Betrouwbaar en positief

Snelle en correcte levering, echter werkte de iPhone niet naar behoren. Dit hebben ze uitstekend en zonder problemen opgelost.

Snelle levering en exact als beschreven

Dag na bestelling in huis en product als omschreven en in perfecte staat en goed verpakt.

Snel geleverd, goede telefoon

Na steeds de afdankertjes van familieleden te hebben gekregen, heb ik nu mijn eigen 1e "nieuwe" telefoon. Superblij!

Zeer goed erg blij

Geweldig goed erg blij met de telefoon

Alles zo als ik het had verwacht

Ziet er goed uit

Iphone 8 gekocht als kadootje voor onze bijna 88 jarige moeder. Ziet er inderdaad als nieuw uit. Gaat ze vast heel blij mee zijn

Telefoon zag er als nieuw uit

iPhone SE 2022 gekozen in staat “als nieuw “. Dit bleek de volgende dag ook zo te zijn. Snelle bezorging en goed product, prima dus!

Ben erg blij met mijn nieuwe telefoon, mijn vorige deed het niet goed meer. En een nieuwe vind ik echt te duur. Goede service met 2 jaar garantie top.

top service

Toestel besteld en binnen twee dagen van Nederland naar België terwijl we pas laat op de avond hadden besteld. Toestel ziet er super uit. Fijn is ook dat screen protector er al op zat en hoesje errond. Dikke aanrader

Snel en correct geleverd, zoals omschreven! Leuk de extra accessoires!

Uitstekend!

Snelle verzending en mijn telefoon zat keurig netjes verpakt en zag er als nieuw uit!

Perfecte gsm staat zoals beschreven

Eenvoudige manier om te bestellen, snel geleverd!

Eenvoudige manier om te bestellen, snel geleverd!

Top, snel, overzichtelijk

Vandaag besteld en morgen al in huis.

Iphone 11 gekocht en alles zat erbij, complete set van een oplader, powerbank en een screenprotector die al op de telefoon is geplaatst. Ook is de batterij conditie 100% zoals bij een gloednieuwen telefoon en er is totaal geen beschadiging aan de telefoon. En dat voor maar 480 euro! Helemaal geweldig, een top site

Tot nu toe prima

Correcte levering

Zeer nette telefoon voor een goede prijs en snel geleverd

Recent voor het eerst een refurbished telefoon aangeschaft. Een aantrekkelijke prijs voor een vrij recent toestel. Toestel was in betere staat dan verwacht en zeer snel en netjes geleverd.

Snelle en goede service zoals aangegeven op de site.

Ik had wat bedenkingen om een refurbished phone aan te schaffen. Moet nu zeggen dat alles vlekkeloos is verlopen. De geleverde telefoon is inderdaad in nieuwstaat en is op de aangegeven tijd geleverd. Website is duidelijk en informatief, bestel proces zonder problemen verlopen. Niets te klagen hier en beter dan verwacht!

Snelle en complete levering voor een goed werkende Ipad.

Eenvoudig bestellen op een duidelijke site. Levering zoals vermeld de volgende dag. Ipad werkt prima en ziet er zo goed als nieuw uit.

Super: prijs en wat je krijg.

Helemaal top. Je kunt het ergens anders niet beter krijgen volgens mij… En door de decemberdrukte duurde het even voor het pakketje hier was, dus voor de zekerheid toch even gemaild. Heel snel al een mailtje terug. En het pakketje was verstuurd met verzekering dus dat gaf ook een goed gevoel. - Goeie prijs - Compleet pakketje gekregen met (niet originele) oplader, beschermlaag voor het scherm, transparant hoesje en pinnetje om het simkaartlaatje open te maken. En een extra powerbank! Netjes verpakt in een doosje. - en ook nog gratis verzending. - en ze vroegen niet om een review, wat ik dus ook top vind. - Bijna te mooi om waar te zijn allemaal. Ging om een Iphone SE 2020 - als nieuw

Gekregen zoals verwacht

Een iPhone SE2020 besteld met status “zo goed als nieuw”. Alles netjes verpakt. Eenmaal uitgepakt trof ik idd een zo goed als nieuwe iPhone aan. Helemaal top!

Uitstekend en betrouwbaar

Twee iPhone 8 besteld voor de kerst en keurig op tijd bezorgd en telefoon zijn als nieuw! Zeer Goede kwaliteit voor een lage prijs!

Snel geleverd en prima iphone ontvangen

Goeie mooie iphone ontvangen en een gratis powerbank echt een aanrader

Perfect !

Perfect !

Dreef 74

3956EV Lersum

Over mobisite

Mobisite – Juiste accessoires, juiste keuze! Bij Mobisite draait alles om de perfecte accessoires die jouw smartphone beschermen, opladen en optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle telefoonhoes, een duurzame screenprotector of een krachtige oplader, wij bieden een breed scala aan producten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Maak de juiste keuze voor jouw toestel en geniet van accessoires die lang meegaan. Onze diensten: • Uitgebreid assortiment van telefoonaccessoires zoals opladers, kabels, autohouders en draadloze laadstations • 30 dagen op proef, zonder gedoe • Eenvoudig retourneren, niet tevreden? Geld terug! • Hoge kwaliteit materialen voor duurzaamheid en bescherming • Gratis verzending binnen Nederland en België • Bestellingen die op werkdagen vóór 22:30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag geleverd • 97% klanttevredenheid! Bij Mobisite ben je verzekerd van de beste accessoires en uitstekende service. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!