Mijn gewrichten zijn een stuk soepeler geworden

Fijn, dat ik nu zonder stramheid uit bed stap. Mijn gewrichten zijn minder pijnlijk en sta makkelijker uit bed. Bijkomend voordeel zijn prachtig sterke nagels.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Ik gebruik het nog niet zo lang,wel positief sofar.

Smaak is goed te doen met vruchtensap.Makkelijk in gebruik..lost goed op.Het idee van vis in mijn sap of koffie is nog steeds onwennig.

Geweldig!

Alle kreukels in mijn gezicht verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik voel me zo veel strakker in mijn eigen vel! Ik gebruik de naturelsmaak in de koffie met wat opgeklopte melk erbij. Een vriendin van mij pureert het met een banaan tot een soort ranzige smoothie haha.. Iemand nog goede tips?

Beste collageen

Dit is de beste collageen die ik ken. Lost goed op een neutraal van smaak. Neem het elke dag een wil geen ander merk meer.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Zuivere collageen, smaak moer je kunnen verdragen.

Het spijt me maar kreeg de collageen vanwege de smaak niet weg. Weet dat het goede kwaliteit is, zuiver product maar was voor mij alleen te doen in n sterke smaak sapje.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Smaak en geur is heel vies van Naturel

Volgende keer probeer ik die met een smaakje.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Lekker als warme thee, s’morgens na het ontbijt en s’avonds voor het slapen gaan.

Het werkt algeheel ontspannend, op lichaam en geest. Ik vind het een prettige eiwitbron, te meer omdat ik geen vlees eet en weinig vis. Viscollageen vind ik hiervoor een goede vervanger en ik vind het in de thee erg lekker. Ik blijf het gebruiken. Ik heb hiervoor rijstproteïne poeder gebruikt, maar daar merk ik niets van.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Snel, goed verpakt, top product

2e keer 3 zakken besteld en super tevreden, zowel over de inhoud, als over de verpakking en de snelheid van verzending

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

na een maand gebruik ervaar ik een gladdere huid en sterkere nagels

Ik gebruik viscollageen nu ruim een maand. Het poeder heeft toch wel wat een vissmaak en daarom roer ik het door drinkbouillon. Omdat ik had gelezen dat de werking wordt versterkt door vitmanie C, gebruik ik deze tabletten ook. Eerst merkte ik niet veel verschil, maar na een maand vind ik dat ik sterkere nagels krijg. Bovendien voelt mijn huid gladder aan.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Prettige website fijne producten,snel in huis

Ik heb de site als prettig ervaren ook zijn de producten goed bevallen . Ik ga snel een nieuwe bestelling plaatsen.

Toch niet smaakloos

Toch niet smaakloos

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Goed product, aangename lichte aardbeien smaak

Bezorging was snel en goed verpakt. Huid is na 2 maanden verbetert.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Prima verzending, goed product

Netjes verpakt, snel verzonden. Vast een geel goed product, maar ik kreeg het niet weg. De geur kon ik niet verdragen. Maar dat is persoonlijk denk ik.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

viscollageen naturel gebruik ik iedere dag, ik sla geen dag over

Ik ervaar de weldaad van viscollageen, super produkt . Haar, huid, gewrichten hebben er alle baat bij, ben super happy

Gelijk resultaat

Gekocht vanwege een advies voor haar uitval. Na drie dagen elke dag een glas drinken zag ik al resultaat. Tijdens het douchen viel mijn haar al niet meer uit en bij het kammen zit mijn borstel al niet meer vol. Mijn nagels moet ik nu ook veel sneller knippen. Ik ben nu pas aan mijn tweede zak begonnen. En ik blijf het voorlopig even drinken. Echt een top product !!! Bedankt.

Ik ben erg tevreden!

Mijn huid, nagels, haren zijn sterk verbeterd. Ik voel me er erg lekker bij. Ik doe elke morgen een schep viscollageen in mijn koffie. Je proeft er niets van. Ik vind mijn huid veel zachter en beter van structuur. Mijn sterke nagels heb ik weer terug gekregen. Mijn nagels braken steeds af naar maten ik ouder word en dat is nu niet meer. Ik ben een vrouw van 66 en vind het erg belangrijk er nog goed uit te zien. Daar levert dit product zeker een bijdrage aan.

