mooi en degelijk met zorg ingepakt en netjes op tijd afgeleverd. Jullie zijn een klant rijker.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering Super mooie kwaliteit van de hoody & sweatpants

Perfect!

Snelle levering, keurig verpakt en indien het geretourneerd moet worden, zit er al een retoursticker in de doos bijgeleverd. Mooie kleding!

Nieuwstraat 156 B

5126CH Gilze