Correcte levering

Na het bestellen merkte ik dat er een fout zat in mij e-mail. Nieuw bericht gestuurd met juiste e-mailadres waar vervolgens alle gegevens netjes op binnen kwamen. Telefoon was in prima staat zoals was vermeld op de site.

Goed aparaat

Jammer een dag te laat voor de rest prima

Geweldig, ik raad het ten zeerste aan

Ik kocht een iPhone Pro Max in "als nieuwe" staat en het was echt als nieuw, en ik kocht het met 256 GB en het kwam aan met 512 GB en ik vond dit erg cool. En ik kreeg cadeaus, ik raad het ten zeerste aan

Op tijd mijn gsm ontvangen zoals beloofd.

Perfekte telefoon

Perfekte telefoon niet te onderscheiden van nieuw. Alleen het gratis silicon hoesje is niet geleverd.

Zeer betrouwbare website

I phone voor mijn dochter besteld. Ziet er uit als nieuw!! Mijn dochter helemaal happy. En ook nog inclusief hoesje, Protector en powerbank. Met andere woorden, perfect!!!

Duidelijke site, snelle levering, prima telefoon.

Wij hebben de Iphone SE besteld. Hij werd snel geleverd, ziet er echt keurig uit en we kregen er een screenprotector, hoesje en een powerbank bij. Echt top.

Goede telefoon mindere screen protectir

Meer dan prima!!!

Aankoop werd goed verpakt afgeleverd, toestel en toebehoren allemaal netjes in doos. Toestel werkt goed!

Telefoon en service werken, maar powerbank niet

Telefoon werd erg snel geleverd, er zat al een beschermglas op en het instellen ging erg makkelijk. Werkt allemaal goed en ziet er uit zoals verwacht. Enige minpunt is dat de meegeleverde accu niet werkt en dat de telefoon niet altijd tot 100% oplaad. Soms wel, soms niet, dus weet niet waar dat aan ligt. De accu houdt het wel lang vol.

Precies zoals omschreven

Precies zoals omschreven. Heel blij met de telefoon. Netjes verzorgd.

Keurig en op de afgesproken tijd geleverd ,alles netjes en ben tevreden. Kom graag een volgende keer bij u als klant.

Schitterend

Voor prijs-kwaliteit goeie iPad gekocht. Snelle en goede levering. Gratis hoesje & screenprotector bij gekregen. De iPad zat al rond het hoesje & de screenprotector zat ook al op het scherm. Zeker een aanrader voor vele. Enorm tevreden met dit. Super bedankt !!!

Perfect!!!

Refurbished telefoon de volgende dag in huis!! Keurig verpakt en werkelijk “als nieuw”! Ik zal zeker mijn omgeving attenderen op jullie!

Tel voor m’n dochtertje gehaald, ze is er super blij mee

Super snelle en nette levering, top

Zie hierboven

Telefoon in de staat ontvangen zoals omschreven.

De refurbished iphone was in keurig nette staat en goed verpakt. De telefoon werd compleet geleverd met een screenprotector, beschermhoesje en kabel + lader. Enigste minpunt is dat de iphone een batterij melding maakt. Ik heb gelezen dat dit na twee weken vanzelf over moet gaan.

Echte aanrader !

Op vrijdag mijn bestelling geplaatst en zaterdag netjes bezorgd met track and tracé. Toestel zoals vermeld Nieuwstraat in perfecte staat en de extra cadeautjes netjes meegeleverd… Kort om een aanrader !

Perfecte telefoon

Ik heb een iPhone XS 256 GB besteld met als conditie”nieuw staat” Bestelling is snel geleverd en de staat van de telefoon overtreft mijn verwachting, geen krasje te ontdekken! Keurig voorzien van screenprotector, met een voeding en kabel De batterij conditie van 100% was eveneens erg fijn. Top site!!

Goede snelle service

Na plaatsen opdracht werd ik snel geholpen middels vlotte levering van de bestelde refurbished Iphone. Alle onderdelen waren als beloofd aanwezig in het pakketje. Ik ben zeer tevreden

Prachtig! Mooie telefoons, snelle levering, goede prijs

Ik ben zeer tevreden met de aanschaf van mijn iPhone 12 Pro bij Mobisite. Ziet er zeer goed uit (versie Heel goed), eigenlijk als nieuw. Er word een gratis schermbeschermglas en hoesje bij geleverd. Erg fijn is ook dat ik via Klarna kan betalen en dat Mobisite een Thuiswinkel waarborg heeft. ik adviseer jullie aan iedereen aan! Ga zo door!

Telefoon vol problemen gekomen waardoor MOBISITE onjuiste informatie gegeven heeft.

Iphone 8 besteld in de conditie heel goed. Uiterlijk was de telefoon ook heel goed. Maar na gebruik is de telefoon na 90 minuten leeg en na twee keer laadt de telefoon niet meer op. Waardeloos dus omdat je maar een telefoon hebt. Zeker omdat er op de site staat dat de telefoons in technische topconditie verkeren. Vervolgens een mail naar de klantenservice gestuurd, met de vraag dat zij met een oplossing konden komen en als reactie kreeg ik een niets zeggend antwoord dat ik de telefoon maar moest opsturen. Dit kon twee weken duren voordat ik hem terug kreeg. Ik zou de telefoon willen omruilen of mijn geld terugkrijgen zodat ik ergens anders een andere telefoon kan kopen die wel functioneert.

Goede onlinewinkel

Na een snelle levering kwam de iPhone 8 binnen. goed product nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Ik ben er blij mee

Prima bedrijf

Snelle bezorging, product ziet er goed uit. Weet nog niet hoe het werkt want ik moet de telefoon nog installeren, maar ik verwacht geen problemen

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!