Het is perfect

Heb een iphone se2020 genomen lang over nagedacht toch gedaan niet 1 moment getwijfeld het is top

Mobisite. Prima toch!

De keuze voor een IPhone SE 2020 was niet moeilijk. Maar waar kopen? Bij mij kwam Mobisite er als nummer 1 uit. Leuke aanbieding en prijs. Na betaling kreeg ik de IPhone meteen toegestuurd: niet van nieuw te onderscheiden en de screenprotector er al op. En dan nog een powerbank! Alle lof voor Mobisite!

De telefoon is snel geleverd. Precies zoals besteld. Zo goed als nieuw!

Veel voor weinig

Een nagenoeg nieuwe telefoon voor een prix 'd ami! Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering en iPhone ziet er top uit, ben er blij mee.

Snelle levering vier extra’s, powerbank, hoes, oplader, scheenbeschermer. Toestel ziet er perfect uit.

BESTELD EN SNEL GELEVERD

Voorlopig top heel tevreden over wat ik besteld had.

Uitstekende kwaliteit en fantastische snel service

De dag na mijn bestelling heb ik mijn telefoon in ontvangst mogen nemen. Netjes met een oplader, powerbank en een beschermhoesje. (deze zat er al op! Heel erg fijn) De batterij status geeft 98% aan. Dus prima aanschaf voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook nog eens 2 jaar garantie! Alles conform de omschrijving op de website. Duidelijk, helder en goede communicatie. Ik beveel het iedereen aan!

Mooi toestel, zeer snel geleverd !

Eén negatief punt: ik betaalde extra voor een exemplaar “nieuw” ipv “geen gebruikssporen” wat duurder is dan “lichte gebruikssporen”, maar het was niet nieuw, want er zit een niet-appel batterij in, met kleine nadelen als gevolg.

Goed product, maar later geleverd dan beloofd

Goed product, b keuze genomen, maar ziet er prima uit. Levering was 2 dagen later dan verwacht, vond ik eng want achteraf betalen was niet mogelijk. Je denk dan toch aan oplichter, ondanks dat de thuiswinkel waarborg klopt.

Product is zoals beschreven.

Snelle levering, overzichtelijke website

Super snel en uitstekende telefoon!!

Toestel werd snel geleverd in super goede staat. Zelfs met een hoesje, screenprotector, powerbank en lader gratis :-). Ik raad iedereen aan om hier toestel aan te schaffen. Goed en betrouwbaar.

Super snel en uitstekende telefoon!!

Snelle service met levering en retourneren. Helaas 1 minpuntje: op site staat niet uit welk jaar iPad is. Maar verder is het snel verholpen met een andere iPad.

Goed ervaren

Snelle levering ondanks sinterklaas! Nu mijn mobiel installeren Bedankt voor de service

Geen teleurstelling, goede kwaliteit

Zeker hier uw gsm bestellen voor een schappelijke prijs

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!