Nog niet voldoende

Ik ben vrij nieuw bij Snel, ben 5 jaar lid geweest bij Tweaknews maar daar gingen begin dit jaar allerlei dingen verkeerd die zij niet op hebben kunnen lossen. Bij Snel ben ik nog niet echt “ in “ omdat ik veel foutmeldingen krijg en bvd iets van 10 jaar geleden niet kan downloaden. Dat zijn dingen die ik totaal niet begrijp!!!!

werkt bij mij altijd in een keer

connectie werkt altijd direct

meestal lukt het wel met downloaden

Heb Snelnl gekozen om in usenet te kunnen downloaden. Ik heb ook de VPN van Shurfshark daarbij gekocht. Je hebt bij Snelnl maar weinig mogelijkheden van usenet aanbieders. Ik heb het idee dat ik bij alle dezelfde list krijg als ik op zoek ben naar iets. Verder kleurt de download vaak rood wat zou betekenen dat de download niet lukt. Ik kan en kon nergens terugvinden hoe dat zit. Ook een mail naar Snelnl hielp niet, want daar kwam nooit een antwoord op. Ik werk dit lopende jaar nog met Snelnl, maar stap dan toch echt over naar een andere. Hopelijk heb ik dan meer resultaten, verschillende usenet aanbieders en minder rode downloads die het dus niet doen.

Erg handig en goede software

Geweldig goede en snelle software

Jammer dat de lettergroote in de "zoekmachines" niet kan worden aangepast.

TOP!

Gebruiksvriendelijk en duidelijke taal. Last but not least: 'n zeer behulpzame helpdesk!!

Fijn

Mooie muziek downloaden

super snel

zeer snel

Goede en snelle software.

Handig, meerdere zoeksoftware. Jammer echter dat je de spotters niet kunt bedanken voor hun post!

Heb goede verbinding en er staat wat ik zoek

Het werk makkelijk alles is te vinden

Werkt feilloos en snel

Zoals ik al boven heb beschreven

Gewoon goed

Altijd een snelle vaste verbinding. Afhankelijk waar je voor kiest. Gewoon toppie...

Easy lost? Easy find!

Zo makkelijk iets te vinden waar je naar zoekt als het gaat om verloren software. Ben blij met deze service

zeer goed

je kan bijna alles vinden en downloaden ben er zeer tevreden over

Goed tot ruim voldoende.

RETENTIE ZOU LANGER DAN 2000 DAGEN KUNNEN ZIJN.

Een goede Usenet provider

Ik ervaar SnelNL als goed. Geen nare ervaringen. Ga zo door.

goed download progamma

ben erg tevreden...alleen jammer dat je sommige films niet naar binnen kan halen. of de films zijn te oud. voorbeeld een film uit 2007 krijg je gelijk een rode bolk, kan je dus niet naar binnen halen. een ander vraagje geeft jullie site een update. naar verloop van tijd stopt jullie site ermee moet je hem dus opnieuw installeren. voor de rest een prima progamma.

Over SnelNL

SnelNL is de Usenet provider met onbeperkte snelheid, oneindige data, en volledige gratis streaming- en download-software. Bij elk abonnement wordt de exclusieve Usenet-streaming-software geleverd, waarmee je tijdens het downloaden al direct kunt beginnen met kijken. Een toonaangevende Usenet-provider met toegang tot onbeperkte content van hoge kwaliteit en exclusieve functies om gebruikers de beste Usenet-ervaring te bieden. De Usenet pakketten zijn beschikbaar in verschillende termijnen met hoge kortingen. Heb je vragen over de service van SnelNL? Onze meertalige klantenservice is 24/7 bereikbaar voor alle vragen.