Leuke winkel met aparte spulletjes

De 2 metalen bijzettafeltjes voldoen geheel aan de verwachting.

Vriendelijk maar lang wachten

Zeer vriendelijke verkoopster, maar zeer lange wachttijd aan de kassa. Misschien sneller een collega inschakelen als er meerdere mensen wachten en het niet lukt met iemand zijn kkantenkaart of als er naar de stock moet gelopen worden? Alle begrip dat het op sommige momenten wat drukker kan zijn, maar het duurde wel heel erg lang.

Vriendelijke en vrolijke medewerkers

Vriendelijk geholpen en een hele fijne winkel. Schoon en overzichtelijk

Hartstikke leuk

Aardige betrokken verkoopsters die nog moeite doen!!

Fijne winkel, vriendelijk personeel en goede service! Helemaal top :)

top!

leuk team! Pakken goed in en denken mee

Prachtig vloerkleed gekocht

Ik liet wat foto’s zien van mijn huiskamer aan Marlies om samen te kijken of het vloerkleed mooi zou passen. Ze nam alle tijd, bekeek de foto’s goed en gaf aan dat ik eventueel mijn geld zou terugkrijgen als het onverhoopt toch niet mooi zou staan. Ze checkte de voorraad en het kleed stond netjes verpakt bij de kassa. Heel fijn geholpen!

Vriendelijk

Vriendelijk

Vriendelijke winkel personeel. Mooi pand, lekker ruim. Fijn dat er eigen producten zijn die echt van Sissy-Boy zijn en niet ergens anders te verkrijgen.

Geweldige, inspirerende winkel, vriendelijk personeel

Geweldige winkel, je krijgt zin om je huis ieder jaar opnieuw in te richten met accessoires. Ook de kleding en kinderkleding is mooi en van deze tijd. Negatief punt: Je mag geen gebruik maken van toiletten, ook niet na aankoop. We werden verwezen naar De Bijenkorf voor toilet gebruik. Zeer klantonvriendelijk en niet meer van deze tijd. Voor mijn dochter en mij een reden om de winkel voortaan te mijden, wat erg jammer is.

vriendelijkheid

zeer aangename winkels in antwerpen en wijnegem. vriendelijke hulp bij passen en bij betaling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer aangename winkel, kent zijn prijs wel

Heel fijne winkel, vriendelijk personeel. Mooie collectie en leuke spullen. Wel een hoge prijs/kwaliteit, zeker voor basics.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Te weinig kinder kleding

Ik heb heel weinig dingen voor kinderen gezien bijna niets. Dat vind ik jammer!

Gezellig en superleuk!

Leuke medewerkers, leuk ingericht en goed aanbod in de winkel

Fijn overzichtelijk

Prettige winkel

Mooie winkel.

Mooie winkel, mijn man heeft een overhemd gekocht.

Genieten

Een afwisselende en mooie collectie herenkleding.

Altijd fijne service

Altijd fijne service en als klant wordt je prettig. Je wordt als klant dag gezegd/welkom geheten. Dat gebeurt tegenwoordig in winkels.

Is hele leuke en mooie winkel

Met liefde en aandacht

Ik vind dat ik altijd met aandacht wordt geholpen. Er hangt n fijne sfeer in jullie filialen en de medewerkers stralen vriendelijkheid uit. Ze vinden het altijd leuk om met je mee te denken maar leggen geen druk op. Echt top !!!

Fijn

Fijn

Een goede ervaring bij Sissy Boy Breestraat Leiden. De winkel zag er weer top uit en vriendelijk personeel.

Super gastvrij!

Saal van Zwanenbergweg 10