Ik denk goed

Ik zie niet heel veel verschil aan mijn huid, maar ik ben nog vrij jong (32) dus misschien is het verschil dan ook niet zo duidelijk. Het zal ongetwijfeld zijn werk doen.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Lost zeer goed op en snel resultaat.

Het lost snel op in bv koffie of andere warme drank. Heeft positief resultaat voor ook kraakbeen. De huid is mooi meegenomen. Is ook goed voor soepele aders behouden.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Het mengt prima, maar het stinkt wel.

Ik voel de gezondheid van mijn nagels verbeteren. Verder valt me nog niks op helaas.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Goede service, zeer slechte kwaliteit van product

Ik heb in eerste instantie producten zonder aardbeien of sinaasappelsmaak besteld. De smaak en geur was zo slecht dat ik niet in staat was om die te gebruiken. Na mijn mail is gelijk gereageerd, ik mocht producten terug sturen en in plaats van geld kreeg ik de nieuwe zending met sinaasappelsmaak. Jammer genoeg is deze ook niet te gebruiken. De combinatie van vis en sinaasappelgeur is afstotend. Ik heb geprobeerd deze met yoghurt of koffie te slikken, maar zonder resultaat. Opnieuw stuurde ik een mail, maar deze keer zonder respons. Ik zit nu met 2 pakken, waarvan één geopend, de andere nog niet aangeraakt. Jammer, maar de producten zijn niet wat het werd beloofd, namelijk zonder geur en smaak van de vis.

Te smerig voor woorden

Net als Ollie L hieronder schrijft. Het is niet te pruimen. Ze geven aan dat het product een neutrale smaak heeft, you wish. Als je de zak al opent ruikt het naar rotte vis en zo proeft het ook. Heb een schep in een glas gedaan en bij de eerste slok moest ik al overgeven. Via FB messenger en per e-mail het bedrijf hierover proberen te benaderen, maar je krijgt geen reactie. 3 pakken gekocht, en die gaan allemaal down the drain. Mijn advies, niet kopen!

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

Ben dik een maand bezig en beweeg veel soepeler

Ik had een erg droge huid, steken in mijn linkerheup. En moeite met opstaan, stijve spieren. Nu na 1 maand kan ik toch wel zeggen dat de steken in mijn linkerheup veel en veel minder zijn. Huid is minder droog, nog even kijken hoe dat in de winter is. En alles lijkt soepeler te voelen als ik opsta.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen aardbei + vitamine C

Is goed ,het zal wel erg nodig zijn als je 82 jaar bent ik blijf het gebruiken als het haast op is ga ik het wel weer gebruiken

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen naturel

gebruik het nog tekort om het te kunnen beoordelen

Smaak is goed, hopelijk over een paar maanden resultaat merkbaar.

• Welk product heb je gekocht? Viscollageen sinaasappel + Hyaluronzuur

Lost goed op neutraal van smaak prima product. Merk dat ik stevige nagels heb en mijn haar weinig uitval heeft dus denk dat het ook wel helpt dit in te nemen.

Akkers 42 H

8321BV Urk

Over Vis Collageen

Viscollageen.nl levert natuurlijke supplementen zoals verschillende soorten collageen uit vis, krill- en algenolie en andere vitamines en mineralen. Het geeft je huid, haar en nagels een boost, maar is daarnaast ook effectief voor versterking van botten, spieren, pezen en gewrichten! Waarom collageen gebruiken? Collageen maakt ons lichaam zelf aan. Na onze 25ste kan het lichaam minder collageen aanmaken, en na 50 jaar maakt het lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Dat is één van de oorzaken van rimpels en cellulitis. Ook wordt de huidelasticiteit minder en de huid dunner en slapper bij ouderen. Viscollageen hydrolysaat helpt je lichaam de stevigheid te herstellen. Dat geld voor zowel huid, haar, nagels en gewrichten.