Perfect. Exact zoals beschreven.

Besteld en meteen geleverd exact zoals vermeld op de site. Niet van nieuw te onderscheiden.

Pas een paar dagen in bezit maar het toestel zag er als nieuw uit en volgens afspraak geleverd.

Snel geleverd en goede telefoon

Had de volgende dag al de telefoon binnen en kreeg allerlei gratis accessoires erbij

Mooie telefoon snel geleverd

Refurbished Iphone-11 werd snel geleverd en de kwaliteit bevalt zeer goed. Hij doet tot nu toe niet onder voor nieuw. Zeker aan te bevelen.

Pakketje kwam een dag later dan aangegeven, maar kreeg netjes een mail! Telefonisch waren ze helaas niet goed bereikbaar, maar werd ook opgelost met een mail. Al met al goede service! Ik heb een iPhone 8, 64gb bij ze besteld…. De duurste klasse die ze hadden. Het enige jammere eraan vind ik dat ook al doe je niks met de telefoon de batterij super snel leeg is. Ik denk dat je daarom de gratis powerbank erbij krijgt! Terwijl batterij kwaliteit wel 100% aangeeft…. Dit was de reden om bij mobisite te bestellen, omdat de batterij van de vorige iPhone leeg liep, terwijl er niks mee gedaan werd

It was really great experience.

I didn't imagine the way they deliver the product so soon. And as expected I got my product which is really awesome. I want to be with you for many more to buy. Thank you once again for great service.

Fantastische!!

Ik heb snel mijn iPhone Xs ontvangen. Ik had een redelijke kwaliteit besteld maar heb een als nieuwe gekregen! Zeer tevreden.

Alles perfect telefoon netjes , goeie service allen ik heb mijn telefoon na 2 dagen, maar belangrijk is dat die telefoon goed is !

Goede en snelle levering

De levering was snel en het apparaat ziet er goed uit.

Goed,en optijd

New Product in very low price at lightning fast delivery speed. Excellent.

New Product in very low price at lightning fast delivery speed. Excellent.

Netjes verpakt snel geleverd

Netjes en snel geleverd iPhone se 2020 refurbishet

Snelle levering, mooi product.

Mooie IPhone gekocht grade A, werkt perfect ziet er mooi uit.

Snelle levering en alles perfect in orde

Vlot afgehandeld en product klopt met de omschrijving en werkt perfect! Zeer tevreden klant.

Goede service en verzend opties

Heb een goede ervaring met dit bedrijf, houdt je netjes op de hoogte van alles, en had me pakketje al 2 dagen later in huis, van wegen vertraging PostNL. Bedankt voor de mooie telefoon ben er erg blij mee

Snelle levering, toestel ziet er mooi uit.

Ik heb hem net een paar dagen, maar tot nu toe gaat alles volgens verwachting.

Snel geleverd en goede telefoons

Heb hier 3 telefoons besteld en allemaal waren in hele goede staat. Ik zal hier zeker weer bestellen!

De bestelling snel verlopen en produkt was in de conditie zoals vermeld stond voor een scherpe prijs

Wisselend

2 iPhone gekocht was prima, daarna 1 iPad gekocht waarvan de accu niet goed was. Na retourneren kreeg ik gelijk het geld terug betaald maar de verzendkosten is voor eigen rekening. Is dus niet zo als het hoort.

You see is what you get

Snelle levering en goede communicatie. De mobiel zelf heeft wel enkele beschadigingen en batterij werkt voor 86%.

verwachting volledig ingelost

Mijn eerste ervaring met mobisite valt enorm mee. Geen enkele opmerking te maken op het product, in zeer goede staat. Ook de communicatie en administratie is verlopen zoals het hoort. Well done!

Snel en direct een mooi telefoon

Prima telefoon als nieuw. Ben er blij mee

Top Zaak

Ik heb een refurbished iPhone XS ,zo goed als nieuw. Heb geen zichtbare gebruikerssporen gezien. Ik zou dit iedereen aanbevelen. Marina

Slecht klantenservice

Heb een iPhone 11 bestel was opeens niet meer beschikbaar klantenservice 3 gebeld nummer niet bereikbaar. Klantenservice gemaild mail niet beantwoord.

Product snel in huis, maar slechte service

In mei een iPhone X gekocht voor ruim €329,-. Positieve was dat na bestelling, 2 dagen later de telefoon in huis was. Het is een refurbished telefoon en was ZGAN met 2 jaar garantie. (Maar het blijft een gebruikte toestel) Na 2 maanden ging deze defect. De telefoon ging uit zichzelf dingen doen en was niet meer te stoppen. Vervolgens werd het scherm langzaam groen en ging daarna op zwart. Langs gaan blijkt geen optie, bellen kan, maar niet bereikbaar. Uiteindelijk moet de telefoon opgestuurd worden. Wel verzekerd opsturen want risico ligt bij de verzender. Vervolgens worden aannames gedaan door de Technische dienst. ( de telefoon is gevallen en valt buiten de garantie) In dit geval kan je als klant niets inbrengen en toelichten. De telefoon had totaal geen zichtbare schade aan het scherm of behuizing. (Het blijft een gebruikte telefoon) Omdat er naar mijn mening meer mis is met de telefoon (moederboard) heb ik besloten het scherm niet te laten maken, Dit viel tenslotte buiten de garantie en kon het ergens anders sneller en goedkoper laten maken. Alles bij elkaar €350,- voor een defecte telefoon, En dan heb je de defecte telefoon weer thuis met een kaartje “bedankt voor de aankoop”. Ik ben zeer teleurgesteld en zal het bedrijf dan ook niet aanbevelen. Je kunt beter een telefoon kopen van een particulier. Dan heb je net zoveel garantie, maar dat kun je testen wat je koopt.

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!