Hele fijne service, product snel ontvangen! Binnen 24 uur was het er. De smaak is ook lekker!
Mijn pakket is binnen gekomen en ik heb mijn geld nooit te gek.
Originele beoordeling
Mijn pakket is binnen gekomen en ik heb mijn geld nooit te gek.
Geen vestelling ontvangen. Daarna nog een bedrag van €3.95 betaald voor verzendkosten. Desondanks niets ontvangen. Nogmaals verzocht om verzending. Nihi
Mijn man en ik namen 3 maanden lang iedere dag collageen maar kregen last van spierpijn zo erg dat mijn man de hele dag last van hevige spierpijn had ik iets minder wij zijn toen gestopt met collageen en na drie dagen war de spierpijn weg wij merkten ook niet dat onze huid haar en nagels beter werden wij zijn al wat oudere mensen van 70+ dus voor ons geen collageen meer
Eerst de smaak sinaasappel geprobeerd maar die smaakte echt heel vies, absoluut niet naar sinaasappel maar iets chemies, dus overgestapt naar aardbei smaak. De smaak is goed maar echt mierzoet dan weer.... Het is omdat ik het wel een prima product vind dat ik dit merk blijf gebruiken. Aanbevelen: ja en nee
Ik ben iets langer dan een halve maand bezig met het gebruik van de beauty collageen. Ik merk aan mijn gezicht dag dit meer egaal is dan ervoor, mijn nagels beginnen ook sterker te worden. En qua energie merk ik dat ik meer energie heb dan voor mijn collageen gebruik! Heel lekkere smaak ik doe 1 schepje in ongeveer 200ml water, echt yummy Ik heb in het verleden meerdere collageen getest maar ik moet zeggen qua prijs is dit heel schappelijk vergeleken met andere soorten, smaak ook dit in orde en het doet wat het moet doen qua werking. Op en top mega goed product ik raad dit uiterst aan, en zal dit blijven gebruiken!
Gebruik het nog te kort (1 maand) om resultaat te zien !
Ik gebruik het nu bijna 2 jaar en heb echt verschil gemerkt met mijn haar, zelfs mijn kapster viel het echt op en is het zelf ook gaan gebruiken, i rest mu case!
Ik schrijf echt nooit een recensie maar deze verdient t gewoon! Ik gebruik de viscollageen nu 2 weken en mijn huid is gladder, rimpels meer opgevuld en egaler.. mijn haar is ook wat dikker geworden. Mijn vriend gebruikt het ook en hij merkt het aan zijn knie. Hij had altijd pijntjes en nu is de pijn sinds 4 dagen helemaal over. Ook zijn huid is beter. Ik / wij zijn er echt enthousiast over en gaan t ook blijven gebruiken! Iedereen zou het moeten gebruiken.
Gebruik het nu 2 maand en merk dat mn haar voller is en lijkt harder te groeien. Ook mn nagels lijken wat minder broos. Qua huid/rimpels merk ik niet zo veel verschil
Slik al jaren collageen van een ander merk, deze is inmiddels erg duur geworden, en vond de smaak vies en de poeder loste niet goed op. Deze van nu is heel lekker van smaak plus lost goed op. Ook extra vitamines aan toegevoegd, dus scheeld ook weer losse Potjes aan vitamines kopen. Met andere woorden bevalt erg goed.
Product geprobeerd voor pezen en gewrichten, met goed resultaat.
Originele beoordeling
Product geprobeerd voo pezen en gewrichten, helaas kreeg ik op mijn huid veel plekjes huidkanker ( basaalcelcarcinoom) daarom ermee gestopt.
Heerlijk van smaak,vele verbeteringen sinds gebruik,snelle levering.
Ik gebruik het samen met mijn vriend al een paar jaar. Er zijn zichtbaar rimpels vermindert. Ontzettend blij met de vis collageen.
Prima, maar geef de Black Friday-acties voortaan niet met Black Friday i.v.m. levering. Inmiddels het collageen ontvangen; het probleem lag geheel bij DHL. Het gebruik van collageen bevalt mij prima. Ik had altijd een erg droge huid, en dat is een stuk verbeterd sinds ik collageen dagelijks gebruik.
