Ongelooflijk goed!

Wederom uiterst vriendelijk geholpen (ditmaal telefonisch) na al een eerder hele positieve ervaring bij jullie winkel in Rotterdam. (RED geloof ik) Super bedankt!

Fantastisch snel en conform afspraak geleverd

Helaas was bestelling te klein.Eenvoudige retourprocedure!

- snelle levering - snelle retour afhandeling - nette verpakking

Prachtige kwaliteit en uiterlijk

Genti ervaar ik als een prachtig modieus luxueus merk

Goed snel duidelijk

Duidelijke site , snel geleverd en indien nodig eenvoudig retour

Keurige levering!

Kleding van Genti is altijd stijlvol met een prachtig Italiaans design. Kwaliteit is super!

Helemaal top!

Alles helemaal top!!

Snelle, prima service!!

Zeer goede service.

Mooie producten

twee hele mooie turtle necks besteld van super kwaliteit.

Goede kwaliteit, mooi materiaal, snelle verzending

Goede kwaliteit, mooi materiaal, snelle verzending

Wat je verwacht is wat je krijgt,kwaliteit

Prima afhandeling na plaatsen van het bestelde. Snelle en goed verzorgde bezorging

Snel verzonden, en mooi meegenomen de blackfriday korting.

Helemaal prima

Alles keurig en prima, top!

Mooie jas besteld, pasvorm prima. Op tijd geleverd. Goed verpakt

nieuwe jas online gekocht

helaas na drie keer dragen was mijn rits stuk. Ik moet ook zeggen dat er een slechte rits in zat. Maar Genti heeft dit geweldig opgelost. Zonder twijfel was het verzoek om de jas naar Genti toe te sturen en een week later ontving ik de jas met een nieuwe en betere rits. Zo zie je maar professionele merken weten een klacht op de juiste manier op te lossen. Complimenten Genti.

Mooie kleding

Mooie kleding en snel geleverd

Slecht

Ik heb vanaf maandag moeten bellen om een retourformulier te krijgen. Kreeg het idee dat het de bedoeling was dat ik niet op tijd terug kon zenden. Nu nog maar afwachten of ik m n centjes terug krijg. De broek kwam al veel later dan verwacht. Ik bestel niet vaak wat on line maar dit geeft geen vertrouwen om het vaker te doen

Gewoon zoals het hoort.

Duidelijke website snel afgehandeld en geleverd.

top

Ik had al ervaring met de prima kwaliteit en toen ik het merk niet meer in de winkel kon vinden ben ik op hun eigen website terecht gekomen. Jammer dat een behoorlijk aantal artikelen in specifieke kleuren al waren uitverkocht. De gekochte spullen waren echter super snel en goed geleverd en voldeden helemaal aan de verwachtingen. Super ervaring.

Snel geleverd,mooie kwaliteit,helaas te klein,prima retour procedure

Snelle levering!

Fan van Genti! Snelle leveringen

Mooie jas, snelle levering

Goen we eeb mooie jas zagen in de winke, was die helaas niet meer beschikbaar in de juiste maat. Gelukkig had de webshop de juiste maat nog wel. 2 dagen later had ik de jas in huis. Blij mee!

Snelle en vriendelijke afhandeling

De jonge dame in kwestie was zeer vriendelijk, behulpzaam en snel met een reactie.

Voortreffelijk!

Verwachtingen zijn invallen opzichten waargemaakt !

Nieuwstraat 156 B

5126CH Gilze