Geen enkele klacht, dus maximale score

Alles ging perfect

Mooie kwaliteit beplanting, razendsnel bezorgd

Overzichtelijke website met een breed assortiment en keurige beschrijving van de beplanting.

Snelle en makkelijke levering

Je kan de planten snel en makkelijk bestellen, maar de mini pluim hortensia’s waren niet allemaal even mooi, hoop dat dat nog bij trekt. Verder erg tevreden hoor.

Mooie kwaliteit

Ik had een mix van fruit bomen besteld. Werden keurig op de afgesproken tijd geleverd door een hele vriendelijke chauffeur. Kwaliteit van de bomen is prima.

Doen wat ze beloven

Gewoon goede service, doen wat er is afgesproken

Zeer tevreden.

De bezorging en de bestelling was super snel . En de bezorger was een super aardige jonge man..

Prachtige planten ontvangen

Mooie prijs kwaliteit, boven verwachting

Supersnel geregeld en goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en supersnel uitgeleverd

waardeloos

slecht planten waren al half dood

Mooie planten die super snel geleverd konden worden!

Uitstekend!

Bestelling zag er zeer goed uit!

Heb er dan ook vertrouwen in dat ze opgroeien tot mooi bloeiende planten.

Klasse.

Bestelling goed en snel bezorgd, door vriendelijke bezorger en ik kreeg er ook iets extra's bij. Dank hiervoor.

Goede kwaliteit

Ondanks dat de geleverde plantjes een heel stuk kleiner waren dan op de foto’s op de website, toch zeer tevreden over plantenshop. Vriendelijke klantenservice

Super service en snelle levering!

En ook nog tegen een scherpe prijs

goede produkten

Goede producten , en snel geleverd! ik beveel de plantenspecialist aan!!

Redelijk snel geleverd tegen een zeer goed verzendtarief

Verzending was binnen de aangekondigde tijd. Plantjes waren wat kleiner dan ik aanvankelijk had verwacht. Keurig afgeleverd door vriendelijke vrouw en man.

Helemaal tevreden

Supersnel!

Prachtige rozenplanten, vriendelijke bezorger! Mijn adresje voor alle tuinplanten voortaan !!!&

Goed !

Mooie planten . Zeer tevreden . Levering duurde langer dan stond aangegeven . Daardoor was ik even ‘ bang ‘ dat er iets mis was gegaan , maar na een mailtje daarover werd duidelijk dat het voorjaarsdrukte was . Commutatie via de mail was steeds adequaat.

Mooie plantjes ontvangen

Goede service, en goede levering. En mooie planten ontvangen

Bestellen ging makkelijk, bezorging was keurig en op tijd. Zeker een aanrader

Fijne webshop goede service

Fijne webwinkel, klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Van bestelling tot aflevering een dikke pluim waard

Eerste keer bij 't bedrijf besteld en zeer goed tevreden hier over.

Planten werden keurig bezorgd en zagen er goed uit!

mooie planten en netjes thuisbezorgd

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.