Originele beoordeling
Prima, maar geef de Black Friday voortaan niet met Black Friday i.v.m. levering.
Niet te doen, kreeg het niet weg. Wellicht zijn andere smaken beter te doen. Service is verder prima.
Originele beoordeling
Niet te doen, kreeg het niet weg. Service verder prima.
Ik had een verkeerd huisnummer ingevoerd en mijn pakket was ook niet op dit adres afgeleverd. Ik natuurlijk in de stress… Maar ik werd goed geholpen en kreeg alsnog een pakket toegestuurd op het juiste adres. Top service kan ik het noemen. Net 2 weken bezig met het collageen, wat nog te kort is om echt te zeggen dat ik resultaat op merk. Maar tot nu toe tevreden over het product.
Makkelijk in te nemen en na een aantal maanden zie ik resultaat (en schoonheidsspecialiste ook!)
DHL had afgeleverd bij een pakketautomaat. Die stond in storing. Eén belletje naar Viscollageen en hup…binnen enkele dagen opgelost. Ben net begonnen met het innemen van het supplement, maar als het product net zo goed is als de service, dan krijgt Viscollageen van mij alle lof.
Ik moest er van kokhalzen.
Ik gebruik al enige jaren de normale Viscollageen via jullie en dacht eens de Beauty & Energy uit te proberen. Door de zoetstof gebruik ik m lang niet elke dag, wat ik erg jammer vind. Is deze ook te verkrijgen zonder zoetstof?? Zou wel fijn zijn. Maar denk dat ik weer terug ga naar de zakken Viscollageen, beviel beter.
Ik was vergeten mijn kortingscode in te vullen die je krijgt bij je eerste aankoop.Heb een email achteraf gestuurd en het werd gelijk verrekend..wat een service...
Ik gebruik nu al een tijd het viscollageen hydrolysaat poeder van viscollageen.nl en ben er over het algemeen erg tevreden mee. De prijs is goed en het lost uitstekend op, zowel in koude als warme vloeistoffen. De smaak is oké; door mijn koffie merk ik het wel, wat niet mijn favoriet is, maar als ik het door mijn kwark of havermout meng, proef je er helemaal niets van. Hoewel mijn huid al in goede conditie was, heb ik geen enorme verbeteringen gezien, maar ik hoop dat het gebruik van dit poeder mijn huid in de toekomst goed blijft onderhouden. Ik ben nu 45 en wil graag dat mijn huid zo lang mogelijk gezond blijft
Hoi Britta, Leuk dat je de even de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Bedankt hiervoor! Groetjes, Laurie
Ik ben erg tevreden over dit product. Na enkele weken gebruik merkte ik al resultaat. Naast mijn tevredenheid over de producten wens ik absoluut nog mee te delen dat ook de service uitstekend is! De levering gaat vlot en bij vragen/opmerkingen krijg je snel antwoord van een fysiek persoon.
Hoi Kimberly, Hartstikke mooi dat je een fijne ervaring met ons hebt! Bedankt voor je beoordeling. Groetjes, Albert | Viscollageen.nl
Zeer goede producten Laag geprijsd En altijd heel snel en correct bezorgd
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! Goed om te horen :) Groetjes, Albert | Viscollageen.nl
Akkers 42 H
8321BV Urk
Viscollageen.nl levert natuurlijke supplementen zoals verschillende soorten collageen uit vis, krill- en algenolie en andere vitamines en mineralen. Het geeft je huid, haar en nagels een boost, maar is daarnaast ook effectief voor versterking van botten, spieren, pezen en gewrichten! Waarom collageen gebruiken? Collageen maakt ons lichaam zelf aan. Na onze 25ste kan het lichaam minder collageen aanmaken, en na 50 jaar maakt het lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Dat is één van de oorzaken van rimpels en cellulitis. Ook wordt de huidelasticiteit minder en de huid dunner en slapper bij ouderen. Viscollageen hydrolysaat helpt je lichaam de stevigheid te herstellen. Dat geld voor zowel huid, haar, nagels en gewrichten.