Werkt perfect

Het doet wat het moet doen, vandaar dat ik het gebruik

Ik ben tevreden

Er zijn soms muziek artiesten die men niet downloaden kan

Geen problemen gehad

Ik maak er veel gebruik van en het werkt perfect

Prima, maar hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen? Dat lukt mij nl niet

Hij werkt goed

Ik ben er blij mee was een goede keus

Makkelijk in gebruik

Helaas zijn er erg veel Posters die beter niet kunnen posten want mislukken altijd, in mijn ervaring zijn en maar 3 a 4 waarvan men op kan vertrouwen dat de films goed zijn. Nog klein punt: in 2020 werd er op de 21 ste van de maand afgeschreven, nu 2121 is het alweer de 15de, houdt een vaste datum aan.

goed en niet duur

gewoon goed.

Helemaal goed

Goede provider

Geen problemen

Na 1 jaar geen problemen ontdekken kunnen.

Buitengewoon goede payserver

Buitengewoon goede payserver

heeft alles wat ik wil

gewoon goed

Gewoon geweldig

Gewoon goed prijs kwaliteit

Vind goed alles werkt altijd

Verbinding altijd goed

Prima .

Gewoon goed.

100%

Werkt goed, goede service desk

Makkelijke bediening en best veel aanbod

Goed en tevreden

Werkt zoals het werken moet

Bijna alles wat ik wil staat erop. Nog nooit problemen gahad.

Prima programma. Alleen jammer dat er alleen Nederlandse posts worden gehost. Er is nog zoveel meer te vinden met name Engelse boeken, muziek en progs die in het buitenland op servers staan. Het wordt een beetje beperkt zo.

Over 5 Euro Usenet

Benieuwd wat gebruikers van 5 Euro Usenet vinden? Kijk dan eens goed naar de reviews. 5 Euro Usenet is een Premium Usenet provider met abonnementen voor bijzonder lage prijzen. Belangrijke kenmerken van 5 Euro Usenet zijn de snelheid, een ongelimiteerd aantal downloads en de uitstekende beveiliging. Probeer de Premium Usenet provider nu uit zonder risico, er geldt een 7-dagen-geld-terug-garantie. Heb je vragen over de service van 5 Euro Usenet? Onze meertalige klantenservice is 24/7 bereikbaar voor alle vragen.