Een cadeautje om te ontvangen

PostNL heeft er erg lang over gedaan om mijn pakket te leveren, maar dat lag niet aan Knap SFeerstje, ik kreeg erg snel al een traceercode en een bericht van PostNL dat ze het in hadden hadden dus het is wel snel verstuurd! Ik vond het een cadeautje om het te mogen ontvangen, erg leuk! Mooi ingepakt en zelfs een klein cadeautje en een persoonlijke kaart! Waar zie je dat nou nog.. Ik ben vanaf nu af aan meteen vaste klant! Bedankt voor de aandacht die jullie erin steken. Groetjes Chantalle

Prima levering met een leuke attentie erbij.

Prima levering al duurde het wel lang voor het binnenkwam.

Super Leuk. Het leek wel kerst

wat hebben jullie veel moeite gedaan met het pakket. Alles was zo leuk ingepakt. Dankjewel voor alles. IK ben er heel blij mee.

Super goed verpakt

Fantastische service,snelle levering tiptop service

Binnen 1 werkdag geleverd,extra bonus de kado verpakking Zeker een webwinkel om nog eens rond te snuffelen uitstekende service.

Super!!

Echt een cadeautje om de bestelling te ontvangen. Geweldig! Snel geleverd. Alle producten heel mooi ingepakt. Met als extra.... nog een cadeautje van de 2 dames. Top!

Mooie verf, wel prijzig , snel bezorgd

Wat een leuk pakketje en het extra verassingkje er bij, geweldig.

Leuke ervaring.

Super mooie spulletjes! Mooi verpakt! Snelle levering! Helemaal blij ermee!

Echt hele leuke producten & heel leuk verpakt!

Mooie kaarsjes

Snelle levering en mooie kaarsjes

Een echt kadootje!!

Zo leuk, als je het doosje opent wordt je blij! Gezellig ingepakte spulletjes en een persoonlijk geschreven kaartje met een geurend zeepje als attentie. Met aandacht en liefde door jullie in Midwoud ingepakt en hier in Arnhem door mij weer met blijheid uitgepakt! Dank jullie wel!

Goed georganiseerd

Snelle reactie, goede service.

Snelle Service!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd ondanks de corona drukte! Mijn dank ik groot!

Snel leuk ingepakt lief kaartje erbij Echt wat je nu in coronatijd nog meer waardeert

De bestelling ontvangen

Leuke kaarsjes

Snel en goed geleverd.

Top .....

Vandaag mijn pakketje binnen gekregen, glaswerk was goed verpakt. Het was een verassing dat het zo leuk was ingepakt. En ...... Er zat een kadootje bij nou dat is toch helemaal geweldig . Ik heb echt het gevoel dat ik als klant centraal sta.

Goed verpakt, precies zoals op de foto's en zeer snel geleverd.

Nog geen bestelling mogen ontvangen

Ik heb nog steeds geen pakketje mogen ontvangen, wat ik heel jammer vindt. Misschien komt het door de drukte bij post nl. Groetjes Elisa

Mooie artikelen, ontzettend snelle levering en met zorg ingepakt!

Behalve dat KnapSFeertje mooie en leuke artikelen heeft, is de service ook ontzettend goed. De levering is ontzettend snel en het uitpakken van je bestelling is al een feestje op zich. Ik heb al vaker besteld, voor mezelf of voor een leuk cadeau om te geven. En ik kan deze webshop zeker aanbevelen!

Een feest om te krijgen!

Snelle service en alles zo leuk ingepakt! Een feest om open te maken!

Helemaal Top

Bestelde kaarsjes helemaal naar verwachting, maar vooral telefonisch contact als heel fijn ervaren. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Niet duur en snel geleverd!

Blij met met de onderzetters voor mijn stompkaarsen. Precies wat ik zocht én niet duur.