Mooi verpakt en snel geleverd

Zulke leuke accessoires!

Snelle levering en mooie produkten. Netjes en veilig ingepakt

Super vlotte verzending

Hele leuke spullen en vlotte verzending

Vlotte levering en snelle reactie op mijn vraag

Door mijn eigen fout was de korting niet verrekend, ik had dezelfde dag een antwoord op mijn mail en het teveel betaalde bedrag werd onmiddellijk retour gestort. Top dus! O en de kandelaar is echt heel leuk!

Fijne klantgerichte online service

Erg tevreden over de manier van bestellen en leveren van de producten. Altijd met een leuke attentie

Uitstekende service!

Eerste keer een aankoop gedaan. Leuk contact en werd meteen verstuurd. Ik wens de dames heel veel succes en blijf jullie volgen! Monique

Duidelijke website, scherpe prijs en wordt goed ingepakt verzonden!

Blikjes Zon snel en netjes ontvangen.

Vlotte levering na bestelling. Drie blikjes zon om cadeau te geven. Zien er leuk uit.

De bestelling was snel geleverd, heel goed ingepakt (want breekbaar) en elk onderdeel was prachtig ingepakt waardoor het echt een kanootje voor mezelf was. Leuk om zo een pakket te ontvangen!

Wordt ik bij van!

Wat een beetje extra aandacht kan doen! Dankjewel!

Geweldig en erg persoonlijk met een cadeautje erbij

Super snel geleverd en persoonlijk met een kaartje en cadeautje erbij. Ik houd hier wel van al met al een fijne ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar ❤️

Zeer goed!

Kwam zelfs een kleine verassing mee!

Geweldige producten, zorgvuldig en super leuk verpakt

Wat een geweldige winkel is dit! Naast dat ze super leuke spullen hebben wordt het ook nog eens zorgvuldig verpakt voor een veilige verzending. Het opmaken van de doos levert een verassing want de spullen zijn als ware cadeautjes ingepakt!

Snelle levering, mooi ingepakt en attent...

De artikelen die ik voor mezelf had besteld waren een cadeautje om uit te pakken. Ook zat er een leuke attentie bij en een lief persoonlijk geschreven kaartje. De mail werd snel en netjes beantwoord en ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

vorige bestelling was top en snelle levering

zeer goed snelle levering bellen je zelfs persoonlijk als ze iets niet op voorraad hebben om iets anders aan te bieden

Leuke webshop en snelle bezorging.

Leuke webshop! Het was vandaag besteld...morgen in huis!

Leuke site, Makkelijk te bestellen en ze bellen nog als ze denken dat je iets dubbel besteld heb! Mooi ingepakt en super service! Ik ga vaker bestellen!

Snel geleverd, mooi verpakt

Leuke producten, mooi en goed verpakt. En snel geleverd. Top!

Mooi product, snelle levering

Leuk het handgeschreven kaartje van de verkoper erbij.

Super goed

Ik ben erg blij dat ik jullie webwinkel heb ontdekt. De kaarsen waren perfect en ook nog mooi ingepakt.

Hele mooie producten en top service

Snelle reactie als je een vraag hebt. Vriendelijke mails en goede en snelle levering en service. Top!

Snelle levering, mooi product en zelfs een lief kadootje erbij!

Mooie etage, voldoet aan verwachtingen. Werd gratis en snel geleverd. Heel blij mee!

Goed verpakt en een leuke attentie erbij!

Fantastisch!!

Ik wilde mijn aankopen ophalen. De winkel was die dag dicht. Ze belde me op om te overleggen Hebben het toen bij me moeder afgeleverd, die woont ook in Midwoud. Fantastische service!!

Mooi

Goed verpakt Met zorg Verzonden