Het werkt in iedergeval en ben wel tevreden !

Ik ben zeer tevreden over VPN Nederland. Het werkt prima en zal het ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Erg eenvoudig te installeren

Nette prijs en een "no nonsense" VPN programma. Hulde!

Werkt prima

Mijn ervaring is dat in Windows 10 de opstart snelheid traag is en dat als dit gereed is er telkens het betreffende VPN venster handmatig gesloten moet worden. Dit ondanks dat er wel een melding komt van "opgestart". Het opstarten in Android gaat sneller?

Een goei vpn vooreen prima prijs.

goeie prijs en makkelijk in gebruik.

Gebruikte hiervoor VPN van AVAST maar die sprong er regelmatig uit! VPN Nederland logt makkelijker in. Kortom heel tevreden!

Voldoet, wat het moet doen.

Ben lid geweest van een concurrent. De snelheid liep heel erg terug bij inschakeling van vpn. Spotnet werd niet ondersteund.

Werkt uitstekend op een paar kleine dingen na

Ik heb nog steeds problemen met mijn AH-app als ik hem als scanner gebruik. En soms thuis met klikaanklikuit als ik Een Siri- commando geef.

werkt perfect

het werkt perfect geen vertraging dus goed

Voel me veilig!

Goed, snel en veilig. Bedankt.

Goed, maar kan beter

Goede snelle internetsnelheid dat bij mijn internetabonnement past. Soms een beetje teveel storingen, maar dat mag de pret niet drukken.

Prima veilig internetten

Het is fijn om anoniem te kunnen downloaden

Meestal goed maar soms ook niet

Soms kan je niet inloggen. VPN is snel bekend bij bedrijven (Zalando)

Mooi maaar..

Sinds ik VPN op mijn Mac heb komt links van het scherm een column van VPN te staan die ik soms moeilijk kan wegkrijgen. Heeft u dat meer gehoord en wat is er aan te doen,

Het werkt , maar supersnel valt tegen.

Snelheid van de verbinding zakt behoorlijk in ,ongeveer zo'n 30% lager als zonder vpn ,waarbij de wireguard verbindig het snelste is.

Mobiele app prima, MacBook app klote

De mobiele app voor iPhone en iPad werken prima. Aan zetten en uit zetten wanneer gewenst is makkelijk. Dat in tegenstelling tot de MacBook (en iMac) app. Wat een draak is dat zeg. Als je besluit om de app te verwijderen dan ben je verplicht op te starten in de veilige modus. Anders komt het niet voor elkaar. Daar moet echt iets mee gebeuren. Verder.... top.

goede service

krijg snel een reactie op mijn vragen.

Over het algemeen goed.

Op Iphone en IPad werkt VPN prima, maar op laptop HP 2mnd oud 32 Gb geheugen (bekabeld en WiFi en hotspot) ondervindt ik veel problemen met sites die niet meer of erg traag laden. Zowel met Firefox als met Chrome. Al van alles geprobeerd, ook advies van jullie kant, maar nog steeds niet. Misschien hebben jullie nog wat oplossingen.

Werkt super

Werkt super goed en dat voor een super prijs. Bij vragen wordt heel snel geantwoord Ga zo door.

Als ik een site opvraag buiten mijn thuis situatie bv. Een bank site dan duurt heel lang en dan schakel ik vaak VPN uit.

snelheid is ineens omlaag

Kort nadat ik het geïnstalleerd had was de downloadsnelhoud tussen de 28mbpen de 30mbps. Sinds kort valt deze snelheid vaak terug naar ca 12mbps. Ik heb internet van Caiway, glasvezel Downloaden: 460.800 kbits/s (450,0 Mbits/s) Uploaden: 460.800 kbits/s (450,0 Mbits/s Ik weet niet hoe dat komt Ook een mail gehad met een aanbod voor een contract dd 2/2/2021, met 60% korting en 3 maanden spotnet terwijl ik dit al heb. DD 2/3 hierover een medling verzonden, nog niets gehoord, alleen dat het uitgezocht zou gaan worden. Met vriendelijke groet Ton van Gelderen

Zeer goed en snel

Het werkt goed. Is verrassend snel. PING ms 11 DOWNLOAD Mbps 333.30 UPLOAD Mbps 38.72

Redelijk en betrouwbasr

Ik mis nog zaken voor op o.a. linux apparaten

Werkt goed en snel kontakt met server in het betreffende land.

Werkt goed en snel kontakt met de server in het betreffende land. Wel jammer dat men in sommige ook voor de hand liggende landen geen partners heeft.

VPN Nederland werkt prima en is stabiel

In het begin viel VPN Nederland weleens uit, vooral als je telefoon/ computer in slaapstand stond. Dan kreeg ik geen verbinding meer met VPN NL. Het werkte dan alleen weer als ik de apparatuur volledig uit zette. Na alles weer opgestart te hebben werkte het weer. Dit probleem bleef zich steeds voordoen. Contact hierover opgenomen met VPN NL, zij hebben het vrij snel opgelost en sindsdien werkt het prima. Zeer tevreden over VPN Nederland, ik zou het iedereen aanbevelen.

Over VPN Nederland

Wat leuk dat je ons beter wil leren kennen. Wij zijn VPN Nederland, dé echte Nederlandse VPN! We zijn erg trots dat onze klanten beoordelingen achterlaten, hiervoor doen we ook ons uiterste best. Het doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door een veilige, supersnelle en gebruiksvriendelijke VPN aan te bieden met de best mogelijke klantenservice in het Nederlands. (Engels kan natuurlijk ook) Heb je vragen over onze VPN, de app, functies, abonnementen en ga zo maar door? Kijk even op de site of benader het support team. Onze communicatie is dus in het Nederlands. Voor vragen zijn we 24/7 te bereiken via: [email protected].