Leveren conform afspraak. Mooi product en netjes afgeleverd. Kluit mooi beschermd met jute.

Keurig op tijd afgeleverd met wat tips

Ziet er mooi uit en vol, en een perfecte levering op tijd. Zeer tevreden dank jullie wel.

Netjes afgehandeld en snel bezorgd

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Professioneel bedrijf

Fijne webshop, snel geleverd op één van de opgegeven voorkeursdagen bij notities. Bezorging verliep ook goed en meneer was ook he vriendelijk. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen

Snel

Vrij snelle levering. Wel op een andere dag dan aangegeven. De haag is wel minder mooi als ik me had voorgesteld. Ook drie hele kleine sprieten. Dat gaat nog wat jaren duren voordat dat iets wordt. Ik zou pas iets aanbevelen als ik echt tevreden zou zijn, vandaar mijn antwoord.

Goede prijs, prima kwaliteit en snel en kundig geleverd.

Makkelijk besteld voor een prima prijs. De kwaliteit was erg goed en de Hedra had de hoogte die besteld was. De vriendelijke bezorger maakte het verhaal compleet. Een aanrader en voor herhaling vatbaar...

Keurige service en volgens afspraak geleverd.

Volgens afspraak. Aanrader.

Zeer snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Aanrader op hier te bestellen

Super contact via de mail!! Dag van levering goede tijdindicatie over wanneer de boom geleverd wordt. En dan wordt er ook nog een top boom geleverd!! Super mooi product. Kortom aanrader!

Uitstekend, goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Plantmateriaal goed verpakt. Zeker aan te raden.

goed bij bestellen slecht bij aflevering

Mijn 40 klimop plantjes waren aan elkaar gebonden in 2 groepen op de stoep gezet, onhandig om ze op te pakken. had meer professionele verpakking verwacht. ik moest ze uitelkaat halen om ze te vervoeren naar de tuin. plantjes zijn prima.

Top planten

Besteld en super snel geleverd .

Prima ervaring

Ondanks dat op de site stond dat het 6 werkdagen kon duren werden de plantjes de volgende avond al netjes bezorgd. Ook kregen we er 2 bakjes mestkorrels bij. We hebben ze in het weekend meteen allemaal geplant en ze zien er goed uit. Nu hopen dat ze snel aanslaan en dat de heg mooi dicht groeit.

Mooie planten en netjes bezorgd

Mooie planten en snel en netjes geleverd.

Niks mis mee

Goed en niet te duur

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede prijs-kwaliteit, goede communicatie

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Zelfs met een privé auto omdat de busjes bezet waren. ;)

Afspraken goed nagekomen, keurig op tijd bezorgd en nog heel goed advies gekregen.

Afspraken goed nagekomen,keurig op tijd bezorgd en nog heel goed advies gekregen. .

We zijn erg tevreden over het product en de levering

We zijn erg blij, volle takken en blij dat er voedingstoffen bij werden geleverd. Goede service!

De plantenshop is gewoon top

20 hedera besteld (zien er goed uit) snel bezocht. kreeg planten voeding erbij, werd netjes uitgelegd hoe ik het moest gebruiken.

Meedenkend en Flexibel !

Voor de inrichting van een project hadden wij op korte termijn , heel veel planten nodig. de Plantenspecialist dacht mee en bracht 's avonds laat de hele levering, zodat wij de volgende ochtend meteen met de inrichting aan de slag konden. Meedenkend en flexibel. Een bedrijf waar de eigenaars met hart en ziel in werken !! Dat merk je !

prima plantjes

Heel goede planten ontvangen, goed verpakt, spoedig geleverd: alles in orde

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.