Hele leuke winkel

Bestelling is vlot en netjes afgehandeld. Altijd leuk verpakt, handgeschreven kaartje erbij. Leuke artikelen op de site en ook in de sale.

Goede service/ snelle verzending, product niet naar tevredenheid

Verzending was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden. Glazen waren echter verrassend dun en de opdruk was geen opdruk maar een stikker. Niet +€10 waard per glas.

Mooi en snel geleverd.

Niet duur

Mooi verpakt

Snelle levering naar post.nl punt. Met leuk kaartje.

Leuke producten en goede service

Zeer tevreden en ook normaal verpakt. Soms krijg je een megaverpakking.

Snelle levering en mijn glazen kandelaars waren netjes ingepakt

Nette en snelle service en leuke producten!

Leuke spullen en snel geleverd.

Leuk, die kleine cadeautjes erbij.

Mooie artikelen, netjes verpakt en Snelle levering

Mooie artikelen zoals op de foto’s. Leuk presentje bijgevoegd. Gratis Verzenden zou wel bij boven de 50,- mogen vind ik.

Mooi verzorgd geheel en originele items.

Mijn dochter, haar man en de twee jongens waren zeer enthousiast over de cadeautjes!

Goed verzorgd en snelle levering!!

Snelle levering en service!!!

mooi ingepakt

ik ging er van uit dat het een bosje kaarsen was en nuet om 1 kaarsje Maar ikzelf was dom, voor 0.50 eurocent kan je geen bosje ervan kopen dus niet goed opgelet. maar het plaatje was verleidelijk

De kandelaar is erg leuk, precies zoals ik gehoopt had en zoals hij omschreven wordt op de site. Blij mee!

Super leuk dat er een kaartje en cadeautje bij zat! Mooi verhaal (positieve feedback) voor onder de kerstboom. Goed gedaan. Fijne feestdagen

Goede kwaliteit

Dik tevreden en niet duur hierdoor zou ik vaker bestellen

Alles was geweldig en zo leuk verpakt!!

Alles goed verpakt en tot in de puntjes verzorgd en kwam ook mooi optijd ! Dus zekker nog eens de moeite waard ☺️

Leuke produkten van alles wat

Behulpzame klantenservice en snelle verzending.

Snel gekregen. Goed verpakt Aardigheidje erbij

Duidelijke site, Mooi en gezellig pakketje wat binnenkomt

Superleuk kadootje en geweldig verpakt

Mooi verpakt en snel in huis

Super service en reageren direct.

Leuke winkel en snelle levering.

Artikel goed verpakt.

Goede hulp

Perfect geholpen mooie spullen

Hele leuke site Heb de lichtblauwe kaarsen besteld en ze zijn enig. Snel ontvangen en ze waren goed verpakt. Een site om echt nog eens wat te gaan bestellen. Een aanrader.

Een warm welkom

Wat een warm welkom bij KnapSfeertje. Van het plaatsen van de bestelling, de snelle levering tot de communicatie en van het assortiment leuke, onderscheidende woonaccessoires tot het ontvangen van het pakketje thuis (met nog een verrassing erbij ook). De kandelaars die we als cadeautjes voor onze volwassen kinderen besteld hadden vielen ook enorm in de smaak. Dank.

Mooie producten, snelle levering. Met zorg ingepakt en zelfs met een kleine verrassing. Blij mee !!