Hebben aangegeven dat het wat langer duurt

Zijn afspraak nagekomen prima

Snelle en goede servise

Nette, snelle levering van een goed product. Aanrader. Wij gaan zeker weer bestellen

prachtige planten

mooie kwaliteit planten, goede prijs/kwaliteitsverhouding en zorgvuldig verpakt en verzonden.

Zijn iets later aangekomen

Komen wel hun beloftes na

Goede service!

Wordt heel goed op de hoogte gebracht van de levering. Levertijd van 11 dagen was wat lang, maar daar was voor gewaarschuwd

bezeikt worden

bezeikt worden. meer niet toe te voegen hier. als het zo druk is bij jullie? moet je daar op in springen toch? in mei is het kopen en planten. dan hebben jullie alles heel slecht geregeld dit.

Voor herhaling vatbaar

Snelle Levering in goede verpakking

Alles netjes geregeld ✅

Keurig aan huis gebracht en nagestuurd.

Keurig verpakt en goede service

Plantjes on-line bestellen, ervaring is dat het keurig is gegaan. Goed verpakt en planten gezond ontvangen. Betreft in dit geval wel jonge planten dus niet in bloei.

Goede service, communicatie verloopt netjes.

Recent diverse soorten planten gekocht waaronder de Hedera Gold, deze konden we bij ons in de buurt niet krijgen. Bij vragen wordt netjes en oplossingsgericht gecommuniceerd. Transportverpakking wordt met zorg voorbereid.

Snelle levering, helaas waren een aantal planten geknikt. Iets meer bescherming zou geen kwaad kunnen.

Snelle levering en prima producten

Binnen drie dagen werden de bestelde beuken geleverd. Mooie kwaliteit.

Ze leveren een mooi product af

Als ik weer wat nodig heb voor mijn tuin zal ik hier weer bestellen.Zeer goed bevallen.

Fijn bedrijf

Levering geheel volgens afspraak mooie beuken met doosje schimmels en daarbij nog een deskundige uitleg over de verzorging van de planten TOP

Levering keurig in goede verpakking

De levering was sneller als verwacht en de planten waren goed nat nog en mooi van kwaliteit

Prachtige planten, mooie prijs, top geleverd.

Prachtige planten voor een mooie prijs. Na een paar dagen netjes geleverd.

Contact via de app verliep prettig en mooie bomen!

Ik heb mooie meerstemmige taxus besteld en deze vervolgens netjes en snel thuis ontvangen. Via de app eerst nog contact gehad over de grootte van de bomen. Verliep snel en prettig.

Goed advies vriendelijke mensen behulpzaam

Snel en super flexibel

Bedankt voor jullie flexibiliteit

Goede site. Duidelijk. Ruime keus. Persoonlijke mail. Ik werd goed op de hoogte gehouden van planten die nog niet geleverd konden worden. Planten opgehaald, kreeg keurig tijdig een mail dat ze klaar stonden.

Prima bedrijf

Mijns inziens een prima bedrijf zonder nonsens. Bestelling stond netjes klaar met extra mest erbij. Ben zeer tevreden.

Snel geleverd, perfecte kwaliteit

Het online bestelde product is geleverd zoals we hadden gehoopt. Snel en perfect verpakt bezorgd.

Prima service voor een mooie prijs

De beuken lagen netjes op afgesproken tijdstip klaar inclusief bak met korreltjes om ze meteen goed aan te laten slaan.

Hele nette service

Nog even wat advies aflevering gekregen, helemaal top!

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.