zeer tevreden!

onze bestellling zag er goed uit en was er nog sneller dan verwacht! goed werk dus!

Product voldoet aan verwachting en komen afspraak na

Product voldoet aan de verwachting en de leverancier komt zijn afspraken na.

Goed geregeld.

Prima verpakt! Super levering

Ik ben tevredeni

Vlotte levering, goede verzorgingsadviezen, vriendelijke mensen.

Degelijke verzending

De planten waren degelijk verpakt en hadden vooraf water gekregen. Nog even afwachten of ze goed aanslaan, maar ik heb er alle vertrouwen in,

Prettige hulp bij aflevering van de struik( kluit + 2.5 m hoge boom)

Snelle levering en prima prijs

En goed advies

Keurige levering van prachtige kwaliteit hedera's

Snelle levering, goed verpakt

Aanplant zag er gezond uit en goed geworteld ,met de bijgeleverde meststof zullen de planten zeker aanslaan...

Supersnelle levering, goede beukjes!

Na mijn bestelling op vrijdagavond, werden de beukjes op zaterdagochtend vroeg al geleverd! Zeer goede service, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn erg blij met onze nieuwe beukenhaag.

Ik schrik een beetje van de staat waarin de planten verkeerden.

De planten waren erg uitgedroogd. Ik hoop dat ze t gaan redden. Dat ligt niet aan jullie maar eerder aan de tijd dat ze onderweg zijn geweest vermoed ik. Dit hoeft van mij niet geplaatst te worden. Ik vind t wel van belang dat jullie hier van op de hoogte zijn.

Prima planten,

jammer dat de beloofde mest- en groeistof wat zuinig bijgeleverd werd.

Matige communicatie prima materiaal

Staan zonder voorafgaande bericht vroeg in de ochtend voor de deur gelukkig ben je thuis zodat de planten binnen de gestelde tijd geplant kunnen worden

Top en meedenkend

Middels WhatsApp contact gezocht of het mogelijk was al te bestellen en 3 a 4 weken later levering te krijgen. Dit was mogelijk. Eenmaal geleverd met tips and trics beukenhaag zo geplaatst.

Goede prijs en snelle levering!

Na telefonisch contact en goed advies bestelling geplaatst. Levering was vroeg in de ochtend (7uur) en is toen bij de voordeur neergezet met de benodigde meststof. Beukenhaag zsm in de grond gezet en nu maar wachten of een goed op gaat komen. Tot zover alles prima.

Nette levering met gratis kunstmest

De levering ging niet supersnel maar dat kwa m geloof ik mede door post nl. Beukenhaag plantjes zaten een klein beetje opgepropt in de doos maar zagen er nog prima uit!

Mooie en snelle levering van de beukenhaag

Mooie beukenhaag boompjes incl meststof.. Nu wachten tot de groene blaadjes eraan gaan groeien.

Mooie en verzorgde planten

Prachtige bomen en goede service. Bedankt de Portuge Laurier staat prachtig in onze tuin.

Redelijk

De planten :klimop zagen er goed uit,maar wel uitgedroogd....dat heb ik de bestuurder/bezorger ook gemeld...echt droog....

Prima planten, snelle levering

Goede service!

Keurig geleverd en verpakt zeer tevreden.

Top , haagbeuk gekocht vorig jaar

Vorig jaar hebben we een haagbeuk gekocht , omdat wel dubbel gingen plaatsen kwamen wij iets te kort. De tweede partij is doorgegaan , geen idee waardoor dit is gekomen. Plantenspecialist.nl heeft de tweede zending helemaal gratis geleverd op 26 maart 2021 . Goede service!

Beukenhaag

Bestellen ging simpel. Na 3 dagen kwamen de 32 beukenboompjes per post aan in een doos. Prima !

Dank!

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.