Geweldig complete service en snelle levering!

Besteld was een zo goed als nieuwe iPhone. Deze de volgende dag ontvangen met alle extra bescheiden, zoals een hoesje, scherm, powerbank. Compleet en netjes in een doos. Alles geïnstalleerd en het werkt allemaal naar behoren. 2 jaar garantie erbij geeft zekerheid. Helemaal goed zoals dit bedrijf het gebruikte product een 2de leven geeft! Ga zo door!

Goede kwaliteit snel geleverd

A+++

Uitstekend product

De refurbished iPhone in perfecte staat ontvangen. Zeer tevreden.

Boven verwachtingen!

Voor mijn zoon een iPhone SE 2020 Zwart - Als nieuw gekocht, was netjes verpakt en snel geleverd. Telefoon ziet er echt als nieuw uit, screen protector was al aangebracht en batterij 100%. Heel tevreden mee. Ik zal zeker aanraden hier een telefoon te bestellen.

Mijn simkaart past er niet eens in en heeft krasjes op toestel.

Was sowieso een dag te laat. Na 2 dagen pas in avond ontvangen en gelijk al teleurgesteld want mijn simkaart paste er niet in! Jammer dit.

Heel snel en goed geleverd

De volgende dag had ik mijn telefoon al. Geen sec spijt van super netjes ik ben heel tevreden

Zeer snelle levering van een top product

Product i pad zoals omschreven, glasplaatje al opgeplakt!

Snelle service en goed product

Dit is mijn 2de keer dat ik n refurbished iphone heb aangeschaft bij mobisite. N aanrader telefoon komt met schermbeveiliging reeds netjes aangebracht. Eerste toestel nu reeds langer als n jaar in gebruik zonder klachten dus top.

De bestelling was makkelijk te verrichten en vlot geleverd. Helaas was een deel van de bestelling niet meegekomen, maar ook dit was, na een mailtje, snel opgelost. De telefoon ziet er op het eerste zicht goed uit. Over het functioneren kan ik nog niets concreets zeggen, aangezien het een cadeau is en nog niet in gebruik.

Fantastische snel service

Ik heb een iPhone se 2020 refurbished besteld deze is in uitstekende staat en super snelle service geleverd top !!

Heel blij met mijn aankoop!

Erg tevreden van mijn aankoop en de service van Mobisite! Enkel jammer dat de screenprotector al op de iPhone werd geplaatst en dit niet supernetjes gebeurde. Had hem liever gewoon geleverd gekregen zodat ik dit zelf kon doen. Dat detail terzijde zou ik Mobisite sowieso aanraden aan vrienden en familie.

alles perfect

Alles perfect aangekomen. Ik baalde enkel dat ik maandagmiddag had besteld en mijn telefoon pas kreeg op woensdagavond. Maar dit kan ook aan post nl liggen natuurlijk. volgende week bestel ik airpods en kan ik de proef op de som nemen :-)

Telefoon was er snel en doet het goed.

Alleen ben ik er nog niet achter of er wel een originele batterij in het toestel zit! Hij geeft daar een melding van!

Uitmuntende snelle service

Tweede keer hier besteld, en toestel werd snel geleverd. Telefoon is zoals omschreven op website. Hoesje en screenprotector waren al op telefoon. Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een goed toestel voor een redelijke prijs zoekt.

Top experience and delivery next day!!! WOW!

Top experience and delivery next day!!! WOW!

Goed en betrouwbaar

Een bestelling gedaan. Deze kwam binnen zoals verwacht.

Zoals beloofd!

Had de se 2020 in nieuwstaat besteld voor de zoon.snelle levering,toestel was inderdaad in nieuwstaat,niets aan te zien en alle extra s zoals beloofd,aanwezig.ik kan deze site alleen maar aanbevelen!

Ik heb onlangs een ipad gekocht voor mijn zoon, het was erna direct geleverd en de ipad is een perfecte staat!! Zeker bestellen.

alles is zo gegaan zoals het op de website staat

Snel, goede prijs kwaliteit, en erg goed

Elke keer supersnelle service met prettige status updates, en top kwaliteit producten. Gewoon de beste deal op de markt. Binnen 24 uur pakketje in huis. Wat wil je nog meer.. :)

In één woorde een TOP leverancier van Iphones

Een Iphone SE 2020 met 128 GB besteld Conditie was : Als nieuw ! De Iphone ziet er ook als nieuw uit en werkt perfect ! Black Friday aanbieding en dan nog eens een gratis Powerbank en Screenprotecter en hoes erbij Ongelooflijk voor die prijs De volgende keer zou ik weer kiezen voor deze site Echt een aanrader

Prima telefoon en snelle levering

Had een nieuwe telefoon besteld Ziet er ook als nieuw uit en werkt naar verwachting Ook zeer tevreden over de levering Was de andere dag al in huis

Absolute tevredenheid over de service na verkoop!

Geweldige opties, plezierig om op de website te zijn en alles zo overzichtelijk te hebben zodat ik gemakkelijker kan kiezen. Ook ben ik erg tevreden met de wachttijd. Ik had hem gister besteld en vandaag heb ik hem al. Er zitten bijna tot geen krassen op! Gratis screenprotector, powerbank en hoesje zaten er al omheen :) Super blij met mijn aankoop!

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!