Geweldigenoten

Super geregeld!

Quizplezier

Een erg leuke avond gehad.

Fantastisch! Altijd een leuke avond. Volgende keer weer.

Altijd een leuke avond. Martin maakt er altijd een feestje van. Volgende keer weer.

Kees

Topquiz en presentator!

Groot succes!

De quiz was een fantastische vervanger voor ons jaarlijkse fysieke event. De reacties achteraf van de medewerkers waren erg enthousiast. Van voorbereiding tot de avond zelf werd alles perfect geregeld. Martin zorgt met zijn humor voor erg vermakelijke uurtjes.

Wij hebben een erg leuke middag gehad, mogelijk gemaakt door Quizplezier!

Wij hebben met het bedrijf een erg leuke en corona-proof middag beleefd. Onder begeleiding van Martin hebben we een pubquiz gedaan, waarbij iedereen van huis uit mee kon spelen. Zo konden we gezamelijk mee doen, maar wel vanuit huis. Erg leuk.

Erg leuke avond gehad

Met de personeelsvereniging de gepersonaliseerde (online) pubquiz gedaan. Quizmaster Martin had zich goed verdiept in het bedrijf van te voren en heeft met veel enthousiasme de avond gepresenteerd. Goede uitleg gehad van te voren. En er werd fijn meegedacht over bepaalde zaken. Veel positieve reacties van collega's gehad! Het was een zeer geslaagde avond.

supergezellig!

Martin is een goede host, heeft humor, en oog voor details! Echt een aanrader!

Superleuk om mee te doen!!

Heel leuk om samen met collega´s en de dag erna met vele gasten die we zo missen deze quiz te doen!

Gelachen! :-)

Dit digitale teamuitje was een succes! QuizMaster Martin maakte er echt een feestje van. We hebben gelachen!

Van een geweldige, zorgeloze en spannende pubquiz mogen genieten

Martin is een ware quizmaster. In de voorbereiding is hij communicatief zeer sterk en heel behulpzaam. De pubquiz was voor een grote groep collega's en we hebben een enorm leuke avond gehad. Het wedstrijdelement was echt voelbaar. Pas toen de laptop dicht ging, had ik door dat ik niet in de kroeg zat. Zeker een aanrader!

Leuke quizvragen en Martin is een hele fijne host!

Na bijna een jaar op afstand werken van collega’s had ik nu eindelijk weer het gevoel samen te zijn! Erg gelachen, vlotte online quiz en Martin doet het gewoon hartstikke goed!

Leuke quiz en top geregeld!

Leuke avond gehad met Martin. Interactieve quiz die zeer gevarieerd is. We hebben genoten!

Was een heel gezellige ervaring met vrolijke omlijsting van Martin

Nu we door Corona gedwongen worden tot thuiswerken is contact (buiten werktechnische zaken om) behoorlijk geminimaliseerd. Door deze quiz gezamenlijk te doen kwam iedereen ook weer 'gewoon gezellig' met elkaar aan het praten. Ontzettend leuke ervaring!

Superleuk en top geregeld

Had al wel eens aan de live quiz meegedaan, maar ook online is het geweldig om mee te doen. Of je nu met een groep collega's bent, met vrienden of totaal onbekenden; Martin maakt er als quizmaster altijd een feestje van, top!

Helemaal leuk

Martin weet als geen ander de quiz af te stemmen, zodat het voor iedere deelnemer in de groep leuk is en entertainend te brengen. Tijdens de lockdown en avondklok een aantal online-quizen meegedaan die even de pandemie compleet deden vergeten.

Heel erg leuk!

Eind december een “teambuilding” quiz gedaan via werkgever. Verrassend leuk. Vanavond met de online happy quiz mee gedaan. Even uit de sleur. Wederom leuk gedaan Martin!

Onwijs gezellig!

Enorm gelachen met de Happy Quiz vanavond! Martin, bedankt voor een mooi lichtpuntje tijdens de lockdown!

Wat een heerlijke avond!!

Ontzettend genoten, leuke en gevarieerde quiz gehad! Echt een aanrader voor jong en oud. Erg gelachen én gewonnen!! Haha

Geweldige en grappige quiz - op afstand de beste verbinder

Martin weet mensen met elkaar te verbinden en je het gevoel te geven alsof je gezellig met z'n allen in de kroeg zit terwijl je online balletje-balletje speelt of foto's van je favoriete jeugdserie voorbij ziet komen. Met en op afstand de beste onlinequiz die er bestaat!

Geweldig leuk gedaan voor een gezellige avond!

Leuke quiz staat garant voor een gezellige avond.

Verbinding tijdens de lockdown

Super leuke avond gehad met de collega's van OWM Achterhoek! Voorafgaand aan de avond goed geïnformeerd door Quizplezier met ook nog een leuke warmmaker. En de quiz zelf was uitstekend verzorgd door Martin. Erg leuk!

Jet

Heel erg leuk nu in coronatijd!

Good feeling avond!

Quizmaster Martin Waser. Bedankt voor de wervelende presentatie en perfecte organisatie van deze OnAir Quiz! Mijn complimenten hoe Martin dit heeft opgepakt en als quizmaster alert, grappig, bijdehand en toch zakelijk deze avond verzorgd! Zeker een aanrader!

Leuk!

Leuk gedaan. Interactief met direct de resultaten. Goed georganiseerd.

Nijverheidstraat 6

2671DJ Naaldwijk