zeer tevreden

alles naar wens

Perfecte service

Vandaag besteld de volgende dag was alles in perfecte staat bij ons in huis. De service was super.

Meer dan tevreden

Ik heb ook twee maal een artikel besteld en ze werken perfect

Enorm blij met de iPhone 11 die ik bij Mobisite heb kunnen kopen.

Ik keek zelf al heel lang uit naar een nieuwe gsm. Na wat zoek werk kwam ik ineens uit op Mobisite. Ik had nog nooit van hen gehoord, maar bekeek hun site eens. Na even kijken werd het snel duidelijk dat dit een betrouwbare site was. Ik wou zelf graag een iPhone 11 en hier ging ik dan ook naar opzoek. Dat ik hier gratis een screenprotector, hoesje en powerbank bij zou krijgen, had ik niet gedacht. Ik ben ontzettend blij dat ik Mobisite gevonden heb en hier mijn bestelling geplaatst heb. Lang heb ik niet op de gsm moeten wachten. Normaal kwam hij al 1 dag na bestelling aan maar door vertraging op PostNL kwam hij na 2 dagen al. Ik vond het ook erg fijn dat ze mij persoonlijk een mailtje hebben gestuurd dat PostNL vertraging had. Zo was de teleurstelling dat hij later kwam niet zo groot. Er is geen enkel krasje te zien op de gsm. De batterij capaciteit is honderd procent en de screenprotector hadden ze er zelf al opgezet. Hier zit een tevreden dame! De erg goede service krijg je er ook nog eens bij.

Product zoals omschreven, snelle service

Iphone 12 als nieuw, levering snel en zoals omschreven.

Beste, dit was mijn eerste bestelling bij jullie. Alles was zeer duidelijk aangegeven op de site. We hebben een dagje later dan aangegeven onze bestelling ontvangen maar hiervoor hebben we tijdig een mailtje ontvangen dat onze bestelling een dagje later zal geleverd worden. Onze bestelling is netjes en veilig ingepakt. Top service. Bedankt

Good feedback

Fast and effective answers

Snelle levering en goed toestel

De beloofde tijdslijnen worden nagekomen. Zaterdagmiddag de toestel besteld en dinsdag al in huis. Wij hadden gekozen voor een zo goed als nieuwe toestel, de geleverde toestel zag er ook echt netjes en bijna ongebruikt uit. Erg tevreden met het volledige (bestel) procedure en 2 jaar garantie.

Snelle levering en een goed apparaat

Zondag besteld, dinsdagochtend op de afgesproken tijd afgeleverd, prima telefoon. Heel blij mee.

iPhone 11 refurbished

iPhone keurig de volgende werkdag geleverd. Zonder krasjes of beschadigingen en inclusief alle benodigdheden zoals stekker en snoertje. Keurig in een doosje.

Super snel geregeld

Betaalbaar , en super snel geregeld

Meer dan ik had verwacht..

Voor de eerste gebruikt gemaakt via deze site, en ik moet zeggen het is beter als ik verwacht had. Hele mooie 2e hands telefoon voor mijn dochter gekocht. Ik zal zeker vaker gebruik maken van mobisite.

Toestel als nieuw

Toevallig bij deze site uitgekomen en Na goede reviews te lezen een gsm besteld. We kregen zelfs eentje in nieuwstaat toegestuurd en De protector hing er al op. Scheelt weer wat gepruts. :-) De buitenkant ziet er alvast top uit. We gaan hem volgende week samen met onze zoon installeren.

Goed service

Mooie telefoon voor een lage prijs in een goede staat. En een snelle levering. Goed geregeld!

Goede, snelle en volledige service.

Erg prettige ervaring!

Mijn 'zo goed als nieuwe' telefoon blijkt gewoon gloedjenieuw. Geen schrammetje en een 100% accu. Snel verzonden, hele goede email-communicatie, perfect verpakt. De gratis screenprotector zat er zelfs al op, scheelt geknoei. Absoluut aanbevelenswaardig.

snelle en precies levering

ik heb alles mooi en professioneel ingepakt, ontvangen

Uitstekende service. Niet van nieuw te onderscheiden telefoon

Uitstekende service. Niet van nieuw te onderscheiden telefoon. Het verbaasde me dat zo een bedrijf bestaat. Alles wat je zou willen bij de aanschaf van een tweedehands telefoon. Je krijgt er een hoes, oplader en schermbeschermer bij en garantie. Perfecte ervaring.

Gewoon prima, compleet en netjes verpakt

Ik ontving mijn telefoon compleet met oplader, hoesje en toebehoren in een mooi doosje. Een dag later dan verwacht maar dat zal wel met de bezorgdrukte te maken hebben. De iPhone XS (heel goed) ziet er goed uit. Alleen bij de camera rand a d achterzijde een ruw deel. Tot nu toe werkt alles nog prima.

Snelle levering van 2 dagen en iphone zonder krassen.

Iphone 11 in top conditie (als nieuw besteld) ontvangen met hoes, powerbank, oplader en kabel. Alles in één is zeer fijn, ook was de batterijconditie bij aankomst 100%. Screen protector zat al op het apparaat, netjes en handig. Apparaat heeft geen problemen, enig ding is dat 3G/4G soms moeilijk doet en pas na enkele minuten verbind, al gebeurde dit niet bij mijn andere apparaten. Mobisite kan ik in mijn geval dus aanraden.

Prima service!

Goed weekend toestemming, ziet er nog super uit. En een snelle afhandeling, waarbij jullie ook nog eens netjes mailen als de PostNL niet de afgesproken dag kan leveren.

Mooie telefoon voor een lage prijs in een goede staat. Oftewel goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast een snelle levering. Doen wat ze beloven.

Goede telefoon voor een mooie prijs

Ik bestelde de IPhone X en betaalde voor een 'erg goede' en kreeg een 'als nieuwe'. Hij kwam een dag te laat, maar daar kreeg ik keurig bericht van.

De aangegeven leveringstermijn is volledig juist. Dag na bestelling ontving ik mijn XS Max. Top en was zoals aangegeven helemaal in orde.

Nette telefoon en vlot geleverd.

Ik heb geen beschadigingen gezien, en de telefoon werd netjes in een nieuw wit doosje geleverd. Inclusief een powerbank en hoesje. Welliswaar niet de volgende dag, maar één dag later. Een volgende keer shop ik hier weer

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!