Prima webshop met goeie producten

Inmiddels voor de tweede keer hier besteld. Helemaal blij mee.

Goede ervaring niets aan op te merken

Goede ervaring niets aan op te merken

Genieten van lekkere drankjes.

Super lekkere drankjes zijn ook zeer vlug geleverd.

Goed geregeld

Prima smaken. Netjes opgestuurd. Alles volgens verwachting

heerlijke siroop en goede service

Hele fijne website, heerlijke siroop. Wat ik altijd fijn vind, is dat ik achteraf kan betalen. Bestelling is snel verzonden en de verpakking was perfect. De glazen flessen zijn heel mooi, maar vooral de smaak is heerlijk.

Snelle verzending

Heerlijke siropen en snelle verzending. Top!

We hebben een klein probleem gehad met het versturen van de bestelling,maar jullie hebben dit snel en correct afgehandeld.kan alleen zeggen tot de volgende keer

Vlotte service

Vlotte service en top produkten !

Goed gegaan

Ik heb zure kersen sap besteld maar qua smaak kon niet echt het verschil maken tussen zure of gewone kersen. Wel is de sap (sirop) van goede kwaliteit.

Gewoon perfect

Niets op aan te merken, perfecte service,snelle levering en heerlijke siropen zoals we gewend zijn

Altijd snel geleverd. Zo kunnen wij weer genieten van de heerlijke smaken. Het meest verrassend vinden wij de smaak Litchi.

Heerlijke siropen, goed verpakt en snel ontvangen

Super, makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging met track en trace. Heerlijke smaken voor in de koffie!

Heerlijke siropen

Na bestelling netjes geleverd en de stropen zijn heerlijk en voor meerdere dingen te gebruiken en door dat het assortiment groot is kan je ook goed variëren

Alweer geweldig; snel, goede updates en geweldige producten

Niets aan toe te voegen. Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden, zorgvuldig verpakt en natuurlijk geweldige producten.

Eenvoudig bestellen & volgens afspraak leveren

Eenvoudig bestelproces en heldere communicatie over levering.

TOP PRODUCT

TOP

Heerlijke lekker

Ik heb nog niet alle smaken geproefd, maar die ik wel geproefd heb waren super lekker. Correct en snel geleverd.

Topperdetop!

Heerlijke natuurlijke siroop zoals dat hoort!

Heerlijke siroop en goede service!

Fijne website, ruim assortiment aan siropen, stevig verpakt en bezorgd. Heerlijke siropen voor cocktails, mocktails maar ook om in baksels te gebruiken. Aanrader!

super!! voortreffelijk!!

de wijze van bestellen is makkelijk en gebruiksvriendelijk. de keuze uit de siropen is zo groot dat kiezen moeilijk wordt maar je kunt nooit verkeerd kiezen; zoveel heerlijke smaken. de verzending is echt heel erg snel en je hoeft niet bang te zijn dat er een fles stuk gaat. zo stevig verpakt heb ik nooit eerder meegemaakt. en dan het proeven. echt, nooit eerder zulke lekkere smaken ontmoet. ik ga zeker nieuwe smaken proberen en kom snel weer terug bij Bigalletshop.

Snelle bezorging

Prima smaken (cassis, citroen, frambozen) voor in de sodamaker. Snelle bezorging en goede verpakking.

Tevreden

Hele leuke verrassing om een extra fles aan te treffen in de zeer stevige doos! Het was me niet gelukt met de kortingscode om te gaan en ik had mijn “verlies” eigenlijk al genomen, bedankt voor de actie! We drinken rustig verder en hopen tzt weer een nieuwe bestelling te plaatsen, succes met de zaak! Groetjes, Marleen

Teleurgesteld

Bestelling geplaatst met vraag in de omschrijving. Vraag niet beantwoord en bestelling op het moment van deze review nog niet ontvangen. Jammer!

heerlijke limonades, ruime keuze

de lekkerste limonades uit Frankrijk! Ruime keuze, betaalbaar, goede service.

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com