lekkere siroop in mooie glazen flessen

toen ik de webshop voor de eerste zag, stond ik versteld van de enorme keuze. Ze zagen er allemaal even aantrekkelijk uit en het kiezen was dus moeilijk. Na enkele dagen mocht ik al mijn eerste bestelling ontvangen. Ik was heel benieuwd, want glazen flessen vervoeren met pakketdienst is toch een risico. De flessen zijn heel goed verpakt, dus geen lekkage en breuk. De siropen zien er even smakelijk uit als op de site, en bovendien ruiken ze heerlijk. Ze zijn perfect voor het gebruik met de soda stream. Vanaf nu drinken we dagelijks een andere, heerlijke limonade. Omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke producten, smaken ze helemaal niet mierzoet en chemisch, maar juist fruitig zoet en fris. Een echt aanrader ! Ik wil er zeker en vast nog meer proeven.

• Bezorging door PostNL

Duidelijke informatie en keurige levering

Duidelijke informatie, netjes verpakt en natuurlijk heerlijke siropen

• Bezorging door PostNL

Ik kom hier steeds weer terug. Goede service en erg lekker.

lekker

Lekkere siroop

Snelle levering helemaal top

• Bezorging door PostNL

Erg lekker en snel geleverd

Eerder bij mijn zus en zwager in Frankrijk geproefd en gelukkig in Nederland te bestellen!

• Bezorging door PostNL

Snelle levering prima product.

Snelle levering prima product.

• Bezorging door PostNL

Mijn favoriete siroop wordt ook nog eens persoonlijk bezorgd!

Prima Op tijd. Zeer goed verpakt Enorm grote keuze

Vlot en snel

Het bestellen ging heel vlot via de webshop, verzending ging ook vlot. Communicatie was prima en je bent steeds op de hoogte van de status van je bestelling. Een aanrader.

Lekkerste siropen

Helemaal fan Bigallet siropen. Veel keuze en we gebruiken ze graag icm bruisend water uit onze Quooker. Match from Heaven! Met de pomp doseer je altijd goed zodat je niet teveel suiker in je limonade krijgt. Bestellen als altijd snel en tip top bezorgd. De 0% suiker varianten daar zoek ik nog wel een favoriet.

Al jaren onze lievelingssiropen

Lekkerste limonade die er is. Snel besteld en geleverd en het hele gezin is blij als we de doos uitpakken.

• Bezorging door PostNL

Vandaag besteld, morgen in huis. Goed verpakt.

• Bezorging door PostNL

Snel geleverd en heerlijke siroop

Snel geleverd.

Gemakkelijke website. Kwaliteitsproducten!

• Bezorging door PostNL

heerlijke siropen met zalig aroma

Ik vond deze siropen als "bij toeval" maar ben nu zo blij. Ze komen in mooie, grote, glazen flessen met duidelijk etiket. De bijbehorende pompjes passen perfect , al heb ik het idee dat ze 'lucht' zuigen en dus niet echt juiste hoeveelheden geven. Maar dat ligt misschien aan mij. De siropen zelf zijn super lekker, hebben zalig aroma en hebben geen 'giftig' kleurtje. Alhoewel ik ze kocht voor sodastream en dus vrij zoete limonades gewoon ben, vind ik deze siropen veel lekkerder, ook al smaken ze minder zoet. Je proeft echt de vruchten die er in zitten. Je kan bij elke siroop , enkel op smaak en geur, direct weten welke siroop het is. Ze zijn vol smaak, zonder teveel aan suiker ( die er waarschijnlijk wel in zit, hoor) Kortom, ik ben heel erg enthousiast en wil nog meer smaken leren kennen !

• Bezorging door PostNL

Zeer vlotte en nette levering

De siropen zijn heel erg lekker .

Is goed

Heerlijke siroop een aanraden

• Bezorging door PostNL

Heerlijke limonades en perfecte service

We hebben al meerdere smaken besteld en geproefd. Ze zijn heerlijk. Bij de laatste bestelling was iets misgegaan met de levering, maar dit is naar alle tevredenheid gecorrigeerd door Bigalletshop.

• Bezorging door PostNL

De siropen zijn (wederom) heerlijk, de pompjes voldoen niet

Onlangs weer een aantal flessen siroop besteld. De siropen zijn heerlijk en je doet er ook lang mee. Ditmaal ook de pompjes meebesteld. Dit is wat mij betreft echter een miskoop. Zowel bij het open laten staan als bij het gesloten houden, druppelt er siroop uit. De pompjes dus ook weer verwijderd uit de flessen, want ik vind het zonde om de siropen te verspillen.

Zo lekker frans

Deze week opnieuw bij Bigalet besteld. Dat doe ik regelmatig omdat het zo netjes en snel bezorgd krijg. Ook de smaken zijn geweldig stuk voor stuk het is elke keer weer moeilijk welke ik zal kiezen. Deu Bigallet zeker doen.

Zeer snel thuis bezorgd.

prima service

Siropen zijn erg lekker en er is veel keus. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je niet gek van de berichtjes. De flessen siroop zijn echt de moeite waard om te bestellen en de verzending is snel en goed verpakt.

• Bezorging door PostNL

Veel keuze en supersnelle levering

• Bezorging door PostNL

Prima winkel en goede producten voor een mooie prijs!

Goed verpakt, op de gevraagde dag verzonden en prima spullen! Aanrader als je niet steeds naar Frankrijk wilt rijden!!

Prima webwinkel

Goede siropen

• Bezorging door PostNL

Nadat ik de Sodastream had aangeschaft wilde ik ook bubbles met een smaakje, ondertussen kan ik een winkeltje beginnen met diverse smaakjes van evenzoveel merken, Maar tot mijn grote vreugde de siroop van Bigalett ontdekt, heerlijk, meer nog, verrukkelijk ! het is een puur en zuiver product en dat proef je, natuurlijk ook zonder bubbles maak je een lekkere limonade. Er zijn wel 30 of meer smaken en van de prachtige flessen word ik extra blij.

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com