Webshop ok maar levertijd klopt niet

Bestellen in de webshop is gemakkelijk. Mooie moderne kleren. Zou wel meer voorraad moeten zijn van bepaalde artikels. In maat M weinig in voorraad Wat betreft levertijd is wat aangegeven is op de website niet echt juist. Normaal dag later geleverd voor 15u besteld. Ik bestelde artikels en wacht na 4 dagen nog op mijn bestelling.

Mooie kleding alleen retour geld nog niet ontvangen

Kwa kleding stijl is Genti geweldig maar zoals hier boven vermeld heb ik mijn retour bedrag nog steeds niet ontvangen.

Netjes verzocht, retour labels met retouradres sticker. Mooie kleren van goede kwaliteit en pasvorm.

Goed en super snel bezorgd

Mooi merk, mooie materialen en leuke details.

maat klopt en weergave van de kleding is exact

Eerste keer via de webshop. Normaal in de winkel dus ben bekend met de kwaliteit van het mer. Goed bevallen

Favoriete merk!

Altijd goed en perfect. Kast hangt er vol mee

Duidelijke site en correct nagekomen afspraken mbt levering.

Heb al meerdere Genti polo’s maar nu voor het eerst via internet besteld. Duidelijke site, duidelijk mbt levering en de informatieverstrekking hierover. Kleur van de polo komt uitstekend overeen met kleur op de website. Prima levering, kortom een tevreden klant!

Super kan er niks anders van maken

Duidelijke site, snelle levering en goede service.

In eerste instantie was mijn bestelling na 2 dagen nog niet verzonden. Na contact met de servicedesk direct in orde. Top.

Duidelijk, snel en betrouwbaar.

Alles wat je van online bestellen mag verwachten.

Doordat de site inzoomt details op het artikel, bevorderd dat de aankoop. Verzendkosten kunnen de koop weleens niet doorlaten gaan. En ik mis bedrijfsnaam bij verzendadres omdat veelal wordt afgeleverd op werkadres.

Levering gaat vlot en is zorgvuldig verpakt.

Goed product, goed en mooi verpakt.

Vlotte afhandeling van de bestelling van een mooi en natevredenheid artikel.

Super snelle levering en goede klantenservice

Onlangs weer verschillende orders geplaatst bij Genti, de spullen worden supersnel geleverd en keurig netjes verpakt alsof het uit de winkel komt. Het geeft duidelijk de kwaliteit van Genti weer. Bij een bestelling was er een artikel manco, dat bleek niet meer uit voorraad leverbaar vanuit het magazijn. Na een telefoontje bleek het artikel nog wel op voorraad te zijn in een van hun winkels en werd het vandaar uit verstuurd naar me. Top service!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Prima.. net ietsje te groot.

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Uitstekend.

Het is altijd een verademing om bij Genti te bestellen.

Heel erg fijn!

Wij hadden al een zwembroek en wilde er nog een in een andere kleur. Hij was er, en zo besteld en zo snel in huis. Gewoon top!!

Prima !!!!

Top kledingmerk

Accurate follow up and good communication

All articles did meet my expectation

Top broekje

geweldig

snelle keverung goede klant service

Altijd top

Top kwaliteit, goede pasvorm, mooie kleding!

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Poli besteld, snel de volgende dag geleverd en blij mee. Top!

Nieuwstraat 156 B

5126CH Gilze