Goede service, fantastich lekkere siropen

TOP PRODUCT

Reeds meerdere bestellingen ontvangen:TOP

Prima bedrijf!

De siropen zijn heerlijk. Ik gebruik deze voor mijn soda-stream.

Levering OK producten OK

Siropen zijn lekker en op tijd geleverd.

Telleurgesteld in de Lavendelsiroop

Vorig jaar ontdekte ik de Lavendelsiroop bij een kennis en nu wilde ik deze graag zelf in huis hebben. Nu blijkt de kleur niet paars te zijn maar vaag rood. En ik had juist deze siroop aangeschaft op foto's te maken van de mooie paarse lavendeldrankjes met lavendeltakjes er in voor op social media. Ik heb de fles nog niet aangebroken, dus als deze retour mag, heel graag! Hoor graag van u. MvG Dorke Verhagen 06 54 91 39 60

Heel veel smaken en ontzettend lekker.,

De siropen zijn erg lekker. De flessen zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel en goed verpakt bezorgd. Een aanrader!

Fijn dat jullie deze heerlijke suiker vrije siroop aanbieden

snel in huis

Snel en betrouwbaar

Ik had niet gedacht ooit weer een lekkere hazelnootsiroop te vinden, maar .. dus wel. De website is overzichtelijk, de levering is snel en verzorgd. Een blijver dus !! Op de website staan de verschillende siropen overzichtelijk gecategoriseerd.

Snelle service, heerlijke siropen

Bestellen en bezorgen gaat snel en de siropen zijn echt om van te smullen. Merci deux messieurs!

Supersnel!

Al een tijdje op zoek naar lychee siroop. In de Bigalletshop gevonden en besteld; binnen 2 dagen in huis. En het is heerlijk; we wanen ons weer in Singapore! (Nu alleen het weer nog)

Prima producten voor een normale prijs met snelle service

Prima producten voor een normale prijs met snelle service.

Heerlijk!

Zeer lekkere siropen ! <3

Gewoon goed

Goed,snel en veel keus

Lekkere siropen snel thuis gestuurd

Biggaletshop heeft veel keuze, siropen in verschillende smaken en met name de smaken die je niet in de normale supermarkt kunt krijgen. De bestelling wordt snel verzonden in een goede verpakking. Zeker de moeite waard om hier vaker te bestellen.

alles naar wens levering als produkten

Houden zich aan de afspraken de siropen zijn lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

Twee keer dat ik iets bestel bij deze shop. De eerste keer via Bol en de tweede bestelling rechtstreeks bij de shop zelf. Scheelde even meer dan 20 euro. Echt hele lekkere siropen voor in de koffie. Goed verpakt. Dik tevreden en zij hebben er een vaste klant bij. Een zeer tevreden klant

Simpel, makkelijk te bestellen van overheerlijke siropen.

Goede ervaring, tevreden erover

Plaatsen van bestelling is gemakkelijk en er is een snelle levering.

Heerlijke suikervrije siroop

Snel besteld en ook erg snel geleverd.

Prima webshop met veel keuze. Bestelling met 2 dsgen geleverd.

Snel geleverd en fijn product

In Nederland (in de winkels ) niet te koop, Ontdekte deze siroop in Frankrijk, een niet zoete siroop, met weinig calorieën en geen suiker.Als je niet van zoete frisdrank houdt. Sleepte daarom veel flessen mee, vanuit Frankrijk. Ben blij dat ik het nu zo kan bestellen!

Prima ervaring

Zeer vlotte levering Correcte opvolging van bestelling Producten zijn netjes verpakt

Betrouwbare en snelle levering...

Voor de 2de keer deze overheerlijke siropen besteld en kan niets anders zeggen dat dit echt zoveel betere siroop is dan die supermarkt "meuk"... Ook lekker totdat je deze hebt geproefd. Levering was snel, communicatie helder en de siropen super lekker!

Wij willen alleen nog deze limonadesiroop

In Frankrijk leren kennen en blij het te kunnen bestellen in Nederland.

Dorpsstraat 58

1901 EM Castricum

+31 614 009 251

Over Bigalletshop

Bigalletshop is de exclusieve importeur van de lekkerste siroop uit Frankrijk. Bigallet siropen zijn uitsluitend online verkrijgbaar en worden binnen 2 werkdagen verzonden door heel Europa. Ambachtelijk gebrouwen volgens traditioneel Bigallet familierecept aan de voet van de Franse Alpen. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bestaat uit tradidionele limonade siropen, koffiesiropen en siroop (vruchtenconcentraat) zonder toegevoegde suikers. Deze heerlijke siropen zijn super als limonade. Maar ook de ultieme smaakverrijking voor koud, plat kraanwater of als toevoeging aan bruiswater uit een fles of uit uw SodaStream sodamaker. De exclusieve koffiesiropen zijn de ultieme smaakverrijking voor koffie, thee, warme melk of pap. Maar ook geschikt als smaaktoevoeging bij koekjes, taarten en cakes. Bigalletshop.com