prima.

prima.

Snelle levering, zeer mooie planten

Het blijft gissen hoe je plant er precies uit komt te zien. De planten die wij mochten ontvangen overstegen onze verwachting. Mooie planten zoals op de foto van de site.

Prima site alles snel in huis., Zeer tevreden

Super kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes verpakt. Tot nu toe prima ervaring met Decorum !

Mooi gezond plant

Ik vind de plant heel mooi. is heel kleine qua ( in vergelijking met foto op de site) maar was wel blij dat stekjes heel fris en gezond zijn. Met deze prijs verwacht ik wel een stukje groter plant.

Goed opgelost

Na beoordeling snel contact gehad en tot een oplossing gekomen.

Outstanding Quality! Really Impressed.

Plants were delivered in a very timely manner, were well packed and arrived in pristine condition. Very satisfied. Will definitely order from Decorum again! :-)

Super mooie planten

Hele mooie planten

The plants were nicely packaged. I was a little surprised with the size of the plants was expecting them to be somewhat larger. Will I order plants again from this company, absolutely!

Snelle, goed verpakte levering

Een plant cadeau gedaan aan vrienden, twee dagen na bestellen is deze in een mooie stevige doos bij hen thuis geleverd, helemaal goed. In eerste instantie was het kaartje dat ik erbij had besteld niet meekomen. Echter door de klantenservice werd dit heel goed opgepakt met alsnog de verzending van het kaartje en zomaar een plantje voor mij als goedmakertje. Heel positief over deze ervaring en zeker niet de laatste keer dat ik bij Decorum bestel :)

Perfect verpakte plant en snelle levering.

Helemaal super

Credits voor de klantenservice! Heel vriendelijk en behulpzaam met een snelle reactie. Ik had een vraag over mijn bestelling. Door de sneeuw kon het langer duren. Ik kreeg heel snel een vriendelijk en goed antwoord. De plant werd goed verpakt geleverd en is echt heel erg mooi. Zeker aanbevelen!

Snel en kwalitatief goed!

Prachtige planten, kwaliteit prijs verhouding heel goed!

Ik zou een andere Bezorgdienst zoeken

Het product is goed maar toen ik bestelde stond er binnen een dag leveren. Ik had het als verjaardagscadeau voor iemand besteld die kreeg het een week later jammer.

Snelle levering & netjes geleverd

Zat mooi verpakt ben erg blij met me plant

kreeg te kleine plant en geen factuur

is wel direct op mijn klacht gereageerd en krijg een deel van het aankoopbedrag terug. review op de website werkt niet.

Snel geleverd plant zie er gezond uit

Heb bij Decorum een kamerplant besteld. Deze werd heel zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De website is overzichtelijk en het bestellen en afrekenen ging eenvoudig. De levering was binnen enkele dagen al. De plant was wat ik ervan verwachtte. Prima!

Super mooie planten binnen gekregen!

Nadat ik had besteld, kreeg ik snel de mails dat m'n planten onderweg waren. En wat ben ik blij met de prachtige planten die ik heb gekregen! Precies zoals op de foto.

Goeie service, uiteindelijk toch niet het product in huis die ik besteld had.

Een plant besteld en kreeg de verkeerde opgestuurd. Makkelijk contact te leggen (dat is een pluspunt) en de juiste plant zou opgestuurd worden. Een dag later kreeg ik bericht dat ze plant die ik besteld had niet op voorraad was en ik dus mijn geld terug zou krijgen. Geld ook daadwerkelijk binnen een dag teruggestort.

Top levering!

De planten die ik heb besteld waren snel binnen en precies zoals op de foto.

zeer goed

Really nice experience, fast delivery

Snelle levering en hele mooie planten

Snelle levering en hele mooie planten

Uitstekend!

Uitstekend!

Geweldig!

Mooie planten, prima verpakt..echt een aanrader!

Europa 1

2672ZX Naaldwijk

Over Decorum Company

Wat in 1995 begon als droom, is anno 2020 werkelijkheid. Wij noemen die droom Decorum. Een sterke coöperatie van meer dan vijftig kwekers. Het eerste premium merk in de sierteelt. Alleen de mooiste en beste bloemen en planten worden onder het Decorum merk in de markt gebracht. Duurzaam geteeld. Daarmee vervullen we missie – het gelukkig maken van consumenten met prachtige bloemen en planten. Bloemen welke geluk vieren. Maar ook bloemen welke troost bieden in moeilijke tijden. Planten welke bijdragen aan een gezonde leefomgeving. En planten welke je meenemen naar exotische oorden. Onze producten zijn te koop bij bloemisten en tuincentra die, net zoals wijzelf, kiezen voor kwaliteit. En kwaliteit betekent niet alleen het beste product. Het betekent ook dat producten duurzaam geteeld zijn. Planten en bloemen met het Decorum label zijn met zorg geteeld, met oog voor mens en natuur. Onze kwekers streven naar minimaal gebruik van water en zetten in op duurzame energie, zoals aardwarmte en zonne-energie. Een deel van ons assortiment staat online. Je vindt veel meer van onze producten bij bijvoorbeeld de tuincentra van De GroteTuinverbouwing. Het team van De Grote Tuinverbouwing kiest ook voor kwaliteit … en dus voor Decorum. Regelmatig kun je onze planten zien bij hen. Tuincentra welke de producten van De Grote Tuinverbouwing verkopen kun je vinden via: degrotetuinverbouwing.nl