Hier kom ik graag terug!

Prettige verkoopsters. Attent en goed advies. Nemen de tijd voor je. Ik ben dik naar mijn zin geslaagd.

Mooie kleding en aardig personeel

Goede ervaringen

Fijne winkel voor cadeaus (ook voor jezelf :-)

Goede sfeer, aardig personeel en mooie producten

Mooie artikelen

Vriendelijk, mooi gerief. Enkel spijtig dat ze het niet zo mooi inpakken voor een cadeautje aan iemand te geven

Prachtige winkel, super bediening

Heel vriendelijke bediening ! Super tof concept, prachtige winkel, toffe items. Een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bij Sissy-boy voel ik me als klant gezien.

Het personeelslid servicegericht, bv. De kleding die ik graag wilde passen Wordt alvast naar een paskamer gebracht

Altijd kom ik graag naar de winkels van SB

Vriendelijke bediening en goede sfeer in de winkel

Hele fijne medeweksters

geweldig, erg blij mee

super vriendelijke, behulpzame medewerkster, aangename ontspannen sfeer in de winkel en erg mooie collecties.

Leuke winkel

Mooie aparte spullen en kleding, geen doorsnee spullen, vrolijke goede stijl.

Goede service en mooi verzorgde winkel

Persoonlijke service en een prachtig, netjes en mooi gestylde winkel. We komen snel weer eens terug

Fijne sfeer,goed geholpen en blij naar huis

Fijne sfeer,prima geholpen en blij naar huis!

een paar vriendelijke verkoopsters

mooie dingen en vriendelijke verkoopsters

Duurzaamheid

Altijd fijn shoppen bij Sissyboy Voor een mooi kledingstuk of kadootjes Waar ik lang en veel plezier aan beleeft

Mooi maar niet goedkoop

Vriendelijk personeel

Fantastische winkel

Zo mooie en gezellige winkel,de paskamers zijn top. Het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Mijn man en ik shoppen er graag

Altijd een fijne ervaring

Personeel is altijd vriendelijk en pakken kado's met veel moeten leuk in, ook als het druk is aan de kassa.

Goede service en mooie winkel

Ik mocht met de jas aan even naar buiten om te voelen hoe warm de jas was en ze wezen me op de extra korting als ik een 2e product kocht. Daardoor had ik het 2e product feitelijk gratis en nog wat extra korting op de jas. Mooie winkel, vriendelijke medewerksters en goede service.

Prachtige winkel met kwalitatief goede en mooie items

Ik kom er regelmatig voor kleding en accessoires voor mijzelf of de kids en ik ben nog nooit teleurgesteld. Mooie hoogwaardige kwaliteit kleding, fijne winkels en leuk & vriendelijk personeel. Alles positief!

Gezellig wn er is van alles te koop

Hele fijne winkel om te shoppen!

Altijd top!!!

Vriendelijke, eerlijke dames! Correcte informatie over artikelen,…

Fijn en snel

Mooie, betaalbare spullen.

Altijd thuiskomen

Blijft een heerlijke winkel, shoppen en daarna nog wat lekkers eten in de Daily :)

Geweldige winkel

Leuke gezellige winkel met verrassend veel leuke woonaccessoires!

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg