Leuk ingepakt en goeie kwaliteit

De post kwam een dagje te laat maar het pakket was zorgvuldig ingepakt en daardoor werden een paar kaarsen uiteindelijk een mooi persoonlijk kado voor mijn moeder.

Voor het eerst besteld en dat is goed bevallen. Snelle levering en de dinerkaarsjes hebben leuke kleurtjes en zien er goed uit. Goed verpakt en een kadootje erbij, erg leuk en bedankt daarvoor! Tot de volgende keer!

Zeer snelle levering. Leuke originele spullen.

Top, alleen maar positief!

Vriendelijke reactie en benadering. Super snelle service. Zorgvuldig verpakt, met een lief verrassings kadootje!

Goed en snel

Wax besteld en was binnen 2 dagen al binnen. Makkelijke site ook! En heel leuk een klein presentje :)

Heel erg goed

Mooi verpakt met een leuke attentie en een persoonlijk berichtje.

Prima en snel bezorgd

Prima verf, goed verpakt. Snel bezorgd

Een hele positieve ervaring

Mooie artikelen.Vriendelijk en snel geholpen!

Leuk ingepakt

Snelle levering in deze drukke tijd. Wou de pakketjes gaan inpakken voor 5 december...doe ik de doos open.....is alles al zo mooi ingepakt. Nu is het helemaal een kadootje. Weet alleen nog niet hoe de kandelaars met kaarsen eruit ziet ; ) (behalve van een plaatje) dubbele verrassing voor me op pakjesavond.

Leuke webwinkel

Alles in goede orde ontvangen met een leuk extra presentje.

Duurt even, maar dan hebbie ook wat....

We hebben 2x de kleurkeuze , van onze bestelde kaarsjes, moeten aanpassen omdat de leverancier een aantal kleuren niet kon leveren. Dit werd goed overlegd maar was wel jammer. Ons pakketje was op een gegeven moment zoek, daar werden we door Sandy zelf over op de hoogte gesteld. Het pakketje is +/- 2,5 weken onderweg geweest. Natuurlijk word alles Corona gerelateerd, in deze tijd en is de “schuld” dan ook niet bij KnapSfeertje neer te leggen. Het telefonisch contact met Sandy was prettig en duidelijk, en we zijn blij met hoe het uiteindelijk allemaal goed gekomen is.

Supersnelle levering met een mooi presentje! Top!

Dankjewel voor de snelle levering en het mooie presentje als verrassing!! Super!

Duidelijke website met een snelle levering

Leuk dat er ook nog een persoonlijke attentie in het pakketje zat.

Producten als verwacht

Producten was naar verwachting en top Snel geleverd Zelfs een leuk zeepje als presentje!

Alle moeite gedaan om toch mijn theelichthouders te bestellen

Prachtige spullen en een feestje om uit te pakken

Goede en snelle verzending, wordt mooi ingepakt en ik kreeg er ook nog een kadootje bij. Aanrader!

Mooie producten, snelle levering

De kaarsenhouders vind ik prachtig. Ook nog een leuke attentie bij de bestelling!

De bestelling was helemaal wat ik gehoopt had.

De bestelling was een kadootje op zich. Alles mooi verpakt met een persoonlijk woordje en een klein presentje. Helemaal top!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, tevens erg lief van jullie om er een kadootje bij te doen. Dank je wel!