Heerlijk vlees voor een goede prijs

Top, Kwaliteits vlees en voor een mooie prijs, En goed verpakt!!

Gewoon helemaal top!

Het vlees word altijd netjes op tijd geleverd bij een afhaalpunt En het vlees is altijd top kwaliteit

Zeer hoge kwaliteits vlees

Ondanks dat het afhaalpunt dicht moest i.v.m. corona, werd er ongevraagd naar een oplossing gezocht!!!! Na het nuttigen van het vlees zijn wij er van overtuigd dat dit het beste en lekkerste vlees is voor deze lage prijs. Binnenkort gaan weer bestellen!!!

top bedrijf

top bedrijf

Goed adres voor vlees in grootverpakking

Het meeste vlees, wat ik heb gekocht, is goed en relatief goedkoop. Vooral de varkenskophaas en kippendij zijn goedkoop. Spareribs en grote BBQ stukken vind ik wat prijzig.

Kwaliteit van het vlees voortreffelijk tegen een goede prijs.

Bestellen veel omdat wij erg tevreden zijn. Afhalen gaat prima, altijd aardige mensen. De website zou bij het bestellen makkelijker kunnen als je niet steeds opnieuw moet beginnen. Alleen maar opbouwde kritiek hoor.

Leverancier met hart voor kwaliteit en service

Fantastische kwaliteit. Fijne website om te bestellen. Perfecte goed gekoelde aflevering op afhaal locatie

Echt vlees lekker geprijsd

Smaakvol goed verpakt en leuke gratis extra's ophalen in de beurt

Is geweldig

Mooi vlees goede smaak zoals vlees hoort te zijn. Kwalitatief heel goed vlees Wij genieten weer tijdens het eten.

Waanzinnig

Wij zijn echt zo tevreden en willen niets anders meer

Soronghof 11

3193EP Hoogvliet