Prachtige gezonde planten en goede vakkundige levering!

Snelle levering, de planten waren vakkundig verpakt en zagen er goed uit. Het was een feest om te planten. De heg ziet er nu al heel mooi uit!

Afspraak werd na gekomen.

Goede kwaliteit. Aanrader.

Goede ervaringen mee en een top service! Het was de 2e keer dat ik hier besteld heb. Bij de aflevering was een klein foutje gemaakt, maar werd direct professioneel opgelost met een zeer tevreden afloop. Ik zou dit bedrijf wel aanbevelen.

Goede planten en netjes bezorgd volgens afspraak

Goede planten en bezorgd volgens afspraak

Prima service en waar voor je geld

Uitstekende service, nette prijzen en goede planten

Simpelweg uitstekend

Mooie website, goede prijzen en vriendelijke mensen. Dit was overigens onze 3de keer dat we zaken hebben gedaan.

Druivenplant ziet niet zoals op de website worden getoond

Zielige tak die uit de pot uitsteekt met 1 knop!

Prima product. Goed verpakt voor transport.

De 16 Hedera planten zijn uiteindelijk goed aangekomen en voldoen aan de verwachtingen. De communicatie rond de levertijd ontbrak en helaas door PostNL ook nog eens 2 dagen extra vertraging. Bestellen en geleverd 9 dagen totaal

Prettig

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Makkelijk snel en gratis bezorgen boven de 350 tevens ook nog advies hoe je het beste je aankopen kan verzorgen

Met een beetje extra

3 plantjes (beukenhaag) besteld. 1 tje was iets kleiner dan de bestelde maat, maar een bakje gevuld met mestkorrels maakte alles weer goed. Ook goed en stevig verpakt.

Planten zien er goed uit. Bezorger erg vriendelijk.

Zeer prettig.

Top service!!

Goed advies en snelle afhandeling

Goede Kwaliteit en Service.

Hedera haag besteld ,mooie volle haag en geleverd binnen de afgesproken tijd.

Duidelijke omschrijving producten. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Product zoals omschreven. Heel goed dus.....

De bestelling en levering waren perfect

goed.

Viel wat tegen

Planten vielen wat tegen, maar het bedrijf deed erg zijn best om tot een gepaste oplossing te komen.

Prima spul. Verzending prijzig

Prima planten. Contact goed. Verzending best prijzig

Duidelijke afspraken en goede kwaliteit planten gekregen.

Prima product, vriendelijk aangeleverd met wat extra messtof.

Vlot en goed verzorgd

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd, de planten waren van goede kwaliteit en adequaat verpakt.

Goed kwaliteit en service

Vlak voor de vakantiesluiting planten besteld, maar niet alles was op voorraad. De Plantenspecialist heeft voor ons de planten besteld en deze kon ik tijdens de vakantiesluiting toch komen ophalen. Goede service! De planten zien er prachtig uit. Duidelijk betere kwaliteit dan van het tuincentrum. Wij kopen hier de volgende keer zeker weer en kan het iedereen aanraden (inmiddels ook al gedaan).

Erg goede ervaring! Uitstekende levering en snel contact.

Vier hedera klim-op planten kant en klaar besteld. De levering was super snel en de planten werden netjes in de tuin gezet. Communicatie mbt vragen en info over levering snel en goed beantwoord. Erg goede ervaring. Wij bestellen in de toekomst weer bij de Plantenspecialist.

Snelle service goede planten

Snelle service planten op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit.

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.