Grotendeels goed

Telefoon ziet er heel mooi uit, had alleen gehoopt dat de batterij-capaciteit iets hoger was geweest, was nu 93%

mooi verpakt in goeie conditie

mooi verpakt en in zeer goede conditie! mooie ertra's,schermbescherming + een mooie power bank erbij. snel geleverd!

Prima ervaring heel blij met mijn telefoon en echt als nieuw.

Prettige ervaring, scherpe prijs en hele mooie telefoon. Aanrader!

Snelle levering, net product. Zoals beschreven.

Uti

Perfect!

Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen en super snelle levering. Eerst een gsm voor mijn dochter gekocht en die was super content, nu ook voor mezelf eentje gekocht en ook de mijne is in zeer goede staat. Batterij capaciteit zelfs 100%. Ja wij zijn echt zeer tevreden.

Prima geregeld

Heel goed toestel en binnen een paar dagen-keurig verpakt- in huis.

Heel tevreden

Na enkele sites bezocht te hebben, beslist de telefoon bij mobisite te kopen, om volgende reden : scherpe prijs, duidelijke omschrijving, snelle levering. Heel tevreden.

Meer gekregen dan verwacht.

Duidelijke website, snelle levering, ontvangen product boven verwachting.

Prima geregeld keurig nette telefoon

Snel en duidelijke site , makkelijk te bestellen en betalen , keurig binnen de tijd verstuurd en ontvangen . Super nette iPhone aanbeveling waard

Boven verwachting

Onze dochter had haar telefoon laten vallen en kon zich geen nieuwe iPhone permitteren. Daarom op zoek naar een refurbished iPhone. We kozen niet de beste uit, maar hij ziet er echt nog uit als nieuw. We zijn zeer tevreden. Batterij capaciteit is 100%. Op vrijdag besteld, zou zaterdagavond geleverd worden, maar dat werd maandag. Dat was de enige teleurstelling van onze dochter. Verder is ze er heel blij mee.

Super service

Eenvoudig bestellen, snel leveren, goede kwaliteit

Uitstekende website die doet wat het belooft!

Heb de iPhone 12 Pro een paar dagen geleden binnengekregen, had gekozen voor de optie ‘als nieuw’ en ik heb alleen een minuscuul spotje op de achterkant gevonden dat je echt amper ziet. Hij ziet er dus inderdaad als nieuw uit. Daarbovenop was de 128GB variant blijkbaar (tijdelijk) uitverkocht want ondanks dat ik deze had besteld, kreeg ik exact dezelfde telefoon maar met capaciteit 256GB geleverd > dus eigenlijk een gratis capaciteit upgrade, wat een service! De levering was ook vrij snel, had de telefoon 2 dagen later in huis (lag misschien aan PostNL?) maar was geen probleem voor mij. De batterijcapaciteit was 91%, ik had persoonlijk gehoopt op iets van 95+% maar 91 zit alsnog ruim boven het minimum van 85% dat ze aanhouden dus ook niet echt reden om ontevreden te zijn. Zoals vermeld op de site kreeg ik er een gratis screenprotector en doorzichtig hoesje bij. Die zaten er allebei al op, perfecte service want vooral qua screenprotector scheelt dit heel veel gepriegel. Daarnaast zat er een lader bij en zelfs nog een powerbank! Er zijn weinig refurbished sites die dit allemaal bieden voor zo'n prijs kan ik je vertellen! Overall ben ik dus zeer tevreden met mijn aankoop en als ik de toekomst weer een telefoon nodig heb, zal ik zeker nog vaker een aankoop bij Mobisite doen. Zeer betrouwbaar en dikke aanrader.

Goede telefoon

Goede telefoon

Snel geleverd en precies wat ik ervan verwachtten

Goed artikel ontvangen zoals op de site stond afgebeeld

De Apple iPhone heb ik ontvangen in nieuwstaat zoals op site

Keurig binnen 1 dag geleverd, compleet en telefoon ziet er als nieuw uit. Zeer tevreden!

Snel geregeld goede service

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon. Deze heb ik gevonden bij mobisite.

Een perfect toestel, geheel conform wens!

Naar het raadplegen van verschillende sites, kwam ik uit bij Mobisite! Daar bestelde ik een I-Phone SE 2020 in de staat bijna nieuw. Het geleverde ziet er goed uit, daar ben ik zeer tevreden mee, Resy Prince

Top!! Bedrijf perfect!!

Heb 2 iphone pro 12 besteld van 128 gb tot slot beide binnen gekregen met maar liefst 256 gb toestels waren gewoon nieuw nieuw. Geen enkel kras of mankementen, adviseer iedereen om een toestel te kopen hier voor bijna de helft van de prijs in verhouding met de winkel echt top bedrijf perfect!!

Telefoon werd geleverd als nieuw

Altijd weer spannend om refurbished Iphone via internet te kopen. In dit geval 100% tevredenheid. Snelle levering. Telefoon was verpakt als nieuw. Zo zag hij er ook uit. Helemaal tevreden dus mee.

fantastische

Hallo, Ik zou willen beginnen met te zeggen dat ik een persoon ben uit Brussel, België. In het begin stuitte ik op deze site maar ik was een beetje in paniek omdat het in een ander land was voor levering... als er ooit een probleem is enz. Het resultaat: ik bestelde de iphone, hij kwam aan in minder dan 48 uur, en ik kreeg ook een glas, een omhulsel en een draagbare batterij! Fantastisch. Het beste deel is dat de telefoon in zeer goede staat was. De glasbescherming zat er al op, dus daar hoefde ik me niet druk om te maken. Ik gebruik hem nu al een tijdje en het is een goed idee om hem in goede staat te houden. Tot slot raad ik deze site echt aan en bedank ik Mobisite!

Geweldige service

Heel goede service en zeer snelle en correcte levering

Vlotte service en betaalbare refurbished IPhone

Op donderdag middag een refurbished IPhone 12 pro besteld en volgende middag was die geleverd. Tegen een nette prijs en met accessoires. Werkt fantastisch!!

top kwaliteit en binnen termijn geleverd

Ik heb hem maar net maar visueel beste kwaliteit zoals beloofd Ook levertijd , werd zelf vroeger geleverd en in degelijke verpakking en al de toebehoren waren gratis batterij pack 5200mAh voeding en nodige kabels Proficiat volgende aankoop blijft voor jullie

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!