Uitstekend!!

Zeer klantvriendelijk.

Mooie winkel, mooie producten fijne sfeer

Fijne winkel, met een leuke ontspannen sfeer. Het pand is ook echt heel erg mooi en de indeling van de winkel past er mooi bij. Jammer dat de bovenverdieping niet betrokken is bij de winkel beleving. Maar misschien is de afzet binnen Hoorn niet groot genoeg

Geweldig!

Geweldig, leuk team en super leuke spullen!

Super ervaring weer!!!

Super!!!

Wij vragen of twijfels denken ze mee en geven ze tips of adviezen. Erg fijn !

snelle service en aardig

snelle service en aardig

Mooie kleding en goede kwaliteit

Altijd leuk om te shoppen bij Sissy-Boy

Blij gezind en met aankoop uit de winkel gestapt

Altijd leuk om te snuisteren, te kijken, te passen, …in Sissy Boy Hasselt! Mooi aanbod, vriendelijke en behulpzame verkoopsters, …

Geweldige service

SUPER!!!!

Prachtige winkel met vriendelijk personeel

Mooiste uniekste kleding voor jong en oud. Lief personeel! Heel fijne winkelervaring. Leuk soldenkoopje kunnen doen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede ervaring. Niets op aan te merken!

Fijne winkel

Echter heb ik 3 items terug gehangen en online gekocht omdat dezelfde items online goedkoper waren dan in de winkel.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel. Heeft ons goed geholpen. Spiegel is top en hangt mooi in onze hal.

Meedenkend en vriendelijk!

De man die aan het werk was heeft goed gevraagd of ik ergens naar op zoek was en of hij kon helpen. Zonder op te dringen fijn meegedacht. Heel vriendelijk en leuk ingepakt.

Wat een leuke winkel! Met ff anders, erg leuke meubels en accessoires

Echte aanrader

"Een nét even anders gevoel"

Leuke produkten, fijne verkoopmedewerkers met een glimlach die goede uitleg geven. Heel tevreden!

Wat een leuke winkel op een mooie plek in de stad

Leuk assortiment

Topwinkel

Heerlijke kleding, mooie woonspullen, love Sissy-Boy!

Topwinkel

Zeer positieve ervaring, leuke en mooie items.f

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne winkel

Prettige bediening en heel leuk koopmoment!

Altijd een feestje

Het is elke keer weer een feestje even in de winkel te zijn Er is vrolijk en behulpzaam personeel Wat mij betreft mag de winkel groter en de homeland uitbreiden ik kom er graag

Vriendelijk geholpen

Gevonden wat ik zocht en mijn vragen zijn beantwoord

Fijne winkelervaring

Fijne, ontspannen sfeer in de winkel met een leuke, enthousiaste dame bij de pashokjes

Uitmuntend.

Gezellige, overzichtelijke en ruime winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het interieur waarlijk smaakvol ingericht. De homeland collectie heeft mij geïnspireerd om mijn interieur te vernieuwen. De kledingcollectie van kinderen, dames en heren allen even prachtig, ruime paskamers en zitplekjes vóór de partner of vriendin tijdens het passen of verkennen van deze winkel.

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg