Snelle verbinding.

Geen negatieve ervaring.

Het geeft rust

IK download weinig. Af en toe een filmpje, die ik bekijk als ik op mijn Home Trainer zit. toch geeft mij dat rust. Ik heb het programma op mijn desktop staan en ik vind het jammer dat ik het niet op mijn laptop kan zetten, zonder daarvoor nog extra moet betalen. Verder vind ik het een mooi programma en ik zeg vaak tegen anderen om deze VPN ook te nemen.

Supersnel anoniem surfen bevalt me uitstekend.

Werkt uitstekend en bijna zonder vertraging.

Ik was eerst wat ambivalent over deze dienst, maar ik kan het iedereen aanbevelen.

Werkt best goed

Ik vind het een fijn idee dat je veiliger kunt doen en laten op internet alleen is het jammer dat de snelheid af neemt

Vbg valt vaak weg en het is onzeker of deze dan werkt.

Onzekerheid over functioneren.

Hij doet wat hij moet doen

Werk prima

Ik ben blij met deze VPN.

Goede diensten

Goed voldoet aan de verwachting

Oké

Klantvriendelijk

Aanvankelijk wat aarzelingen . Geen ervaring met ander VPN - ers Tot nu toe goede ervaringen qua klantvriendelijkheid.

Fijne service

Makkelijk en goed werkend

Goede VPN voor lage prijs.

Ik krijg altijd goed advies, als er iets is of als ik een probleem ervaar.

Behoorlijk wat sites niet te bereiken

Voldoet redelijk, maar enige websites zijn met ingeschakelde niet te bereiken.... Aanbevelen ja of nee, niet erg genuanceerd,dus wordt het “nee” Anders ja maar.....

Duidelijk, werkt vlot vanaf opstarten tot afsluiten

Duidelijk, werkt vlot vanaf opstart tot afsluiten

zie onder

ik heb niets aan te merken, alles werkt goed

Meestal goed contact

Meestal is de verbinding goed. Af en toe is de verbinding wat traag lijkt het.

100%

Werkt goed, goede servicedesk

Prima, je merkt er niets van

En dan lijkt het mij heel goed

oke

alleen veel internetstoring

Via een PC is er geen verbinding mee te maken.

In de eerste paar weken werkte het goed, maar daarna duurde het steeds langer om verbinding te krijgen. De laatste paar weken is het onmogelijk om verbinding te krijgen en veroorzaakt het dat de internet verbinding niet meer opstart. De ethernet adapter wordt niet meer herkend... Vele mails zijn heen en weer gestuurd, echter zonder enige oplossing. Raad dit product ten zeerste af.

Werkt snel en stabiel

Gaat erg snel en simpel via mijn telefoon en ook mijn laptop!

Slecht

Vaak geen verbinding met internet. Na opnieuw opstarten en zonder VPN wel verbinding. Gewoon slecht

Goed werkende VPN verbinding zonder poespas

Na installeren VPN is het eenvoudig aanklikken van icoontje en je word snel en goed ingelogd. Het is ook heel éénvoudig om te switchen tussen verschillende locaties. Een echte aanrader.

Klik klik veilig verbonden zonder beperkingen

Ideale eenvoudige oplossing voor als je onbekommerd internet wilt gebruiken zonder zorgen over je identiteit. De installatie is kinderspel en het gebruik is geniaal intuitief waarbij de eenvoud zelfs de grootste digibeet doet glimlachen.

Over VPN Nederland

Wat leuk dat je ons beter wil leren kennen. Wij zijn VPN Nederland, dé echte Nederlandse VPN! We zijn erg trots dat onze klanten beoordelingen achterlaten, hiervoor doen we ook ons uiterste best. Het doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door een veilige, supersnelle en gebruiksvriendelijke VPN aan te bieden met de best mogelijke klantenservice in het Nederlands. (Engels kan natuurlijk ook) Heb je vragen over onze VPN, de app, functies, abonnementen en ga zo maar door? Kijk even op de site of benader het support team. Onze communicatie is dus in het Nederlands. Voor vragen zijn we 24/7 te bereiken via: [email protected].