prima plantjes

Heel goede planten ontvangen, goed verpakt, spoedig geleverd: alles in orde

Snel geleverd en goede service

Beuken zien er goed uit nu hopen dat ze allemaal aanslaan goed bedrijf !

Goede planten en vriendelijk geholpen

Perfecte service

Fijn persoonlijk contact en personeel wat graag een extra stap voor je zet . De moeite voor je neemt in alles op de plek te zetten waar je het graag hebben wil . Persoonlijke aandacht , niets is teveel moeite . Kwaliteit van de planten is perfect . Alles naar behoren geleverd . Top!

Slechte ervaring omgedraaid naar een positieve

Nadat we eerst via PostNL een zwaar beschadigd pakket hadden ontvangen werd dit super opgevat. We werden gebeld, oprechte excuses en speciaal voor ons werd op een avond alsnog alles geleverd. Geweldig zo draai je een negatieve ervaring om!

Toppie

Prachtige en volle hedera's voor een lage prijs die bijna niet kan;) Gratis mest erbij. Net geen 5 sterren, want vanwege de drukte, liet de levering iets langer op zich wachten. Maar verder, Prima!!!!

Goede website, duidelijke uitleg over de planten qua gebruik en verzorging. Prijs kwaliteit verhouding prima ! Mest wordt bij de heg geleverd in een mooi bakje met duidelijke sticker, dus goed om zo te bewaren. Bezorging, bijna op tijd, en in een keurige verpakking. Een tip: bij reactie op uw mail omtrent bezorging was het fijn geweest als u even had geantwoord, zodat degene die voor het eerst iets koopt vertrouwen krijgt in uw service.

Goede service, maar beschrijving bij de planten zou prettiger zijn

Deskundig geholpen

Klantvriendelijk advies ontvangen. Netjes en op tijd afgeleverd. Mooi product.

Top verpakking, snelle verzending en prima product!

De hedera kwam heel goed verpakt bij ons aan. De aarde was nog vochtig, de planten zagen er fris uit. Wij waren blij verrast met de speciale mest die meegestuurd was. Zelf niet bedacht, maar nu zullen de planten zeker aanslaan. Dank daarvoor!

Zeer snelle levering , en een prima beukenhaag ontvangen .

Picobello

Alles netjes aangeleverd. Prima

Helemaal prima

Goede afhandeling, planten goed verpakt aangekomen. Duidelijke plant instructies.

Goede website. Nette prijzen. Correcte communicatie, snelle levering en vriendelijke en behulpzame mensen. Het bestelde zag er goed uit en we hebben er daarom het volste vertrouwen in dat het ook goed aanslaat. Aandachtspunt: Het plannen van het tijdstip van levering en het moment van levering kan wat beter.

levering volgens afspraak.wat besteld is is ook geleverd

zeer betrouwbaar

Kwaliteit

Prachtige hedera haag geleverd!

Vriendelijke antwoorden via mail

Nette snelle levering Mooie kwaliteit planten

Goede en ,mooie planten, die netjes zijn verpakt

Goed bedrijf

Scherpe prijs, goede kwaliteit!

Tijdens de kerst heb ik hederaschermen besteld. Deze werden vandaag al geleverd! Per mail werd het tijdstip van bezorging aangekondigd en keurig op tijd! Mooie volle schermen tegen een scherpe prijs!

Boven verwachting

Bovenverwachting ontving ik mijn bestelling (5 x beukenhaag boompje/struik) binnen de levertijd, zorgvuldig netjes verpakt met toelichting en een groei supplement.

Komen afspraken uitstekend na

Vorig najaar beukenhaag planten besteld voor aanplanten van een haag. Daarvan waren er een aantal niet - of heel slecht - aangeslagen. Bij reclameren daarop positieve reactie. Nu een aantal planten bijbesteld, waarbij zonder discussie of problemen de planten waarover ik reclameerde kosteloos vervangen zijn :-) Nu de aanplant goed vertroetelen en afwachten of ze komend voorjaar allemaal goed aanslaan ;-)

Ik heb een uitstekende ervaring met Plantenspecialist

De kant en klare Hedera schermen zij mooi vol en tegen een scherpe prijs geleverd, ik kreeg ze na 3 dagen tijd in Bruinisse geleverd volgens de afgesproken tijd, ik ben uiterst tevreden over de Plantenspecialist, en over de vervoeder. Zeker een aanrader!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen. Snel binnen en goede kwaliteit.

Had een kleine bestelling gedaan. Gevraagd of ik deze op een specifieke dag kon ophalen. Was geen probleem. Stond al netjes klaar toen ik aankwam. Inladen en meteen weer door. Ideaal!

Uitstekend! Besteld en netjes geleverd.

Prima Besteld en netjes geleverd.

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.