Mooie kwaliteit snelle levering

Mooie kwaliteit snelle levering!

Goed geregeld.

Topkwaliteit en goede service.

Netjes op tijd en mooie kleding!

Mooie kleding en snel geleverd

Producten prima, service minder

Producten zijn mooi en kwaliteit is prima. Maar de service mag wat beter. Verpakking zag er niet uit, of beter gezegd helemaal niet verpakt.

Heel tevreden!

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie kleding.

Goede kwaliteit

Mooie hoodie, fijne pasvorm.

Perfect en snel

Geen bijzonderheden Ga zo door

Prima kwaliteitskleding en voor een betaalbare prijs. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Super bedrijf! Leveren top kwaliteit kleding, met een erg nette en snelle service. Enige wat beter kan gaat over de kortingscode. Zodra je de kortingscode hebt ingevoerd, verloopt die na een korte periode, waarna je de code niet meer kan gebruiken en dat is best vervelend. Hierdoor moest ik bellen en mailen (overigens ben ik wel heel goed geholpen) om een nieuwe code te krijgen. Mijn tip: laat de code verlopen na het plaatsen van de bestelling.

Prima en snelle service.

Zeer plezierig.

Perfect!

Artikel op tijd en netjes verstuurd binnen gekregen. Verder vond ik het fijn dat voor het artikel dat te klein was er gelijk een retouren-sticker was meegeleverd.

Top kleding

Goed product voor een nette prijs.

TOP!!

Diversen parka jassen online besteld. Onze kleding arriveerde snel, netjes in verpakking bij ons huisadres. De parka jassen van Genti ziet er casual/sjiek uit en zitten erg comfortabel en zijn lekker warm! Helaas was een wollen parka coat in maat L te klein. Netjes de retourformulier ingevuld retoursticker op de doos en naar een post NL locatie gebracht. Het geld stond binnen no-time weer op onze rekening! Daarom krijgen ze van ons ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Prima ervaring jammer van de verzendkosten

Prima ervaring jammer van de verzendkosten

Traag met retouren

Retour 3 weken geleden gestuurd. Nog niets gehoord, geen geld terug. Dramatisch dit

Helemaal goed.

Mooie collectie, levering snel en volgens afspraak

tevreden klant

Wat ik besteld heb, heb ik ook gekregen en met het product ben ik zeer tevreden, prima kwaliteit.

Prima service en levering

Mijn ervaringen met Genti zijn keer op keer uitstekend, alles verloopt prima. Wanneer het toch anders loopt door omstandigheden dan worden zaken snel opgepakt!

Zeer goed!

Zeer goede en snelle levering. Netjes verpakt.

Slechte start, goed einde

Had niet alles ontvangen (zonder bericht), maar door Robin uiteindelijk heel goed opgepakt en uitstekend opgelost.

great website and easy ordering process!

very easy ordering process!

Extreem goeie kwaliteit en mooie kleding

Mooie kwaliteit kleding.

Professioneel