na een klein misverstand zeer goed

De levering ging zeer zeer snel maar helaas aan de foute adres. Nadat dat zeer snel opgelost was had ik mijn bestelling nog binnen drie dagen in huis. Zeer goede klantenservice. Ik ben zeer blij met mijn bestelling.

Snelle levering en genoeg informatie.

Goed. Volgende dag in huis op de tijd die in de mail stond.

Bestellen was eenvoudig geleverde planten zijn prima. Aanrader

Bestellen was eenvoudig geleverde planten zijn prima. Aanrader

Goed product, snelle levering.

Het ging mis met de bevestigings en verzendmails. Heb daarover gebeld, de bestelling was wel doorgekomen en al ingepakt. Volgende dag geleverd door PostNl waarvan de mail wel goed binnen kwam. Eind goed al goed

Uitstekend, erg blij met alle planten en struiken!

Alles zag er goed uit. We ontvingen extra mest voor de kant en klare haag erbij. Kleine uitleg gehad en toen vertrok de verzorgster weer.

Afspraak is afspraak

Niks te zeuren…iets eerder de leverdatum bekend maken zou het ultieme zijn

Goede planten en na overleg snel bezorgd

Afspraken stipt nagekomen

Snel geleverd sympathiek bedrijf.

Goed geholpen

We hebben 4 kant en klaar hagen besteld. Mooie planten en snel geleverd!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

8 beukjes in pot besteld, werden keurig afgeleverd volgens afspraak.

Goed contact, prima kwaliteit

Levering was ook volgens afspraak

Redelijk

U hebt het in een doos gepropt Een plant was gebroken. Aanbevelen weet het niet.

Toch jammer dat er 1 plant te weinig in de doos zat

Goed, enige vertraging met bezorging planten.

Dit was te wijten aan niet de geschikte voorraad van formaat, kan natuurlijk gebeuren, en is niet te wijten aan de firma.

Top kwaliteit

Mooie plantjes, goed ingepakt, goede communicatie. Ik beveel de plantenspecialist aan.

Super mooi en super snel geleverd

Supersnelle verzending binnen 2 dagen. Super mooie hele volle kant en klaar rode beukenhaag hagen zeker de prijs waard.

Mooie planten

Top, mooie planten. Snelle levering.

Top, mooie planten. Snelle levering.

Persoonlijk contact, zeer korte leertijd.

Woensdag voor Hemelvaartsdag gebeld, vrijdag na Hemelvaartsdag werden er 15 kant en klare beukenhaag bakken van 90x100 geleverd. Top geregeld! Gr Wouter

Beukenhaag

Prima boompjes. Nette aflevering

Top service, persoonlijke en hartelijke bezorging aan huis.

Top service, persoonlijke en hartelijke bezorging aan huis.

Ik ben zeer tevreden!

Goede ervaring! Correct en prima levering van een kwalitatief product!

planten binnen gekregen met beestjes erop

Slecht Na openen doos (gelukkig op balkon) vloog de doos uit van de witte vlieg of wolluis. Alle drie de planten zaten helemaal vol ermee. Gemaild naar het bedrijf en krijg onderstaand antwoord Spijtig om te horen dat er witte beestjes in zitten, dit is bladluis en komt in het voorjaar eigenlijk altijd voor in beukenhagen en andere planten met name op het jonge blad. Deze verdwijnen vanzelf en komen van nature ook voor op de planten. Heb nog nooit beestjes in mijn beukenhaag gehad. Weggegooid geld dus planten in de ondergrondse vuilcontainer gedumpt om geen verspreiding op mijn tuin te krijgen. Bedrijf krijgt nog 1 ster omdat er wel een snelle reactie kwam, waar ik verder niets mee kon, maar toch.

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.