Top winkel

Super leuke kado’s en kleding

Voor herhaling vatbaar.

Verrassend en een heel eigen stijl.

Een tip: bestel hier nooit meubels!

Één tip: bestel hier nooit een bank! Na drie maanden (verloop van de twaalf weken levertijd) maar eens gemaild waar de bank die we besteld hadden bleef. Inmiddels tijdens een verhuizing oude bank niet meeverhuisd, omdat we op deze nieuwe rekenden. Reactie: uw order is niet goed doorgezet in ons systeem, dus we storten het geld terug. Als u de bank nog wilt kunt u hem opnieuw via de website bestellen (en dus drie maanden langer wachten). Geen enkele compensatie voor de schade. Echt waanzinnig.

Altijd even vriendelijk en behulpzaam!

De dames helpen je altijd vriendelijk verder. Niets is te veel.

Altijd goed

De hulp en producten zijn altijd goed

Topwinkel

Leuk assortiment. Goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Vriendelijke service mooie winkel

Vriendelijke service en mooie winkel

Mooie spullen!

Een mooie winkel met trendy kleedt en leuke spullen allerhande. Niet goedkoop maar de moeite waard om binnen te lopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De leukste winkel die er bestaat

Leuke kleding en hebbe dingetjes en erg vriendelijk personeel!

Heel fijne service

Ondanks de drukte in de winkel werd ik uitstekend geholpen. Een verkoopster zag me met een arm vol kleding staan en stelde voor de kleding in een pashokje te hangen zodat ik rustig verder kon kijken.

Open en diverse met veel vernieuwingen !

Combinatie ontstaan door email aanbod en bezoek aan de winkel !

De winkel in Den Bosch is een gezellige en een mooie winkel. Wij waren er in kersttijd en de winkel was heel mooi aangekleed. Een oude kluis in de winkel vond ik bijzonder. En het personeel was heel behulpzaam.

Fijne ervaring..

Fijne winkel met leuke kleding.

Super vriendelijk

Mooie winkel, vriendelijke bediening. Enkel jammer dat account aanmaken niet gelukt is, dus geen punten en ook niet de beloofde 100 gratis starterspunten.

Topwinkel

Wat een mooie selectie elke keer van cadeautjes, kleding etc. Ik kom er graag!

Fijne winkel

Goed assortiment. Wordt er blij van

Geweldig!

Ik werd geweldig geholpen en het werd prachtig ingepakt!

Een inspirerende winkel met mooie producten

Sissy Boy is een winkel waar je graag binnengaat, voor een cadeau of voor jezelf. Ieder jaar een ander kleurthema, het is een feestje om de winkel te bezoeken

sympathiek, vriendelijk - gewoon Sissy Boy

goed, vriendelijk, vakkundig en een fijne werksfeer.

Fijne gezellige winkel in Kerstsferen, vriendelijk personeel!

Ik krijg er een warm, blij gevoel van!

Genieten

Elke keer weer nieuwe mooie spullen in deze fijne winkel.

Alles in die winkel is leuk. Maar dan ook echt ALLES!!!

Ik word altijd zo blij van jullie winkel

De ambiance, de kwalitatief mooie spullen, de kleuren, de geuren...... om blij van te worden. Jullie concept is uniek. De cadeautjes voor kinderen zijn duurzaam en pedagogisch verantwoord.

Goede service vriendelijk personeel

Ondanks de grote drukte een glimlach en een vriendelijk woord van het personeel. Bij de kassa snel geholpen. Complimenten

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg