Top service en mooi product

Ik ben erg goed geholpen. Mijn vragen werden goed en eerlijk beantwoord en de 200 haagplantjes werden keurig op een vrijdag bezorgd zodat wij deze binnen de aangegeven 48u konden planten. Aanrader.

Gekregen wat er is besteld.

Snelle levering, struikje had al uitgelopen blaadjes die er dood uit zien. Toch gepland, hopende dat de liguster het red. Geduld......

Mooie kwaliteit, goed verpakt en een bakje mest erbij geleverd. Zeer zeker een aanbeveling.

Na een extra mail gestuurd te hebben perfect geregeld

De planten( hedra ) zijn mooie grootte planten en de prijs/ kwaliteit is helemaal top. De bezorgkosten zijn helemaal goed niet al te duur.

Service, goede prijs en kwaliteit planten

Bezorgd voor een serviceprijs! Alles ging volgens wens en afspraak via de website en WhatsApp geregeld. Bestelling geplaatst en toen de factuur betaald. Zaterdag besteld en zaterdag erop geleverd. Echt mooie hedera, kwaliteit en allemaal van dezelfde lengte op stok. Een duidelijke uitleg folder zat erbij en er was mest bijgeleverd in een bakje. Ik kan iedereen deze kwekerij aanbevelen.

Kwaliteit goed snelle levering

Fijne bezorging!

De bezorging was helemaal prima, fijn dat de bezorgers ook mee hielpen met uitladen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Stevige Hedera met veel ranken. Ook nog mest bijgeleverd.

Snelle levering met kwalitatief prachtige planten.

Zeer goede planten

Eerste keer dat ik bij deze kweker bestel, doe dit met regelmaat elders. Hier krijg je met recht waar voor je geld. Grote, mooie, stevige planten

Nette afhandeling!

Door verkeerd gelezen omschrijving van product, te weinig besteld. Hierop melding gemaakt na levering. Zeer netjes opgelost door de volgende bestelling zonder verzendkosten toe te sturen. Hierdoor heb ik gelijk een nieuwe uitgebreide bestelling geplaatst wat heel netjes optijd geleverd is! Zeer netjes, zal deze firma zeker aanraden en nogmaals bestellingen plaatsen.

Alles goed geregeld erg tevreden

Alles goed geregeld en volgens afspraak geleverd top we zijn erg tevreden

Kwalitatief zeer goede planten.

Een bestelling gedaan voor klimop om tegen een rooster in de tuin aan te zetten. Heel snelle levering en mooie planten ontvangen. Echt blij mee, daarbij goede plantinstructie bij de planten ontvangen. Dit bedrijf is een echte aanrader

Prima planten en snel geleverd

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Aanrader!

De snelle en correcte levering met duidelijke omschrijving hoe te planten! Gewoon top! Nu maar hopen dat de beukenhaag aanslaat…. Aan de kwaliteit en de voorbereiding kan het niet liggen!

Toppie

Uitgebreide info gekregen toen ik belde. En snelle levering. Vriendelijk leverancier. En planten zie er pico bello uit.

Kwaliteit en gunstig geprijsd

Correcte communicatie, netjes afgeleverd plus een folder met tips.

Verschillende maten palen geleverd

Ik bestelde 4 palen. Twee daarvan hebben een afwijkende maat. Slordig. Ik heb een foto gestuurd waarop dit zichtbaar is. Daar heb ik nog geen reactie op gekregen. Mijn ervaring kan een positieve worden als ik deze week 2 palen krijg met de juiste maat Inmiddels heb ik 2 goede palen gekregen. Dank voor de service.

Prachtplanten, super bezorging

Vlotte online bestelling Zeer behulpzame bezorger, heeft zakken aarde voor mijn vrouw onder overkapping gezet En als kers op de taart kregen we ook nog een bakje beukenhaag mest In een woord perfect! En zeer aan te raden

Super handig

Heel fijne service bij aflevering. Door bezorger om het huis gebracht en in de tuin afgeleverd. Nog plantinstructies op papier erbij gekregen.

Vriendelijk geholpen en kwalitatief goede planten!

Onlangs 42 heldera op stok besteld 150-175 cm hoog met 5 zakken aanplantgrond. Keurig op tijd bezorgd en meegeholpen met alles in de tuin te zetten. Al meerdere keren bestellingen gedaan bij de Plantenspecialist en steeds naar dikke tevredenheid. Ongetwijfeld tot een volgende keer.

Vlot en netjes bezorgd. Met extra informatie uitstekend zelf te plaatsen in de tuin.

Zeer betrouwbaar en super levering

Mooie kant en klare haagjes. Netjes verpakt, goede kwaliteit van grond. Levering sneller dan verwacht. Goede communicatie

Een geweldige ervaring!!

Wij zijn zeer tevreden over de Hedra planten 150/175. Prachtige volle planten met meerdere takken. Voor een hele mooie prijs? Wij hebben de planten thuis laten brengen. Ook dat was super geregeld. Hele positieve ervaring.

Mooie plantjes voor een mooie prijs

Zeer blij met de mooie plantjes en ook met de handige eierdoosjes

Over de Plantenspecialist

Wij zijn DePlantenshop, een online plantenshop en specialist in alle tuinplanten. U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan vaste planten, klimplanten en hagen.