Top producten!

De siropen zijn heel lekker, ook de suikervrije. Heel geschikt om bij bruis of platwater te gebruiken. Je hebt niet veel siroop nodig om een lekkere smaak aan het water te geven. Van harte aan te bevelen!

Goede siroop

Lekkere siroop voor in de koffie of op ijs. Met handige pomp.

Veel keus, goede service

Veel keus in heerlijke smaken en snel thuisbezorgd (veilig verpakt)

Heel erg tevreden !

Snel geleverd en hele goede uitleg bij telefonisch contact

Snelle en correcte levering

Producten zijn prima .

Snelle levering, moet ze nog proeven

Snelle levering, netjes conform de aangegeven levertijden. Ik heb 2 flessen suikervrije siroop gekocht, moet ze nog proeven, maar heb ze ergens anders al geprobeerd en die smaakten prima. Wel jammer dat er maar 4 varianten zijn, hopelijk wordt dat nog verder uitgebreid.

Prima bezorging,!

Dit was een kadootje,maar ik ben zelf ook nieuwsgierig geworden naar het product(viooltjessiroop).leuk verpakt met receptjes

TOP van bestelling tot levering.

TOP PRODUCT

Lekkere siropen met super goeie smaken

Siroop van goede kwaliteit voor ieder wat wils.

Keurig !

Ik werd netjes op de hoogte gesteld qua levering en bezorging . flessen waren super goed verpakte

Goed verlopen

Goed prodrukt

Professioneel, klantvriendelijk en een TOP produkt

Ik bestel nu ruim een jaar mijn siropen bij Bigallet en ik ben zo blij dat ik hier terecht ben gekomen. De hazelnootsiroop is geweldig, maar dat is de service ook. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, de flessen worden adequaat verpakt, je bestelling is snel in huis en de klantvriendelijkheid is opvallend en heel aangenaam.

Helemaal goed.

Bestelling via website is/was makkelijk. Bestelde producten werden snel verzonden en hebben ze goed verpakt ontvangen, zat zelf een leuke attentie erbij :-) De producten die we besteld hebben zijn zeer goed van smaak en geur en voldoen geheel aan onze verwachting. Zal zeker weer een bestelling doen als dat weer nodig is.

snel en correct

Vraag, Zou het mogelijk zijn om enkel de infusie van genepi te kunnen kopen ?

Heerlijke siropen

Heerlijke siropen, snelle levering. Goed verzorgd.

Snelle levering. Goed verpakt.

prima service

Website werkt goed en de bestelling was er heel snel.

Het assortiment wordt steeds uitgebreider

Heerlijke siropen, mooie flessen en er komen steeds meer lekkere siropen bij, ook suikervrije

Goede prijs, goede kwaliteit

Heerlijke siropen voor een prima prijs

Wij bestellen altijd de koffiesiroop, die zijn stuk voor stuk heerlijk. Je krijgt een 1 liter fles voor een hele goede prijs. Levering ging ook lekker vlot. Een aanrader!!!

Snelle levering, lekkere producten

Lekkere siropen

Mijn tante is helemaal gek van de kersensiroop. Ik heb nu de frambozen geprobeerd erg lekker! Niet te zoet. De siropen voor de koffies zijn ook zeker een aanrader :)

Formidable!!

Jullie zijn betrouwbaar, aardig, fantastisch! En de levering keurig verpakt, geheel op tijd. En de inhoud van jullie flessen Bigallet sans sucre is verslavend lekker! Dit is al de zoveelste bestelling…Un grand merci!

Keurig bedrijf

Heerlijke siropen en snel en keurig afgeleverd!

Ik heb al enige tijd ervaring met de producten waar ik niet anders van kan zeggen dan helemaal super. Dit keer speelde er ook iets anders en ik ben zelden zo goed behandeld. Wat een toppers zitten er achter dit bedrijf: attent, vriendelijk en heel toegankelijk.

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com