Twijfel

Ik heb er een grote sprei gekocht. Zonde ik kwam thuis en er zaten losse draden in. Niet af te knippen. Ik kan terug gaan , maar de sprei is zo zwaar dat het mij niet lukt om de sprei terug te brengen. Had ik in de winkel moeten kijken maar ging ervan uit dat de sprei goed zou zijn. Dus ik zit met een dilemma terug gaan of laten.

Prettige winkel

Naast mooi aanbod,vriendelijke bediening

TOP! Mijn favoriete winkel!

Als ik met 1 van mijn dochters naar Nijmegen gaan dan is Sissy-Boy ALTIJD de eersre winkel waar we gaan kijken. Voor de kleding maar vooral ook voor de Homeland, cadeaus en inspiratie. De winkel heeft een prettige 'zonnige' uitstraling. Wij worden er helemaal blij van :)

Super vriendelijk geholpen

Wat een mooie collectie

Zeer leuke winkel. Voor ieder wat wils

Sympathieke, vriendelijke verkoopster. Onze aankoop verliep vlot en correct, zoals het hoort!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke winkel

Goed geholpen, leuk gesprekje gehad met iemand die me ook nog wees op de opening van een Sissy boy home.

altijd tijd en aandacht

vriendelijk, geduldig en klantgericht

Zo’n fijne winkel! Kwam thuis met leuke dingen goed geholpen goede service

Heel tevreden!

Vriendelijk, behulpzaam en mooie winkel!

Fijne winkels

Mijn ervaring bij de Sissy boy winkels is altijd goed! Mooie kleding en spullen (ben vooral fan van de Homeland producten) met vaak mooie kortingen.

Nette winkel met vriendelijke personeel

Mooi ingerichte winkel met vriendelijke personeel.

Heerlijke winkel

Hebberig makend assortiment en hele leuke behulpzame verkoopsters, die niet opdringerig zijn

Hele vriendelijke verkoopster(s).

Hadden alle tijd, alleraardigst en behulpzaam. Item was niet op voorraad, niet in magazijn, dus toen op website opgezocht en besteld. Wordt morgen thuis bezorgd. Kreeg uitgelegd hoe dat werkte. Heel relaxed.

Een heel gezellige winkel

Mijn ervaring is dat je vriendelijk geholpen word,ik vind het een gezellige winkel

Heel vriendelijk

Dan je wel en tot volgende keer

Mooie kleding

Goed geholpen

Heel leuke winkelervaring en mooi aanbod.

Zeer mooi aanbod !

Super!!

Hele leuke winkel met de mooiste kleding, accessoires ed... ook de medewerkers van de winkel zijn supervriendelijk. Wij komen zeker terug!! Doe zo voort...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel met liefdevolle dames die altijd bereid zijn om je te helpen!

Altijd geweldig

Geweldige winkel, leuke collecties en super aardig personeel.

fijne winkel

mooi en goeie kwaliteit!

Zie vorige inschrijving in

Goede service.

Top. Goed geholpen in Zwolle. Eerlijk en erg vriendelijk.

Prachtige winkel met mooie kleding en spullen en vriendelijk personeel

Altijd een feestje om bij sissy boy Gelderlandplein te shoppen. Een heerlijke winkel met mooie kleding en leuke spulletjes. En het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Zo een fijn shop momentje

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg