Top winkel! Ik word altijd blij als ik bij Sissy Boy kom shoppen :-)

Hele fijne winkel ervaringen bij Sissy Boy! Altijd heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Thuiskomen in een gezellig ingerichte winkel.

Een gezellig ingerichte winkel waar veel ruimte wordt gecreëerd voor kleding, huis- en keukengerief. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk en behulpzaam

Nice

Eu I loved the piece I bought, excellent quality.

Goede sfeer en goed ingedeeld

De winkel trekt je vanaf de buitenkant al aan om naar binnen te gaan. En de indeling zorgt ervoor dat je door tot achteren loopt. Het heeft geen vervelende hoeken, waardoor het gemakkelijk is om andere winkelaars te passeren. Het enige wat mij opviel, is dat de balie wat groot is. Die zou kleiner kunnen waardoor er meer leuke Sissy Boy spullen geplaatst kunnen worden.

Pret

Heerlijk gelachen met verkoopster in de winkel.

Heel mooie kleding

De kleding, accesoires en Homeland van Sissy-Boy kunnen me keer op keer bekoren. Een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

We waren met ons petekind bij jullie en zij had nog nooit gewinkeld dus het was een groot avontuur voor haar. We werden heel lief geholpen door afwisselend 2 dames. Ze waren vol aandacht voor haar en super attent en behulpzaam. Ze is zeer geslaagd en blij naar huis gegaan. Veel dank! We komen graag terug bij jullie en de kleren staan heel leuk. Veel dank! Xx

Fijne overzichtelijke winkel, met deskundig en fijn personeel

Leuke items gekocht, fijn en meedenkend personeel welke suggesties aandroegen. De winkel is ruim, overzichtelijk en licht. Heel fijn en leuk winkel bezoek.

Prima behulpzaam personeel

Zeer prettig

Wel 20 shirtjes gepast op aanraden van de verkoopster!

Ik kon zelf niets vinden, maar doordat de verkoopster kleur en shirt advies aanbood toch nog geslaagd!

Sissy Boy Brugge – Mijn persoonlijke kledinghemel

Sissy Boy voelt als thuiskomen. De casual chic stijl past perfect bij mijn herfsttype. Elke winkelbezoek maakt me blij! Mooie kwaliteit, warme kleuren en supervriendelijk team in Brugge. Mijn favoriete plek voor een garderobe-update!

Personeel is erg behulpzaam

Personeel is erg behulpzaam en ons hondje voelde zich ook welkom want heeft een hondensnoepje gekregen.

Top!!

Wat een ontzettend fijne winkel. Zo veel mooie spullen, alles lekker opgeruimd. Heel fijn en vriendelijk personeel die het duidelijk leuk hebben met hun team.

Prima!!!

Iets leuks gekocht!

Fijn!

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Geweldig!

Mooie winkel.

Prima winkel ,?prachtig assortiment

Mooie winkel netjes en vriendelijk personeel

Erg nette ruime winkel met vriendelijk personeel

Super verkoopteam

Mooie groene maxi jurk met sierraden gekocht. Intussen is Sissy Boy echt mijn winkel geworden voor prachtige woonspullen en kleding. En beide zaken in Breda hebben een heel fijn verkoopteam.

Hele leuke woonaccessoires

Superleuke accessoires voor het huis, de keuken !!! Echt goede kwaliteit van de producten !!! Service is ook prima !!!

Great

Great assistance and thoughtful gestures. Thank you

Gezellig

Prettige ervaring

Altijd vriendelijk en attent

Leuke winkel, mooie afwisseling tussen kledij, home en accessoires. De mensen die er werken zijn altijd superlief, oprecht, attent én zonder opdringerig over te komen. Ik zou wel liever een spiegel in de paskamers hebben (Antwerpen), zoals in Wijnegem :)

Super winkel

Mooie winkel met prachtige producten

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg