de beste provider heb geen klachten gehad

heb in het verleden news readers c.q. provirders gehad deze werkt zo als goed goed moet zijn, werkt heel goed excellent beveel het iedereen aan kosten zijn super laag

Geweldige ik ben erg tevreden over!

Ik heb een internet abbonement van xs4all en daar bij heb je newszilla maar daar blijven de binairies maar een dag 4 downloadbaar terwijl 5 euro usenet VEEL langer downloadbaar blijven. Dat is veel beter , nu kan ik veel oudere binairies toch nog binnen halen.

Snel en gemakkelijk geregeld werkt perfect

Heel tevreden

5 Euro usernet is super

5 Euro... Is een absolute aanrader

goed . betrouwbaarheid

Redelijk aanbod.

Redelijk. Aanbod kan beter en actueler

betrouwbaar en goed

van het begin af aan geen problemen ondervonden. Altijd stabiel en betrouwbaar!

Prima ervaring!

Prijs kwaliteit is dik in orde. Geen problemen ervaren zolang ik klant ben.

Ik had wat moeite met de eerste inlog, maar ben prima geholpen. De site is goed bereikbaar en werkt naar wens

Goede snelle en betrouwbare service

Groot aantal verbindingen beschikbaar. De service is altijd beschikbaar met een hoge downloadsnelheid.

Valt tegen, wel goedkoop.

Downloaden via Grabit gaat heel hakkelig, de verbinding valt vaak weg.

Heerlijk zoeken naar muziek en boeken

Veel nieuwe muziek en van goede kwaliteit. Heel veel mooie oude muziek te vinden. Zeker de centen waart

Goed ervaring

Goed er vering

Makkelijk

Over het algemeen prima.

Maar toch nog regelmatig de kreet "mislukt", vooral bij downloads met een wachtwoord. Ik heb dat gemeld maar krijg het probleem niet opgelost.

Mooie software delen met andere mensen

Gewoon goed!

Werkt altijd. Goede en geadverteerde snelheid.

Het werkt heel simpel

Ik was er in ieder geval tevreden mee

Werkt perfect en ook een goede cervice

Goedwerkend overzichtelijk en makelijk in gebruik

goede functionaliteit, maar wel duurder dan € 5

Het programma is wel goed, maar de naam die doet vermoeden dat het appje €5/maand kost is wel misleidend

Normaal en voldoende

Film en eventuele download gaat goed ,Ik bemerk helaas wel vaak dat sommige series niet compleet doorkomen.Wat oudere films of info laten het ook afweten en das is toch niet de bedoeling. Voor de rest geen problemen.

Gewoon goed

Zie boven

Voordelige usenet met snelle verbinding.

Mijn ervaring is goed. Altijd een snelle download verbinding.

Het werkt altijd

Nooit problemen

Over 5 Euro Usenet

Benieuwd wat gebruikers van 5 Euro Usenet vinden? Kijk dan eens goed naar de reviews. 5 Euro Usenet is een Premium Usenet provider met abonnementen voor bijzonder lage prijzen. Belangrijke kenmerken van 5 Euro Usenet zijn de snelheid, een ongelimiteerd aantal downloads en de uitstekende beveiliging. Probeer de Premium Usenet provider nu uit zonder risico, er geldt een 7-dagen-geld-terug-garantie. Heb je vragen over de service van 5 Euro Usenet? Onze meertalige klantenservice is 24/7 bereikbaar voor alle vragen.