Top! Lekker en snel en correct geleverd!

Heel tevreden!

Snel geleverd en ruime keus

De bestelling werd snel geleverd en goed verpakt.De siroop zit in mooie flessen ik vind het bijna zonde om ze in de glas bak te gooien.Het is wel moeilijk een keuze te maken er zijn zoveel smaken.De siropen smaken ook lekker in (ijs)thee

Better taste

Deze smaken zijn lekkerder dan de echte sodastream smaken. Wij gebruiken ze voor onze sodastream, ze komen goedkoper uit en de kinderen vinden ze lekkerder dan de echte smaken.

Snel en zoals verwacht

Makkelijk te bestellen, snelle levering in stevige verpakking.

Snelle verzending

Leuk assortiment tegen een nette prijs

Lekkere siropen, niet allemaal even goed

Ik kon eerst geen beoordeling geven, omdat het van op een IP adres was waar we al besteld hadden. Litchi en Grapefruit vinden we echt niet lekker, vooral de roodkleurige siropen zijn wel enorm lekker, en veel beter dan die van andere merken. Wel jammer dat er in de zomer een sluiting is van 2 weken en je zoveel moet bestellen om verzendkosten te vermijden!

Top siroop

Levering snel en correct. De siroop kenden wij vanuit Frankrijk en fijn dat we nu ook in Nederland ervan kunnen genieten.

Ik ben tevreden over product en snelle levering

Zie boven

Lekkere siropen

Afgelopen week heb ik 5 verschillende smaken besteld en ontvangen, waarvan ik er inmiddels 2 geprobeerd heb. Ik heb een sodastream apparaat waarvoor het aantal smaakjes van sodastream zelf onlangs heel mager geworden is. Derhalve op zoek naar nieuwe siropen en terecht gekomen bij Bigallet. Ze smaken erg goed maar ik moet in verhouding relatief veel siroop gebruiken om te voorkomen dat het alleen maar water met een licht smaakje wordt. Als de limonade toch wat zoeter moet zijn, moet er een behoorlijke scheut siropp in. Desallniettemin ben ik erg tevreden.

Aanrader deze siropen!

Veel keuze uit lekkere siropen, die ook nog eens heel netjes worden verzonden. Echt een aanrader.

toplimonade in allemaal heerlijke smaken

In Frankrijk leren kennen willen wij geen andere limonadesiroop meer. Inmiddels bestel ik ook voor dochter en schoondochter.

TOP

TOP product. TOP service. TOP.

Enthousiast oplettend betrouwbaar en snelle levering

Enthousiaste jongen die Jeroen , die klanten terugbelt en zorgt dat alkes correct verloopt bij je bestelling ! Heerlijke siroop in verrassende smaken

Veel keus en redelijke snelle levering.

Heerlijke siroop, onberispelijke service

De cola siroop is absoluut favoriet in huis, samen met framboos.

Fantastische siropen met heel veel smaken, wel of geen suikervrije!

Zalige soorten siropen voor elk wat wils, vooral de suikervrije hebben mijn voorkeur, de limoen met pulp en de citroen. Niet alleen om als smaakje toe te voegen in water, nee ook zeer geschikt om bij the sodastream te gebruiken of een lekkere frisse cocktail te maken met een klein beetje Limoncello uit Sardinie Italië. Sinds een poos heb ik een aquacooler en dan komen alle fruitsiropen van Bigallet helemaal tot zijn recht. Ook degelijk verpakt om breuk te voorkomen en vlug thuisbezorgd. Rick en Jeroen zijn voor Nederland de Bigallet adviseurs en zijn Toppers in hart en nieren op het gebied van advies welke siroop geschikt is

Snelle, klantvriendelijke service

Mooie limonades die online eenvoudig te bestellen zijn. Snel geleverd en zelfs door fout in adres mijner zijde, kosteloos voor de tweede keer opgestuurd. Dat is klantvriendelijkheid ten top!

Alles voortreffelijk afgehandeld.

Fijne stoppen,snelle levering,goede service

Heb al meerdere keren siropen besteld, Heerlijke pure smaken....van alles geprobeerd,cola,cassis,ananas,zero suiker enz. Echt goede smaak,met klein beetje siroop Heerlijk met en zonder bubbels Uitstekende dorstlesser,vooral citroen. Ga zo door

Heerlijke siropen die zeker aan te raden zijn om kombucha op smaak te brengen!!

Snelle communicatie en ivm met vertraging van de levering was het alsnog snel binnen! De flessen zien er top uit en smaken heerlijk door mijn koffie geen :)

Altijd netjes verzorgd.

Heerlijk siropen. Heel tevreden klant.

Heerlijke siropen. Goede service.

Super lekkere siropen voor sodastream. Goede service en snelle levering.

correct

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com