Beste vpn die ik heb gebruikt

Super support en goeie apps

handig in gebruik

Het is heel simpel om de vpn in te schakelen en uit te schakelen

Simpel en gebruiksvriendelijk.

Werkt super

Bescherming zeer goed en snel

uitstekend

prima wekend

Goede ervaring

Ondanks de VPN kan ik met n andere pc mijn eigen pc gewoon zien. Hoe kan dit nou,zou onzichtbaar moeten zijn of moet ik nog iets instellen?

Goed, Echter 1 probleem. Wanneer ik VPN handmatig inschakel wordt het slotje groen. Het slotje blijft groen en de tijd loopt door, maar internet wordt regelmatig uitgeschakeld. Dankzij een Meneer Peter werkt het nu ook, maar het probleem van uitschakelen komt gemiddeld 2a3 keer per dag voor.

supereenvoudig

Het werkt supereenvoudig.

Werkt erg goed

Verbindingen blijven snel en alles werkt goed

Effectief

Je zet hem aan en kan gerust werken.

Een visveilig gevoel!

Wordt niet meer benaderd met gerichte reclame als ik op internet aan het zoeken ben geweest.

Goede VPN aanbieder voor een zeer scherpe prijs

Snel, en eenvoudig geïnstalleerd. Goede performance, internet snelheid blijft hoog met VPN ingeschakeld. Enige nadeel is dat hij niet automatisch altijd Nederlandse servers pakt.Daardoor moet ik soms handmatig switchen. Anders had ik 5 sterren gegeven.

Prima bevallen

Ik vind t prettig om prive online te gaan, zeker ivb met financiele zaken.

prima vpn

snelle verbinding

Uitstekend!

Woon in Colombia en de verbinding met VPN is uitstekend hier. Ga zo door!

Ik gebruik VPN nog niet zo heel lang maar tot nu toe ben ik uiterst tevreden

Ik gebruik VPN op mijn PC, laptop en smartphone

Werkt eenvoudig en goed

Als het eenmaal is geïnstalleerd is het gebruiksgemak hoog. Met installeren op 2 macbook air heb ik wat installatie probleempjes gehad. Goed en helder afgehandeld door de helpdesk. Het verdient aanbeveling de ondersteuning voor een aantal kleinere problemen in een FAQ op de site te zetten.

anoniem en gals helder

alleen als jullie dit 100 procent kunnen maken dat dit goed afgeschermd is dit 10 + waard

Goede beveiliging, maar kan sneller

De vpn van vpn Nederland werkt goed en is handig in gebruik, maar de dienst mag wat sneller, ook al kies je een server met lage workload.

Snel en veilig

Zeer snelle VPN

The best VPN I've had

After switching a few VPN providers, VPN Nederland was a pleasant surprise. First of all, incredible speed - I have it enabled by default and I don't even notice it being there whatever I do. Also, VPN Nederland is a great way to expand your Netflix catalogue - something I didn't know they could do. And with such an honest price tag, VPN Nederland is definitely worth it!

Prima pakket, nooit problemen gehad.

Anoniem en privacy

Werkt goed en ben tevreden

Gaat snel en veilig!

Ik kan alle streams kijken en snel veilig downloaden!

Goede en stabiele verbinding zonder snelheidsverlies !

Goede en stabiele verbinding zonder snelheidsverlies !

Over VPN Nederland

Wat leuk dat je ons beter wil leren kennen. Wij zijn VPN Nederland, dé echte Nederlandse VPN! We zijn erg trots dat onze klanten beoordelingen achterlaten, hiervoor doen we ook ons uiterste best. Het doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door een veilige, supersnelle en gebruiksvriendelijke VPN aan te bieden met de best mogelijke klantenservice in het Nederlands. (Engels kan natuurlijk ook) Heb je vragen over onze VPN, de app, functies, abonnementen en ga zo maar door? Kijk even op de site of benader het support team. Onze communicatie is dus in het Nederlands. Voor vragen zijn we 24/7 te bereiken via: [email protected].