Heel goede service

Goede en snelle levering Top kwaliteit

Er is een foutje gemaakt maar dat is menselijk

Iets gekocht wat niet meer op voorraad is. Wel jammer maar kan gebeuren. Ik vind het merk perfect. En de kleding die ze verkopen gaat met de tijd mee en zit geweldig

Boven verwachting gezien de ervaring elders.

Snel geleverd keurig en veilig verpakt.

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Ben erg tevreden

Top aankoop met snelle bezorging

kon beter

Mijn man heeft een account en hier een kortingscode gekregen voor de pre sale. Hij heeft op een pc op de zaak de shirts die hij wilde hebben aangeklikt, code ingevoerd, maar niet verzonden en weer verwijderd. 's avonds wil hij thuis de dingen bestellen en voert de code in, functioneert niet, omdat hij al gebruikt was. Hij was niet gebruikt, want hij had de eerste order geannuleerd, om 's avonds thuis te bestellen. Vervolgens heb ik me aangemeld en kreeg 10% korting voor de eerste order. Echt allemaal super onhandig. We hebben zelf ook een aantal shops en dat kan dus beter ingeregeld worden.

Op tijd en alles volgens afspraak

Bestelling super snel bezorgd.

Ik heb al meerdere kleding van het merk Genti, maar die koop ik bij de winkel bij ons in Eindhoven. De kleding van Genti is van zeer goede kwaliteit en super fijn te dragen en het moet natuurlijk ook mooi eruit zien.

uitstekende service

Mooie shirts gekocht. Prima verpakt en geleverd.

Top en goede service

Goede service en komen afspraken stipt na ik bestel zeker weer de volgende keer bij Jullie

Mooie collectie, goede kwaliteit, snelle levering

Top collectie

Zeer snelle levering

De ervaring was prima omdat alles wat ik had besteld juist was en de volgende dag al binnen had.

Supersnelle levering

Tevreden over de kwaliteit en de snelle levering.

Zeer goede shop ervaring

Heel erg goed

Zijn zeer positief

Aangepaste customer experience feedback

Goede dag, Customer service kan het verschil maken en leiden tot klantbinding Genti (Robin) is daar een voorbeeld. Verschillende dingen liepen niet goed maar de manier waarop het is opgelost kon niet beter. Mijn dank, Bart

Niks negatiefs te melden, 200% service!

Goede producten, prima site

Eigenlijk is alles gewoon goed in de Genti webwinkel. Jammer dat Paypal er als betalingsoptie niet bij zit en filters zouden nog wat nauwkeuriger kunnen. Maar info, producten en service zijn top.

Hele mooie stijlvolle kleding, mooie pasvorm.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Snel geleverd en prachtige kwaliteit kleding

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel en makkelijk met een goede maat referentie

Snel en makkelijk maar op een smartphone niet altijd makkelijk browsen. Handiger op PC/laptop

Super fijne polo's en zeer snelle levering!

Ik heb inmiddels meerdere polo's van Genti. Ze zitten me als gegoten en de kwaliteit (pique stretch polo) is helemaal super.

Altijd top en snel

Correcte service en ik ben een fan van het eerste uur

Uitstekende service mooie kwaliteit

Snel geleverd mooie kwaliteit