Goede service, goede kwaliteit telefoons, snelle levering. Heb hier al meerdere malen besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de telefoons. Ook ontvang je er gratis accessoires bij. Echt een aanrader!

Helemaal top!

Ik heb een refurbished iPhone gekocht bij Mobisite. Binnen 24 uur werd het pakket afgeleverd. keurig verpakt, nieuwe originele kabels en de batterij was 100%.. screenprotector was er al opgeplakt Ik was echt toe aan een nieuwe en de iPhone 14 is voor mij te duur en ik gebruik veel nieuwe snufjes niet. Zelfde als een Ferrari kopen als je er alleen boodschappen mee doet. Ik heb een ‘nieuwe’ iPhone erg blij mee voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mobisite bedankt!

Mooie telefoon

Ik had een telefoon gekozen zo goed als nieuw Hij werkt top alleen de batterij is niet vervangen maar de batterij was 90 dus dat is gewoon prima

Fantastische klantenservice en levering

Een zeer snelle levering met een toptoestel tegen een mooie prijs. Zeker een grote aanrader!

Goed hoor, alles is zoals het moet, thanks

Alles werkt en Werd keurig op tijd geleverd, ben er blij mee, Groet Rien

Goede service en betrouwbaar

Nadat mijn oude iPhone 7 plus ermee ophield ging ik op zoek naar een nieuwe telefoon. Via Marktplaats kwam ik bij Mobisite terecht. Had nog nooit van ze gehoord dus ik ging mijn huiswerk doen. De prijs-kwaliteit verhouding was goed en ook de recensies waren eerlijk geschreven. Amper negatieve ervaringen van anderen. De gok gewaagd en ze hebben niet teleurgesteld! Snelle afhandeling van de bestelling. De telefoon zag er als nieuw uit en alle beloofde gratis accesoires zaten erbij.

Zoals het hoort.

Scherpe prijs, snelle levering en dus heel bevredigend gewinkeld.

Iphone 12 pro gekocht. Niet van nieuw te onderscheiden. Snelle levering, erg tevreden!

Mooie telefoon geleverd

Besteld en binnen 2 dagen in huis

Goede producten en top service

Het product voldoet helemaal aan de verwachting en ziet er echt uit als nieuw. Door een “foutje” van mijn kant de verkeerde besteld en zonder problemen gelijk opgelost. Echt een geweldige service!

Het bestellen van een refurbished iPhone op de site van Mobisite is heel eenvoudig. Veel keus in types, kleuren en staat. Betaling gaat ook prima en de bestelling wordt op tijd zoals beloofd geleverd. Dit was een tweede toestel dat wij hier hebben besteld. Dikke 10!

Beloofde product/iPhone is zoals afgesproken netjes geleverd!

iPhone op de site van ‘Mobisite’ uitgezocht en betaald, enkele vragen zijn meteen beantwoord en het bestelde product/de iPhone is compleet met toegezegd extra artikelen op de beloofde tijd bezorgd : ) complimenten!

Goed gevoel bij levering

Praktisch nieuwe telefoon voor een mooi bedrag.

Vrijwel nieuwe Iphone XR gekocht voor mijn mijn dochter. Telefoon is als nieuw met een nieuwe batterij. Erg tevreden en heb het al aangeraden aan vrienden en collega’s.

Beste prijs-kwaliteit

Betere keuze dan 2e-hands websites afschuimen.

Doen wat ze beloven!

Telefoon besteld en rap bezorgd. Ziet er keurig uit. Als nieuw.

Gekker moet het niet worden!

Zoals beschreven ook zo mogen ontvangen. Mooi toestel met een bescherm venster en een powerlader, gratis! Leuke en goeie deal. Toestel werkt ook prima. Nu de kans gekregen met deze review om gratis een lader en snoertje te krijgen. Gekker moet het niet worden!

Mooie telefoon en snel geleverd

Geweldige service. Besteld en de volgende dag in huis. Met gratis screenprotector, powerbank en hoesje. Volgende telefoon komt hier ook vandaan.

Mooie telefoon voor mijn dochter!

Snelle levering en een mooi toestel dat prima werkt. Zeer tevreden

Waren wat problemen en zijn netjes opgelost.

Toestel is goed, duurde lang voordat het toestel binnen was

Tweede keer besteld, zelfde goede kwaliteit!

Twee iPhones besteld bij Mobisite en dezelfde goede kwaliteit en snelle levering! Zeker een aanrader!

Aanrader!

Bestelling geplaatst en kort daarna bevestiging gekregen dat het pakje verzonden wordt. Door een vertraging bij PostNL 1 dag later dan voorzien gearriveerd maar met welgemeende excuses en upgrade van bestelde toestel. Telefoon, accessoires en pakje waren allemaal in top conditie!

Fantastische service!

Binnen een dag de IPhone 11 binnen. Was zelfs ge-upgrade naar “als nieuw”, ziet er ook echt helemaal nieuw uit. Ben er heel erg blij mee.

Zeker doen

iPhone 12 pro besteld (nieuw staat) netjes volgens afspraak geleverd en echt niet van nieuw te onderscheiden werkelijk geen krasje te vinden super Alles geleverd zo als beschrijven Nogmaals Top!! Aanrader

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!