Heerlijk vlees

Goede service en goede kwaliteit van het vlees. Top verpakt.

Geweldig...

Heerlijke producten. Goed vlees, kip en zelfs zon gedroogde tomaatjes. En ook de plek waar ik het afhaal is prima. Aardige man en weet wie ik ben, wat op zich al leuk is, en hij is kundig. Ook de vis is niet te versmaden. Zeker aan te raden.

Geweldig vlees voor een geweldige prijs

We bestellen ons vlees alleen nog bij vleesland!

Super kwaliteit en leuke, aardige mensen.

Goede kwaliteit vlees. Mooie porties en hygiënische verpakking. Alles staat netjes klaar. Zeer vriendelijk personeel. Bestel ook vaak meteen voor mijn dochters die niet in de buurt wonen. Wij zijn zeer tevreden.

Goede levering. Perfecte kwaliteit prijsverhouding.

Goed vlees en makkelijk online te bestellen. Het afhalen is snel en correct geregeld.

Ik ben zeer tevreden.

Het vlees ziet er goed en verzorgd uit.

Geweldig goed vlees

Goed vlees mooie hoeveelheid en vers

Heel goed en lekker vlees

Vlees is echt lekker. Het is makkelijk te bestellen en af te halen. Echt een aanrader.

Op kleine dingen na top ervaringen.

Mijn ervaring vanaf het begin zijn wisselvallig geweest. Van bestellingen die nog niet tijdig waren geleverd op het afhaal punt tot aan 1 keer kwaliteit wat ik niet best vond. Al deze dingen zijn iedere keer netjes en zonder problemen verholpen en tot een goed einde gebracht. Ik blijf hierdoor ook positief en de kwaliteit en prijs verhouding zijn ook heel goed. Iedere keer probeer ik wat nieuwe dingen en tot nu toe is dat allemaal goed bevallen.

Heerlijk vlees en goede service

Aanrader! Kwaliteit en smaak van het vlees is super. Leuke aanbiedingen en zeer gevarieerd aanbod.

Lekker dichtbij en rib-eye goedkoper en beter dan de super.

Goed, van begin tot en met het opeten

Goed, van begin tot en met het opeten.

Vlees om je vingers bij af te likken

Goed vlees voor een prima prijs . Voor ons niets anders meer

Ben blij dat ik jullie hebt gevonden, prima waren, voor een goede prijs, ik probeer jullie naam zo veel mogelijk door te sturen, ik ben uiterst te vrede met jullie

Super vlees. Goede service Goede prijs.

Super lekker vlees en super service

Zo blij dat ik jullie ontdekt heb in de corona tijd! Het vlees is super lekker en de service is super goed. De mensen bij Vleesland zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Snel geleverd en een uitstekende kwaliteit.

Lekker

Het vlees wat we tot nu toe op hebben, Kip procureur en gehakt was allemaal lekker. We hebben ook alles voor de kerst besteld

Heerlijk goed vlees

Alleen maar goede ervaringen gehad. Het vlees is super. Goede kwaliteit voor een goede prijs

Heerlijk!

Goed, snel en een hele mooie kwaliteit

top kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

Waanzinnig goed vlees

Goede service ruim assortiment en kwalitatief goede producten een echte aanrader.

Heerlijk vlees en goede kwalitwit

Prima kwaliteit en goede servoice

Topservice met topspullen

Keurig verpakt, goede kwaliteit van producten, veel keuze. Mag alleen met sommige producten wel iets goedkoper terwijl andere producten juist weer goed geprijsd zijn. Voor ons een blijvertje zolang mogelijk.

Soronghof 11

3193EP Hoogvliet