De service is goed en snel.

Ik ben deze mens tegen gekomen op en Landgoedfair Marienwaerdt. Fijn geholpen en de smaken zijn lekker. Het was allen jammer dat ze de pompjes voor de flessen niet bij zich hadden. Dus moest ik die via de webshop bestellen en daar nog eens €4,95 voor betalen er jammer. Misschien en tip om ze voort mee te nemen.

Ons Frankrijk - vakantie gevoel kan nu even verlengd worden.

Smaken die in Frankrijk wel te krijgen zijn in cafés, zijn in supermarchés vaak onvindbaar, dus deze smaken konden we niet meenemen naar Nederland. Ik was blij dat we, terug in Nederland deze site vonden waar ook smaken als lavendel en viooltjes te krijgen waren!

TOP

DRINK DEZE SIROOP AL VERSCHILLENDE JAREN. TOP

Fijne webwinkel met goede kwaliteit en service.

Ondanks dat we wat langer hebben moeten wachten op de uitlevering is alles netjes verpakt en verzorgd op ons adres aangekomen. Vriendelijk dank voor uw goede uitleg tijdens ons telefoongesprek en ook voor de meegeleverde extra's.

lekker ! voor dordt te lessen

ik heb verschillende smaken besteld ! en heb er al eenige geproeft ook mijn bezoek is er weg van maar moet maar kleine hoeveelheid gebruiken anders te zoet maar is heel goed aan te bevelen zeker proberen

razendsnel en topkwaliteit

Veel keus mbt de siropen en ouderwetse kwaliteit. Vele favorieten maar Grenadine is ook echt een aanrader!

Heerlijke ervaring

Alles klopt, een prettige site, uitstekende siropen, snelle verzending en goede verpakking.

Lekkere siroop voor sodastream.

Ik gebruik het voor sodastream. Er is veel variatie en het smaakt heerlijk.

Heel lekker

De stropen smaken allemaal heerlijk.

TOP

Afhandeling TOP

Top siropen

De nieuwe smaak limoen/gember is lekker verfrissend zowel met koudwater als in de sodastream, met een paar schijfjes citroen maar ook de overige smaken zijn heel lekker. Fijn dat het assortiment uitgebreid word met combinaties in 1 fles,fruitcoctails

Perfecte levering

Flessen zeer goed verpakt en lekkere siropen. Een aanrader.

ZEER GOED

Prijzen de helft van hetzelfde product op BOL.COM, vlotten en veilige levering, producten goed verpakt

Super service en echt heerlijke siroop

Veel keuze en top kwaliteit siropen

Gewoon goed

Besteld en heel snel bezorgd. Zeker ook niet te duur. Als je van koffie houd en soms met een smaakje moet je hier je siroop bestellen.

Super lekker!!

Heerlijke drankjes kun je ervan maken

Heerlijk !!

Op onze zoon zijn verjaardag uitgedeeld voor de gasten elk ieder persoon was weg van zowat elke smaak die we hadden klaar gemaakt. Echt een Aanrader!

formidable

Echt heel snel en ook meteen antwoord. We zijn heel tevreden.

Niet wat ik had verwacht.

Somige smaken zijn zo zoet dat je geen vruchten proeft. één van de flessen was beginnen lekken aan de stop tijdens transport.

Snelle service en heerlijk product

Heb hier de smaak abrikoos-perzik gevonden. Tot nu toe alleen in Frankrijk verkrijgbaar en nergens online. Favoriete smaak hier in huis!

Deze keer moest ik iets langer op mijn bestelling wachtenDoor grote drukte(vaderdag ?)en een plakkerig ongelukje bij NL post.Maar de volgende dag na de mail kwam de bestellig toch aan. Snelle service dus

Niet beschikbaar deel van mijn bestelling

Bestelling is op zich keurig afgeleverd , maar een onderdeel bleek niet leverbaar. Daar kwam ik pas achter na bij aflevering. Zou wat netter zijn geweest als het ook al in de verzendings mail zou zijn vermeld .

geweldig!!

het begint met de website waar het bestellen eenvoudig en duidelijk is gemaakt. de verzending is niet alleen snel maar ook erg kundig. geen enkel risico dat een fles breuk kan oplopen. daar vrees je immers voor maar niet van dit alles. en dan het laatste want de smaak moet je toch veroveren, niet! nou, onze keuzes zijn geweldig ontvangen. heerlijk in een limonade of bij het dessert. deze keer hadden we ook een aantal flespompjes erbij besteld en dat is een must hoor. niet knoeien, geen flessen die op gegeven moment gaan plakken en dus ook geen fruitvliegjes die mee kunnen eten. in één woord: GEWELDIG!!

Heerlijke smaken voor m'n sodastream

Lekkere frisse natuurlijke smaken

Prima, snelle levering.

Snelle levering. Heerlijke siropen.

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com