perfect

echt een perfectie wat geleverd wordt door jullie!!

kan beter

in het begin was hij goed nu vindt ik het een stuk slechter ik heb 500Mbits bij ziggo. krijg op dit moment nog niet de helft.

Werkt goed en snel en ook het dashboard is duidelijk

Een goede vpn en niet duur.

Werkt perfect op mijn Apple apparaten.

Werkt snel en vlekkeloos op mijn iPhone en iPad. Alleen jammer dat het niet mogelijk is om von op alle routers te installeren. Al je het standaard modem / router van Ziggo gebruikt, zoals ik, heb je alleen VPN waar de app op geïnstalleerd is. Ik zoek het niet om een aparte router te installeren. Mijn tv’s, Next box en Nintendo switch maken dus geen gebruik van VPN

Werkt perfect!

In de eerste week even gemaild met de helpdesk. Die gaven snel een oplossing. Sindsdien werkt het perfect.

Op mijn iPhone prima, op mijn Macbook middelmatig

Op mijn Macbook is het vaak moeilijk om verbinding met een server te krijgen en om verbinding te houden. Tot vervelens toe. Op de iPhone blijft de verbinding eindeloos in stand.

Goed werkt uitstekend doet wat het doet moet

Goed werkt uitstekend doet wat het doet moet

Goed beschermd

Makkenlijk, privé, goed

Goede ervaring, werkt zoals het zou moetten. Geen vervelende features.

Perfecte vpn

Vpn nederland werkt perfect. Veel keuze ui andere landen. Erg makkelijk als je bv op vakantie gaat.

een goedwerkend en noodzakelijk programma

Sedert ik VPN heb geïnstalleerd ben ik veel geruster dat mijn IP-adres niet door eender wie kan achterhaald worden

Doet wat het moet doen

Ik doe niks wat niet mag ,maar ik heb een hekel aan dat iedereen maar gevolgd wordt en waar je bent.

Doet precies wat het moet doen.

Zoals het moet

Alles gaat naar behoren. Er is geen instelling die niet op een normale manier te gebruiken is. Echt een SUPER applicatie.

Gemakkelijk en veilig.

Makkelijk en simpel, veilig voor weinig geld.

Dit is mijn eerste ervaring met van maar het werkt uitstekend

Voel me veiliger..

Snelle service!

Prijs is prima en de service is top! Vraag is binnen 10 minuten perfect beantwoord!

Geweldig!

Werkt super en mocht je ergens tegen aan lopen dat reageert de helpdesk direct en met de juiste antwoorden. Niks dan lof van mijn kant!

Super VPN en Super Support!

Ik maak sinds kort gebruik van VPN Nederland, ben erg blij met mijn keuze en alles werk helemaal top! Ook dank voor de support die mij snel heeft geholpen.

Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Gebruik de vpn dagelijks en ben zeer tevreden. Snelle, betrouwbare verbinding en een gebruiksvriendelijke app voor op mijn telefoon.

Over VPN Nederland

Wat leuk dat je ons beter wil leren kennen. Wij zijn VPN Nederland, dé echte Nederlandse VPN! We zijn erg trots dat onze klanten beoordelingen achterlaten, hiervoor doen we ook ons uiterste best. Het doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door een veilige, supersnelle en gebruiksvriendelijke VPN aan te bieden met de best mogelijke klantenservice in het Nederlands. (Engels kan natuurlijk ook) Heb je vragen over onze VPN, de app, functies, abonnementen en ga zo maar door? Kijk even op de site of benader het support team. Onze communicatie is dus in het Nederlands. Voor vragen zijn we 24/7 te bereiken via: [email protected].