Prima, leuk cadeautje!

Mijn bestelling werd lekker snel geleverd. Het uitpakken was al een feestje op zich. Breekbare zaken waren goed ingepakt en als kers op de taart zat er nog een leuk aardigheidje bij. Ik ga hier vast vaker bestellen ! Suzanne

Leuk!

Duidelijke site, vlotte levering. Netjes verpakt en een leuk cadeautje erbij.

super service

Snelle service, mooi product

Supersnelle levering, de bestelde spulletjes waren met zorg ingepakt en nog een leuke kleine attenti

Voor herhaling vatbaar !

Snel en nette levering

Had bestelling gedaan voordat ik het wist was het al binnen top

Het is altijd weer verassend wat er op de website staat.

Het is een groot assortiment voor iedere portemonnee en alles wordt met veel liefde en aandacht ingepakt.

Je bestelling wordt zeer zorgvuldig ingepakt. Het is gewoon een cadeautje om de doos uit te pakken

Wauw!!!!

Superleuke website met mooie dingen. De kandelaar “Lady Black” besteld met kleine dinerkaarsjes. Heel netjes verpakt en snel in huis, met nog een leuke attentie erbij. Geweldig ik ben er heel blij mee. :)

Leuk en netjes verpakt

Snelle verzending en leuk verpakt

Leuke orginele spullen

Leuke orginele spullen

Heel vriendelijk, behulpzaam

Het bestellen ging niet goed, email gestuurd, werd direct op gereageerd en snelle levering.

Snelle en correcte levering!

Een leuke winkel met mooie producten.Mijn bestelling werd keurig verpakt en snel bezorgd.Er zat zelfs nog een kleine attentie bij als verrassing! Erg leuk

Super ingepakt en snelle levering

Bestel er snel weer iets leuks

Top !

Zoals steeds snelle en correcte afhandeling.

Blitzlieferung, top Ware,sehr freundlich und kompetent

Ich bin mega glücklich… Blitzlieferung, top Ware, empfehlenswerter Verkäufer, sehr freundlich und kompetent…

mooi product, netjes verpakt, heel bij mee !!

voor herhaling vatbaar !!

Snel geleverd en super leuk ingepakt

Leuk pakketje wat snel geleverd is en super leuk is ingepakt. Een cadeautje ook al weet je wat er in zit. Blij er mee!

Heel persoonlijk, keurig en snel

Persoonlijk handgeschreven kaartje en een aardigheidje, waar krijg je dat nog? Top

Ben heel tevreden !

Goed product snelle levering !

Super webshop!

Super leuk ingepakt snelle verzending!Het was top!

Snelle levering, netjes ingepakt.

Een feestje!

Naast dat de bestelling snel verzonden en goed was verpakt, was het een feestje om uit te pakken! De artikelen waren een cadeautje voor mezelf en het was allemaal zo leuk ingepakt!! Hartstikke blij mee :)

Leuke kado,s . Snelle levering